Dette er en illustrasjon og kan fravike fra virkelig bygg
, 2560 ALVDAL

Ny leilighet med to soverom på solrik og sentrumsnær tomt på Sole!

Pris

kr 2 550 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    89 m2
  • Soverom
    2
Ferdigstillelse
2022
Fremdrift
Vi planlegger oppstart høsten 2021.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:


2560 ALVDAL

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Vi planlegger bygging av en svært praktisk tomannsbolig på Sole. Den vertikaldelte boligen Fern kan blant annet by på to gode soverom, bad og bod for oppbevaring og en romslig stue- kjøkkenløsning. Fra stuen har du dør ut til en overbygd og lun terrasse.

Overflater.
Alle tak kles med Huntonit ferdigmalte plater. Vegger i tørre rom kles med ferdigmalte panelplater fra Huntonit. Gulv i tørre rom leveres med Maxwear vinylgulv. Fliser i entre, under peisovn
og på vegger og gulv på bad.

Kjøkkeninnredning fra Sigdal med slette fronter, laminert benkeplate og integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Hvitmalte dører, vinduer og lister.

Det er mulig for kunde å påvirke farger og materialvalg ved salg tidlig i byggeprosessen, tilvalg vil medføre pristillegg. For fullstendig leveransebeskrivelse ta kontakt med selger.

Om boligen

Hver leilighet inneholder entre, åpen stue og kjøkkenløsning, bad/vaskerom to soverom og innvendig bod. Garasje med bod i bakkant. Garasjen bygges i gavlveggen på hver enkelt leilighet.

Uteområdet planeres med stedlige masser. Foran boligen, i forlengelse av terrassen legges det ferdigplen. Boligen beises ett strøk etter ferdigstillelse.

Standard

Alle bygningsdeler er av god kvalitet og fra anerkjente leverandører.

Beliggenhet

Sole er et nytt boligområde på Alvdal som ligger solvendt til i hellende terreng slik at det blir utsikt fra alle tomtene. Her er det tilrettelagt for både flermannsboliger og eneboliger. Flermannsboligene får en enhetlig stil og utseende for å skape et trivelig bomiljø. Veier er ferdig opparbeidet og det er satt opp gatelys.

Sole er nærmeste nabo til Sjulhustunet barneskole og flerbrukshall. Det er også gangavstand til ungdomsskole, barnehage og Steia med butikker og andre servicetilbud.

Beskrivelse (type bolig)

Boligen leveres av Boligpartner og er av typen Fern.

Parkering

Det blir parkering i egen garasje og gjesteparkering på tomten.

Antall parkeringer

1

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Hvitevarer/tilbehør

Det leveres ventilator, innebygd oppvaskmaskin, koketopp og stekeovn.

Oppvarming

Det leveres varmekabler med termostat i gang, stue, kjøkken og bad. På stue monteres peisovn av typen Sargas 1.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med kjøper.

Forbehold

Det tas forbehold om godkjent byggetillatelse fra kommunen.

Ferdigattest

Det søkes om ferdigattest når boligen er ferdig.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.