Nydelig utsikt fra tomteområdet
Randmælsveien 68, 2560 ALVDAL

Sole - 5 eneboligtomter med gangavstand til skoler, barnehage og Steia, svært gode solforhold, utsikt og turmuligheter.

Pris

kr 500 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    900 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Randmælsveien 68
2560 ALVDAL

Loading map...

Kort om eiendommen

Sole er et område rett sør for Alvdal sentrum og Steia som er regulert for boligbebyggelse. Feltet ligger i en skråning. Nedre del av feltet bebygges med to- og tremannsboliger, mens den øvre delen er forbeholdt eneboliger. Det er totalt 5 tomter for bygging av eneboliger fra Boligpartner og BF Bygg Alvdal.

Om tomta

Tomtene ligger øverst i feltet og har flott utsikt og svært gode solforhold. Veien ender her og det vil ikke bli gjennomgangstrafikk på feltet, kun kjøring til de enkelte eiendommene.

Grunnen består av stein og grus noe som gir god byggegrunn. Tomtene er lett skrånende eller tilnærmet flate. Størrelsen på tomtene varierer noe og ligger mellom 810 - 970m2. Priser fra 500 000 pr tomt pluss omkostninger.

Alle veier og infrastruktur er ferdig opparbeidet og det vil bli satt opp gatelys på feltet. Det er satt av et område for lek mellom Sole og den eksisterende bebyggelsen i Randmælsveien. Det vil si vest for tomt 1. Dette er merket med mørkere grønt på tomtekartet.

For mer informasjon om de enkelte tomtene og befaring ta kontakt med oss. Vi har lang erfaring i å tilpasse hus til hver enkelt tomt og til den enkelte kundes behov og ønsker.

Beliggenhet

Sole er nærmeste nabo til Sjulhustunet med barneskole og flerbrukshus. Et steinkast lenger unna ligger Alvdal ungdomsskole. Det er gangavstand til Alvdal sentrum Steia med flere butikker, kafe og offentlige tjenester. Øwretun barnehage ligger noe lenger nord, men fortsatt i umiddelbar nærhet til Sole.

Sole er et flott utgangspunkt for turer i skog og mark sommer som vinter. Det er flere turmål som er skiltet fra Sole, blant annet den populære Høståsbua som ligger lenger opp i lia.

Parkering

Det legges opp til parkering på egen tomt.

Adkomst

Området har avkjøring fra Randmælsveien.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Regulering

Regulert for boligbygging

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.