Velkommen til Spurvtrøa 6!
Spurvtrøa 6, 2560 ALVDAL

Innholdsrik enebolig med garasje på solrik tomt i populært område. Flytt rett inn!

Pris

kr 3 290 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    154 m2
  • Soverom
    3
Fremdrift
Ferdigattest fra kommunen 01.07.2020
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Spurvtrøa 6
2560 ALVDAL

Loading map...

Plantegninger

Innhold

1. etasje:
Entre, teknisk rom, bad/ vaskerom, stue og kjøkken. Muligheter for å dele av stue til ett ekstra soverom.

2. etasje:
Loftstue, bad og tre soverom

Garasje:
48m2 garasje med sportsbod

Standard

Det er lagt opp til en god og tidsriktig standard i boligen. Alle produkter som leveres er av god kvalitet og montert av autoriserte lokale håndtverkere. All dokumentasjon og alle brukerveiledninger som tilhører boligen legges digitalt inn på boligmappa.no. Boligen leveres ferdig rengjort og slik den fremstår ved overtagelsen.

På veggene er det panelplater i lys grå og hvit. Laminat fra Alloc Original på gulvene. Alle tak har hvite ferdigmalte plater. I entre, stue, kjøkken, loftstue og på bad er det innfelte spotter med dimmer. Dette gir en god grunnbelysning i boligen.

Kjøkkeninnredning fra Norema med slette fronter i fargen Pluss Mørk Grå og laminert benkeplate i Lys Skimmer. Det er hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Gorenje: koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Den vegghengte ventilatoren er fra Røros Metall. Stor benkeplate gir gode arbeidsflater og vindu over benken gir godt dagslys. På den ene veggen er det takhøye overskap.

På badene er det baderomsplater og våtromsbelegg i gråtoner som er enkelt å rengjøre. Innredning med heldekkende servant, skuffer og speilskap gir godt med lagringsplass. Det er rette dusjvegger og gulvmontert toalett til begge bad. I 1. etasje er det opplegg for vaskemaskin. I andre etasje er det klargjort for badekar om det er ønskelig.

Trapp fra Stryntrappa med hvite vanger, spiler og håndrekke, trinn i eik. Hvimalte kvalitetsdører fra Kloppen trevare, Ytterdør med glass fra Jømna.

Boligen leveres med sentralstøvsuger med uttak i begge etasjer. Denne er plassert i teknisk bod. Ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner gir et godt inneklima og sørger for frisk og forvarmet luft i boligen. Selve ventilasjons aggregat er montert i teknisk bod. Her er også varmtvannsbereder plassert.

Beliggenhet

Boligen ligger i et nyetablert boligfelt i Måna på Alvdal. Det er lagt asfalt og montert gatelys i Spurvtrøa.

Beskrivelse (type bolig)

Bjørkli fra Boligpartners nostalgi serie

Bygningsinformasjon / byggemåte

Enebolig i to etasjer bygget i tre

Parkering

Det er parkering for to biler i garasje i tillegg til parkering på egen tomt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Hvitevarer/tilbehør

Boligen leveres med integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin fra Gorenje. Vegghengt ventilator fra Røros Metall.

Oppvarming

Det er elektriske varmekabler med termostat på kjøkken, stue, entre, vaskerom og på begge bad. Panelovner på loftstue og soverom. I stue er det en peisovn av typen Sirius 1.

Overtakelse

Overtagelse umiddelbart etter avtale med kjøper.

Forbehold

Det tas forbehold om skrivefeil i annonsen.

Velforeningsbeskrivelse

Det oppfordres til medlemsskap i Måna Velforenining som holder lekeplassen i orden og kaller inn til dugnader når det trengs. Det arrangeres også nissefest på lekeplassen før jul.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Flat tomt opparbeidet med plen og gruset adkomst

Regulering

Regulert for boligbygging

Ferdigattest

Ferdigattest fra kommunen 01.07.2020

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.