Noen av eneboligene som BoligPartner har bygget i Slåttmyrbakken ll.
Haukvegen / Lerkevegen / Jerpevegen, 2406 ELVERUM

Slåttmyrbakken ll - Flotte enebolig tomter og tomannsboliger i Elverum.

Pris

kr 590 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    917 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Haukvegen / Lerkevegen / Jerpevegen
2406 ELVERUM

Loading map...

Beliggenhet

Slåttmyrbakken ll ligger flott til med skogen som nærmeste nabo. Her kan man nyte fantastiske turer på sykkelen eller til fots sommertid. Når Kong vinter dukker opp kan man spenne på seg skiene i egen hage og gli ut i oppkjørte skiløper så langt øye kan se. Boligpartner bygger eneboliger og tomannsboliger i område og pr August 2020 er det solgt 20 av 23 eneboliger og 8 av 12 tomannsboliger. Dette er et veldig barnevennlig område, med 3 lekeplasser og gode og trygge rammer med skogen på alle kanter. Det ligger 3 barnehager på Vestad samt en barneskole 1-7 klasse. Det er to dagligvare butikker ca 1,5 km unna. Gang og sykkelstier til Elverum sentrum sørger for trygg ferdsel de 4 km det er til "leiret". I tilknytning til boligområde er det også et buss stopp med avganger til sentrum hele dagen. For mer informasjon om Slåttmyrbakken ll, ta kontakt med Boligkonsulent Thomas Motrøen Furulund i Boligpartner Elverum.

Adkomst

Fra Elgstua følger du Trondheimsvegen nordover i ca 900m. Ta deretter til venstre inn Mårvegen og følg den til den går over i Uglevegen. Følg veien til høyre og kjør helt til enden av veien der innkjøringen til det nye byggefeltet Slåttmyrbakken 2.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Boligpartner har flere romslige eneboligtomter fra 800 - 1500 m2. I tillegg til dette vil det bli satt av et eget område for tomannsboliger.
Det er byggeklausul med Boligpartner AS på våre tomter.
I tillegg til tomteprisen tilkommer dokumentavgift til staten 2,5% og tinglysningsgebyr.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Kampanje