Herregaard (illustrasjon)
Ivar Aasens veg 13, 2407 ELVERUM

SE KAMPANJE Herskapelig enebolig på Hanstad i Elverum- Sentral tomt i et populært område med nærhet til alt.

Pris

kr 6 390 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    169 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale med kjøper og iht bolig kontakt 3425
Fremdrift
Tomten vil bli bebygget med bolig etter kjøpers ønske og gitt Igangsettingstillatelse fra Elverum kommune
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Ivar Aasens veg 13
2407 ELVERUM

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

For spesifisering av antatt totalt budsjett, se vedlagt Økonomisk plan til høyre i annonsen.
Gjør også oppmerksom på at dette er en forslagsbolig. Kunde kan fritt velge andre boliger fra BoligPartner AS på denne tomten. Ta kontakt med Boligkonsulent Thomas Motrøen Furulund i BoligPartner Elverum for mer informasjon eller gå inn på www.boligpartner.no

Innhold

Kampanje!!
Hvis du signerer kontrakt med BoligPartner innen 15.06.2021 får du med vannbåren varme uten tillegg i prisen.
Se informasjon om kampanjen øverst til høyre i annonsen.

Gratis dobbeltboligforsikring!
Dette er en gratis forsikring for deg som kjøper bolig av BoligPartner. Med dobbeltboligforsikring har du en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig. Dobbeltboligforsikringen dekker dine ekstra boligkostnader med inntil kr 15 000 per måned i inntil 9 måneder dersom du ikke får solgt din nåværende bolig før overtakelse av ny bolig. Ta kontakt med oss for mer informasjon om forsikringen.

Standard

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Herskapelig-serien leveres døra ”Ola 4".
Ytterdøren er spesial laget for Herskapelig -serien våres og blir levert av Jømna Brug.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Boligen leveres med Huntonit Classique himlingsplater i alle himlinger.
På vegger i tørre rom blir det levert 5-bords kostmalte panelplater, mens det på bad leveres baderomsplater av typen Fortissimo 3091-F23 HG Denver White. På Vaskerom leveres baderomsplater Legato 110-S White.

Gulv:
Boligen leveres med en HaroParkett TC 3s Eik Concept Favorit Lyse Hvit str. Perm.matt i alle tørre rom. I Hall leveres flis av typen FK Pro Trav Antrasitt Matt 30x60. På begge bad og Vaskerom leveres flisen FK Pro Shadow Black 20x20.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Herskapelig-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 21x95. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.Kjøkken:
Denne boligen blir levert med en innredningspakke fra Sigdal eller Norema til en verdi av 105 000,-

Bad:
På vegger i bad leveres Fortissimo 3091- F23HG Denver White baderomsplater i flismønster. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. I denne boligen leveres baderomsmøbler som Servant skap m/ speil og lys,samt dusjvegger fra Linn Hilde og Alterna Pyxis


Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, fiber og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø. Boligen blir også levert med et sentralstøvsuger anlegg.

Oppvarming:
Det blir levert vannbåren varme i hele boligen. Varmen kommer fra en Nibe VVM 320 EMK bereder som blir varmet opp av en El- kolbe.
Boligen blir også levert med en moderne peisovn av typen Circle S.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen blir levert med et strøk grunning og er bygget opp av 249 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Ivar Aasens veg 13 ligger i det populære boligområdet Hanstad ca 1,5 km sør for Elverum sentrum. Dette er et området godt tilrettelagt for de fleste. Her finner man to helt nye daglivarebutikker, Barne-og ungdomsskole, barnehage, alt dette bare 150 m fra tomten. Det er god tilgang til sentrum med tilrettelagte gå-og sykkelstier hele veien inn. Hanstad grenser også inn til marka med fine tur muligheter sommer som vinter. Her er det milevis med stier for gå eller sykkelturer om sommeren og flotte oppkjørte skiløyper om vinteren.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig over ett plan i Herskapelig stil

Bygningsinformasjon / byggemåte

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nær 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De to siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.

Parkering

Det vil bli ivaretatt areal for parkering på tomten

Adkomst

Se kart i annonsen for adkomst.

Radon

Det vil bli lagt Radonduk på dette byggeprosjektet

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

I denne boligen leverer vi vannbåren varme i alle gulv levert av en Nibe VVM bereder.

Overtakelse

Etter avtale med kunde

Sentrale lover

Boligen blir oppført etter Bustadsoppføringslova

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Flat tomt beliggense på sandbunn

Regulering

PLAN NR. 38
1
REGULERINGSBESTEMMELSER
I TILKNYTNING TIL REGULERINGSPLAN FOR ET OMRÅDE PÅ HANSTAD ØST
FOR RIKSVEG 3. PLAN NR. XXXVIII, ELVERUM KOMMUNE

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.