Ivar Aasens veg 13, 2407 ELVERUM

Flott tomannsbolig i attraktivt område|Barnevennlig|4-sov|Nærhet til det alt.

Pris fra

kr 3 975 000,-

 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Bruksareal (BRA)
  119 m2
 • Soverom
  4
 • Antall enheter
  2
Ferdigstillelse
Etter avtale med kjøper
Fremdrift
Oppstart etter avtale med kjøper og gitt Igangsettingstillatelse fra Elverum kommune
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
1 119 m2 4 kr 3 975 000,-
Tomannsbolig
BRA 119 m2 Soverom 4 Totalpris kr 3 975 000,-

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon

Beskrivelse

Charon er en meget attraktiv og populær tomannsbolig. Boligen går over et og et halvt plan og er tilpasset flate tomter.

Med sine fire soverom og to bad er Charon en optimal bolig for en barnefamilie. Her får familien mye plass og meget gode planløsninger. I hovedplanet er det god plass til en åpen kjøkken- og stueløsning. I tillegg er to av soverommene på dette planet, samt to boder og moderne bad. I etasjen over er det også to soverom, godt med bodplass samt bad nummer to.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1
2 119 m2 4 kr 4 175 000,-
Tomannsbolig
BRA 119 m2 Soverom 4 Totalpris kr 4 175 000,-

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

2

Ivar Aasens veg 13
2407 ELVERUM

Loading map...

Om prosjektet

Vi i BoligPartner skal oppføre den flotte tomannsboligen vår Charon her i Ivar Aasens veg 13 på Hanstad. Ta kontakt med Boligkonsulent Thomas Motrøen Furulund for mer informasjon.

Standard

Innvendige overflater

I oppholdsrom leveres 3-stavs eikeparkett, hvitmalt 5-bords kostmalte panelplater på vegger og Huntonit Classique himlingsplater i tak. Boligen kommer også med innvendige og utvendige hjørnelister.

På bad, vaskerom og entre blir det flislagte gulv med varmekabler. Det vil også bli lagt varmekabler på stue og kjøkken, mens det på soverom vil bli levert panelovner. Boligen vil også bli levert med en moderne peisovn av typen Circle S. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN :
Sigdal leverer kjøkkeninnredning med hvitevarer til denne boligen. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM:
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og gulvstående WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Det vil bli levert taklamper i alle rom. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER:
OBS! Hver enhet får også med en utvendig sportsbod på 5 m2.
Dette er ikke synlig på salgstegningene, men vil bli integrert foran på boligen.

Fasader leveres grunnet samt et mellomstrøk i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.
TERRASSER:

Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Beliggenhet

Ivar Aasens veg 13 ligger i det populære boligområdet Hanstad ca 1,5 km sør for Elverum sentrum. Dette er et området godt tilrettelagt for de fleste. Her finner man to helt nye daglivarebutikker, Barne-og ungdomsskole, barnehage, alt dette bare 150 m fra tomten. Det er god tilgang til sentrum med tilrettelagte gå-og sykkelstier hele veien inn. Hanstad grenser også inn til marka med fine tur muligheter sommer som vinter. Her er det milevis med stier for gå eller sykkelturer om sommeren og flotte oppkjørte skiløyper om vinteren.

Byggemåte

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nær 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De to siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.

Oppvarming

Det blir levert varmekabler i Entrè, Stue/Kjøkken og begge bad. På soverom , gang oppe og baoder blir det levert panelovner. Boligen blir også levert med peisovn.

Adkomst

Se kart i annonsen for adkomst

Parkering

Det vil bli tilrettelagt areal for parkering på tomten

Regulering

PLAN NR. 38
1
REGULERINGSBESTEMMELSER
I TILKNYTNING TIL REGULERINGSPLAN FOR ET OMRÅDE PÅ HANSTAD ØST
FOR RIKSVEG 3. PLAN NR. XXXVIII, ELVERUM KOMMUNE

Vei/Vann/Kloakk

Kommunal

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.