Lugo - dette er en illustrasjon og kan avvike fra virkelig bygg og omgivelser
Spurvtrøa 5, 2560 ALVDAL

Lugo - smart vinkelbolig på ett plan i Spurvtrøa, øvre Måna

Pris

kr 2 650 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    87 m2
  • Soverom
    2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Spurvtrøa 5
2560 ALVDAL

Loading map...

Plantegninger

Standard

Lugo er et smart lite vinkelhus på ett plan, tilpasset alle livets faser. Huset er lettstelt og inneholder overraskende mye.

Her får du alt du trenger på en flate. Husets hjerte er det flotte kjøkken- og stueområdet på over 30 kvadratmeter. Her er det plass nok til å samle venner rundt middagsbordet mens flammene fra peisovnen gir den ekstra lune stemningen.

Lugo har to soverom, bad/vaskerom og innvendig bod. Fra stue er det direkte utgang til en overbygget og lun uteplass. I tillegg har huset carport og sportsbod. Tomten er av god størrelse og har gode solforhold. Her har du muligheten til å opparbeide en deilig hage, eller du kan bevar den naturlige vegetasjonen med mose og lyng som er der i dag.

Det er lagt opp til en god og tidsriktig standard i boligen. Alle produkter som leveres er av god kvalitet og montert av autoriserte lokale håndtverkere. All dokumentasjon og alle brukerveiledninger som tilhører boligen legges digitalt inn på boligmappa.no. Boligen leveres ferdig rengjort og slik den fremstår ved overtagelsen. Kjøper kan påvirke utforming og materialvalg mot et tillegg i prisen. Ta kontakt med selger for å se på mulighetene. Oppstart etter kontraktsinngåelse og nærmere avtale med kjøper.

Dører
Innvendige dører leveres som hvitmalte kvalitetsdører av typen Visjon 1 fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Andre farger kan velges som tilvalg.

Vegger / tak og himling
Boligen leveres med hvitmalte trefiberplater i himlinger og hvite 5- bords kostemalte panelplater på veggene i alle tørre rom. Fargevalg kan påvirkes av kjøper mot et pristillegg.

Gulv
Max Wear kork/vinylgulv, våtromsbelegg i bod/vaskerom og bad.

Listverk
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken
Norema innredning i hvit glatt utførelse, laminat benkeplate. Det er beregnet hvitevarer inkludert i kjøkkenpakken.

Bad
På bad leveres baderomsplater. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger. Ida skuffeinnredning med speil, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servant, dusjutstyr og rette dusjvegger.

Vaskerom
I denne boligen leveres vaskerom med baderomsplater. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Stipulert utstyr leveres ikke

Elektrisk
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Elektriske varmekabler i entre, vaskerom, bad og stue/kjøkken. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd
Det leveres opplegg for TV og fibertilknytning. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming
Elektriske varmekabler i entre, vaskerom, bad og stue/kjøkken. På soverom er det beregnet panelovner.
Peisovn med glassdør fra Schiedel, Sirius med sort stålpipe.

Isolasjon
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Er det ønske om garasje i tillegg i samme design så lar det seg ordne.

Beliggenhet

Boligen er planlagt i et nyetablert boligfelt i Måna på Alvdal. Måna har lenge vært et populært område for nybygging. Det ligger svært solrikt til, har god byggegrunn og byr på et trivelig bomiljø.

Det er lagt asfalt på adkomstveien og det er satt opp gatelys. På nabofeltet er det etablert en lekeplass som er felles for Spurvtrøa og Måntunveien. Feltet består av totalt 8 tomter og tre av disse er bebygd.

Det er gangavstand til Steimoegga idrettspark, Plassen barnehage og dagligvarebutikk. Skolebussen stopper på nedre Månavei og frakter ungene til og fra Sjulhustunet. Måna kan forøvrig by på lysløype, akebakke og turmål som Sten.

Tomten vil bli solgt som selveiertomt. Den enkelte kjøper vil få tinglyst skjøte og målebrev på sin eiendom. Tomtene leveres opparbeidet med vei, vann og avløp. Det er lagt fiber frem til tomtene og kjøper må selv kontakte tilbyder for tilkobling.

Parkering

Det er parkering for en bil i carport og gjesteparkering på egen tomt

Antall parkeringer

2

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale med kunde

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten ligger i et flatt terreng med gode solforhold.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.