Bilde 2 Jerpevegen 6 Jpg
Jerpevegen 6, 2406 ELVERUM

Byggeklar enebolig tomt - Barnevennlig - Rolig - Naturen som hage

Pris

kr 590 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    918 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Jerpevegen 6
2406 ELVERUM

Loading map...

Kort om eiendommen

Det er byggeklausul med BoligPartner AS på denne tomten.

Flott tomt i det nye boligområdet Slåttmyrbakken ll. Denne tomten ligger innerst i Jerpevegen med lite gjennomgangstrafikk.
Tomten er betraktet som lett å utarbeide.

Om tomta

Strøm, vann og kloakk ligger allerede inne på tomten.

Beliggenhet

Slåttmyrbakken ll er et helt nytt boligområde i Elverum hvor Boligpartner vil sette opp Eneboliger og tomannsboliger. Pr. September 2019 er allerede 19 Eneboliger og 5 tomannsboliger solgt. Slåttmyrbakken ll er et barnevennlig boligområdet med hele tre lekeområder og mange barnefamilier har allerede kjøpt seg bolig. Her har man skogen rundt seg på alle kanter for turer enten det er til fots eller på sykkelen. På vinteren kan man spenne på seg skiene i hagen og skli rett ut i oppkjørte løyper som omkranser feltet. Det er eget buss stopp rett utenfor feltet som bringer deg raskt og effektivt inn til Elverum sentrum som ligger ca 4 km unna. Det er også gang og sykkelvei inn til sentrum, dette tar ca 10-15 min. Det er barneskole på Vestad samt tre barnehager i umiddelbar nærhet. Rema 1000 og Joker ligger også i område.
Hvis du ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt med Boligkonsulent Thomas Motrøen Furulund.

Adkomst

Se vedlagt kart for adkomst

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.