Familievennlige Novara er et moderne hus med fire soverom
Smestadtoppen 2 tomt 5, 2413 ELVERUM

Smedstadtoppen 2 | Barnevennlig | 4 Sov | Sportsbod | Perfekt Familiebolig | Vannbåren Varme

Pris

kr 5 200 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    155 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter avtale med kjøper og signert kontrakt
Fremdrift
Oppstart etter avtale med kjøper og gitt igangsettingstillatelse fra Elverum kommune
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Smestadtoppen 2 tomt 5
2413 ELVERUM

Loading map...

Plantegninger

Om boligenØverst til høyre i annonsen ligger Økonomisk plan for prosjektet, samt tomtekart og prisliste.

Familievennlige Novara er et moderne hus med fire soverom
I Novara får familien hele fire soverom, hvor tre av dem befinner seg i husets andre etasje.

Her oppe har arkitektene også tegnet inn et oppløft som skaper rom til en flott TV-stue på nesten 11 kvadratmeter. Oppløftet gir også både utsyn, lysinnfall og solvarme i tillegg til mulighetene for god utlufting. Det er også et godt bad her på dette planet. I husets første etasje finner du hjemmets hjerte med en åpen kjøkken- og stueløsning på over 46 kvadratmeter. Her er det god plass til å samle familien og venner rundt spisebordet ved vinduet. Fra stua er det dobbel terrassedør ut til uteplassen utenfor. Etasjen har også et soverom samt bad/vaskerom. Novara har i tillegg sportsbod for praktisk lagring av alt fra hageredskaper til sykler.

Innhold

Gratis dobbeltboligforsikring!
Dette er en gratis forsikring for deg som kjøper bolig av BoligPartner. Med dobbeltboligforsikring har du en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig. Dobbeltboligforsikringen dekker dine ekstra boligkostnader med inntil kr 15 000 per måned i inntil 9 måneder dersom du ikke får solgt din nåværende bolig før overtakelse av ny bolig. Ta kontakt med oss for mer informasjon om forsikringen.

Standard

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Moderne-serien leveres døra ”Visjon 1”.
Ytterdøren er spesial laget for Moderne serien våres og blir levert av Jømna Brug.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Boligen leveres med Huntonit Classique himlingsplater i alle himlinger.
På vegger i tørre rom blir det levert 5-bords kostmalte panelplater, mens det på våtrom leveres baderomsplater av typen Fortissimo 3091-F23 HG Denver White

Gulv:
Boligen leveres med en 3-stavs eikeparkett av Typen Haro Family i Lys hvit utførelse i alle tørre rom. I Hall leveres flis av typen FK Pro Trav Antrasitt Matt 30x60. På Bad/Vask og i bod 1 etg og på bad i 2 etg leveres flisen FK Pro Shadow Black 20x20.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Moderne-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15x70. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.Kjøkken:
Denne boligen blir levert med en innredningspakke fra Sigdal eller Norema til en verdi av 105 000,-

Bad:
På vegger i bad leveres Fortissimo 3091- F23HG Denver White baderomsplater i flismønster. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. I denne boligen leveres baderomsmøbler som Servant skap m/ speil og lys,samt dusjvegger fra Linn Hilde og Alterna Pyxis


Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, fiber og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det blir levert vannbåren varme i hele 1 etg og bad 2 etg. Varmen kommer fra en Nibe VVM bereder som blir varmet opp av en El- kolbe.
Boligen blir også levert med en moderne peisovn av typen Circle S.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen blir levert med et strøk grunning og er bygget opp av 249 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Smedstadtoppen ligger på sørsiden av Olav Sæters veg, som er ovenfor nye Ydalir bydel på Løvbergsmoen. Dette er et nytt boligfelt for deg som ønsker det lille ekstra.
I gangavstand har du både skole, barnehage, handelssenter, dagligvare og Elverum sentrum.
Boligfeltet ligger tett inntil bymarka, og liker du å holde deg i aktivitet er alt lagt til rette for det her på Smestadtoppen. Svartholtet som ligger i bymarka, finner du mange mil med tur og sykkelstier og du kan bare glede deg til å se de fine skiløypene på vinterstid og de koselige turstiene som området byr på.
Tar du deg en skitur til Svenkerudvollen serverer de både vaffler, kakao og kaffe da det er sesong.
Er du interessert i golf, motocross, bilcross så er dette kun en kort kjøretur unna.

Prikken over i`en på dette boligfeltet er en badedam med sandstrand som ligger like ved siden av boligfeltet. Det er et nydelig område som vil være midtpunktet for fellesområdet.

Uansett alder eller fase i livet er dette en plass de aller fleste vil kunne finne seg til rette og trives i.

Elverum har både høyskoleutdanning og videregående skole og er i tillegg et viktig sted for forsvaret..
Ta gjerne kontakt med Boligkonsulent Thomas Motrøen Furulund for en visning, eller kom innom kontoret vårt i Storgata 24 for en kaffekopp og en hyggelig boligprat.

Beskrivelse (type bolig)

Moderne enebolig over 2 plan

Bygningsinformasjon / byggemåte

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nær 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De to siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.

Parkering

Det vil bli tilrettelagt arealer for parkering på tomten

Adkomst

Kjør Trysilvegen østover og ta til høyre ved Olav Sæters veg. Kjør veien oppover. Kjør forbi Basaltvegen og Damtjernvegen og ta neste til høyre. Her kommer du inn til Smedstadtoppen 2

Radon

Det vil bli lagt Radonduk på alle våre prosjekter.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Boligen vil bli levert med vannbåren varme i hele 1 etg og bad 2 etg. fra en Nibe VVM bereder. Det blir også levert en moderne peisovn av typen Circle S.

Viktig informasjon

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Alle eiendommer som er tilknyttet offentlig vann og avløp har private stikkledninger, som vedlikeholdes for eiers egen regning.

Sentrale lover

Bustadsoppføringslova

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Flat og solrik tomt beliggende på sandbunn.

Regulering

Mindre endring av reguleringsplan for Smedstadtoppen, arealplan-ID 2016012-01

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.