Berga (illustrasjon)
Jerpevegen 6, 2406 ELVERUM

KAMPANJE Moderne enebolig med vannbåren varme under planlegging i barnevennlig område i Elverum

Pris

kr 4 975 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    149 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Etter avtale med kunde
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Vedlegg:

Jerpevegen 6
2406 ELVERUM

Loading map...

Om boligen

Kampanje på kjøkken. Verdikort på 150 000,-
Se kampanjen øverst til høyre i annonsen.

Berga – det perfekte huset for deg som har en smal tomt. Med sin slanke og smidige bygningskropp har Berga et moderne og stilrent uttrykk. Huset inneholder til sammen fire soverom. Et av soverommene har direkte inngang til bad samt walk-in closet. Selve sjelen i boligen er det sosiale kjøkken- og stueområdet i husets 1. etasje. Herfra er det utgang til en lun og overbygd veranda.

Innhold

I

Standard

Innvendige overflater

I oppholdsrom leveres en 3-stavs lys eikeparkett på alle gulv. På vegger leveres 5-bords kostmalte panelplater og i himling leveres Huntonit Classique himlingsplater. Boligen leveres også med innvendige og utvendige hjørnelister.

Bad leveres med fliser på vegg og gulv i hvit og mørkegrå utførelse. Vaskerom leveres med fliser på gulv og baderomsplater på vegg. Vindfang leveres med fliser i lysgrå utførelse. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN :
Sigdal eller Norema leverer kjøkkeninnredning til denne boligen. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM:
Bad får baderoms innredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Det vil bli levert taklamper i alle rom. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Boligen leveres med vannbårent varmeanlegg i hele 1 etg og bad 2 etg samt en moderne peisovn av typen Circle S.Fasader leveres grunnet i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet. TERRASSER Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Beliggenhet

Slåttmyrbakken ll er et helt nytt boligområde i Elverum hvor Boligpartner vil sette opp Eneboliger og tomannsboliger. Pr. Januar 2020 er allerede 20 Eneboliger og 6 tomannsboliger solgt. Slåttmyrbakken er et barnevennlig felt med hele tre lekeområder, å mange barnefamilier har allerede kjøpt seg bolig. Her har man skogen rundt seg på alle kanter for turer enten det er til fots eller på sykkelen. På vinteren kan man spenne på seg skiene i hagen og skli rett ut i oppkjørte løyper som omkranser feltet. Det er eget buss stopp rett utenfor feltet som bringer deg raskt og effektivt inn til Elverum sentrum som ligger ca 4 km unna. Det er også gang og sykkelvei inn til sentrum, dette tar ca 10-15 min. Det er barneskole på Vestad samt tre barnehager i umiddelbar nærhet. Rema 1000 og Joker ligger også i område.
Hvis du ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt med Boligkonsulent Thomas Motrøen Furulund.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nær 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De to siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.

Parkering

Det vil bli tilrettelagt areal for parkering på tomten

Adkomst

Se kart i annonsen for adkomst

Radon

Det vil bli lagt radonduk på prosjektet

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Vannbåren varme i hele 1 etg og bad 2 etg fra en Nibe DM bereder. Boligen blir også levert med en moderne peisovn av typen Circle S.

Overtakelse

Etter avtale med kunde

Sentrale lover

Bustadsoppføringslova

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Flat og solrik. Beliggende på sandbunn

Regulering

Slåttmyrbakken Nord, Arealplan-ID 2012012

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.