Fasade med veranda
Randmælsveien 16, 2560 ALVDAL

Innflytningsklar enebolig på solrik og sentrumsnær tomt!

Pris

kr 3 550 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    157 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Ferdigattest fra kommunen 01.07.2020
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Randmælsveien 16
2560 ALVDAL

Loading map...

Plantegninger

Innhold

Underetasje: entre, gang, tre soverom, bad/ vaskerom, teknisk rom, bod. Garasje med inngang utenfra.
Hovedetasjen: stue, kjøkken, bad, soverom med walk-in closet.

Standard

Berga fra Boligpartner er en nøkkelferdig enebolig over to plan på en svært solrik og sentrumsnær tomt. Boligen inneholder hele fire soverom, to bad, åpen stue og kjøkkenløsning med store vinduer og utgang til veranda. Hovedsoverommet har walk-in closet og egen dør inn til badet. I tillegg har boligen et romslig teknisk rom og en innvendig bod i tillegg til garasjeplass i huskroppen. Dette er en moderne bolig med mange rom hvor du kan flytte rett inn - enkelt og greit. Fra eiendommen er det gangavstand til Steia med butikker og kommunale tjenester. Det er også gangavstand til skole, flerbrukshus og barnehage.

Boligen har gjennomgående god standard både innvendig og utvendig. Arbeidet er utført av lokale håndtverkere og boligen leveres nøkkelferdig til kunde. Her trenger du ikke tenke på vedlikehold på mange år. Boligen er ferdig beiset, det er lagt ferdigplen og innkjøring og gårdsplass er gruset. Boligen leveres ferdig vasket.

Innvendig er det lyse ferdigmalte plater på vegger og laminatgulv i tørre rom. Baderomsplater og gulvbelgg på bad, fliser i entre. Ferdigmalte takplater i alle rom.

Kjøkkeninnredning fra Norema av typen Pluss mørk grå, lys benkeplate i laminat og integrerte hvitevarer fra anerkjent leverandør.
Trapp med tette eiketrinn, stål spiler og hvite vanger.
Mørk grå baderomsinnredning med skuffer, heldekkende servant og speilskap. Lampett over speil. Bad i underetasjen har opplegg for vaskemaskin.

Boligen leveres med innfelte hvite LED spotter i taket i entre, gang og bad i underetasjen. I hovedetasjen er det spotter på kjøkken, stue og på bad. Spottene kan dimmes. Dette gir en god grunnbelysning. Punktbelysning i øvrige rom.

Boligens garasje leveres med hvit port og portåpner.
Sentralstøvsuger med uttak i begge etasjer og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Beliggenhet

Boligen ligger i Randmælsveien 16 på Alvdal, rett ovenfor sentrum.

Beskrivelse (type bolig)

Berga fra Boligpartners moderne serie.

Bygningsinformasjon / byggemåte

Berga er en sokkelbolig bygget i tre.

Parkering

Det er parkering i garasje integrert i huskroppen. Det kan også parkeres på egen gruset gårdsplass.

Radon

Boligen har radonsperre med radonbrønn.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Hvitevarer/tilbehør

Boligen leveres med integrerte hvitevarer av god kvalitet: induksjons koketopp, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin fra Gorenje. Ventilator fra Røros Metall.

Oppvarming

I underetasjen og på bad i hovedetasjen er det varmekabler med termostat. På stue og kjøkken er det montert Sirius peisovn og panelovner. Det er ikke varmekabler i bod og garasje.

Overtakelse

Overtagelse etter nærmere avtale med kjøper.

Forbehold

Det tas forbehold om skrivefeil i annonsen

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.