Slattmyrbakken Ll
Lerkevegen 15, 2406 ELVERUM

SE VISNING!! Solrik tomt med skogen som nærmeste nabo - Barnevennlig og trygt i Slåttmyrbakken ll

Pris

kr 725 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    1000 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Lerkevegen 15
2406 ELVERUM

Loading map...

Kort om eiendommen

Denne tomten har en fantastisk beliggenhet innerst i en blindvei i det barnevennlige bo område Slåttmyrbakken ll. Det er turstier gående rett ut fra tomten til glede for små og store hele året.

Det er bygge klausul med BoligPartner AS på tomten.

Beliggenhet

Slåttmyrbakken ll er et helt nytt boligområde i Elverum hvor Boligpartner vil sette opp Eneboliger og tomannsboliger. Pr. Desember2020 er allerede 21 Eneboliger og 8 tomannsboliger solgt. Slåttmyrbakken er et barnevennlig boligfelt med hele tre lekeområder, og mange barnefamilier har allerede kjøpt og flyttet inn i sin bolig. Her har man skogen rundt seg på alle kanter for turer enten det er til fots eller på sykkelen. På vinteren kan man spenne på seg skiene i hagen og skli rett ut i oppkjørte løyper som omkranser feltet. Det er eget buss stopp rett utenfor feltet som bringer deg raskt og effektivt inn til Elverum sentrum som ligger ca 4 km unna. Det er også gang og sykkelvei inn til sentrum, dette tar ca 10-15 min. Det er barneskole på Vestad samt tre barnehager i umiddelbar nærhet. Rema 1000 og Joker ligger også i område.
Hvis du ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt med Boligkonsulent Thomas Motrøen Furulund.

Parkering

Det er tilrettelagt areal for parkering på tomten

Adkomst

Se kart i annonsen

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Flat tomt beliggende på sandbunn

Regulering

Detaljregulering Slåttmyrbakken nord, Arealplan-ID 2012012

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.