Gjendebu (illustrasjon)
Vestsivegen 60, 2406 ELVERUM

KAMPANJE ! Stor familiebolig planlagt på sentral tomt i Elverum. Vannbåren varme - kort vei til sentrum- Unik mulighet.

Pris

kr 5 290 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    173 m2
  • Soverom
    5
Ferdigstillelse
Etter avtale
Fremdrift
Boligen bygges etter salg
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Vestsivegen 60
2406 ELVERUM

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger rolig til nesten helt innerst i en blindvei. Tomten er flat med gode solforhold og bør være enkel- og grei å opparbeide.

Om boligenGratis dobbeltboligforsikring!
Dette er en gratis forsikring for deg som kjøper bolig av BoligPartner. Med dobbeltboligforsikring har du en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig. Dobbeltboligforsikringen dekker dine ekstra boligkostnader med inntil kr 15 000 per måned i inntil 9 måneder dersom du ikke får solgt din nåværende bolig før overtakelse av ny bolig. Ta kontakt med oss for mer informasjon om forsikringen.


Med hele fem soverom og to bad skulle Gjendebu dekke de fleste behov en stor familie måtte ha. Nostalgiske dør- og vindusomramminger, et overbygd inngangsparti og en smart planløsning har gjort Gjendebu til et attraktivt valg for mange.

Gjendebu er en klassisk vinkelbolig over halvannen etasje tilpasset flat tomt. Boligen har et bruksareal på 173 kvadratmeter – og hovedplanet rommer foruten 2 soverom også et vindfang, en hall, bad, vaskerom, stue, kjøkken og en innvendig bod.

En åpen løsning mellom stue og kjøkken gjør opplevelsen av rommene luftig og romslig, samtidig som rommene beholder sin egenart. Fra kjøkkenet er det dør ut til en overbygd uteplass, samt dør inn til vaskerommet.

Loftsplanet har ytterligere tre soverom, og det største av dem har et eget walk-in closet på 5,6 kvadratmeter. I tillegg rommer loftet et stort, komfortabelt bad, en innvendig bod med gode lagringsmuligheter og en gang med mange innredningsmuligheter.

Gjendebu er et utvilsomt et praktisk hus som det er godt å leve i.

Innhold

Dersom du signerer kontrakt med BoligPartner Elverum innen 1. april 2021, får du med
tilvalg for 40.000 kr inkludert i prisen! Se kampanjen øverst til høyre i annonsen.

Standard

Innvendige overflater

I oppholdsrom leveres en 3-stavs lys eikeparkett på alle gulv. På vegger leveres 5-bords kostmalte panelplater og i himling leveres Huntonit Classique himlingsplater. Boligen leveres også med innvendige og utvendige hjørnelister.

Bad leveres med fliser på vegg og gulv i hvit og mørkegrå utførelse. Vaskerom leveres med fliser på gulv og baderomsplater på vegg. Vindfang leveres med fliser i lysgrå utførelse. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN :
Sigdal eller Norema leverer kjøkkeninnredning til denne boligen. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM:
Bad får baderoms innredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Vaskerom har utslagsvask og det gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Det vil bli levert taklamper i alle rom. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Boligen leveres med vannbårent varmeanlegg i hele 1 etg og bad 2 etg samt en moderne peisovn av typen Circle S.Fasader leveres grunnet i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet. TERRASSER Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger rett ovenfor Glåmdalsmuseèt i et etablert enebolig område. Vakre Glomma renner forbi like nedenfor og det er gang og sykkelvei inn til sentrum som kun ligger 1 km unna. Butikker , skoler , barnehager og andre service tilbud ligger alle innenfor en radius på 2 km. Dette er et sentralt men samtidig rolig område av Elverum og vil være en sjelden mulighet til å bygge nytt hus på stor tomt sentralt i byen.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nær 11 000 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. Våre hus og hytter leveres ikke i ferdige moduler eller elementer, men bygges ute på tomten. Trelastleverandøren vår produserer virke etter precut-metoden. Dette betyr at hver enkelt komponent vi benytter til å bygge ditt hjem eller din hytte, har en nøyaktig lengde, dimensjon og fasong når den fraktes ut til byggeplass. Precut-metoden gjør at presisjonen er høy og monteringen rask. BoligPartner har 54 salgskontorer og dekker nær sagt hele landet. De to siste årene har vi vært blant de 10 største leverandørene i Norge.

Parkering

Det vil bli tilrettelagt arael for parkering på eiendommen.

Adkomst

Se kart i annonsen for adkomst

Radon

Det blir lagt radon duk på alle våre prosjekter

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Vannbåren varme + Peisovn

Overtakelse

Etter avtale med kunde

Sentrale lover

Bustadsoppføringslova

Regulering

Reguleringsplan for Vestad Syd Plan nr. 1/83

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.