Gråhø (illustrasjon)
Midtre Javnlie Øystre Slidre , 2950 SKAMMESTEIN

Familiens hyttedrøm på stor solrik utsiktstomt på Midtre Javnlie ved Beitostølen i Øystre Slidre.

Pris

kr 4 190 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    72 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Midtre Javnlie Øystre Slidre
2950 SKAMMESTEIN

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Beliggende i vakkert området på Midtre Javnlie
Fint turterreng for sykkel- og gåturer
Skiløyper rett utenfor døra - Område er forgården til Jotunheimen - og Langsua nasjonalparker. Solrik tomt med flott utsikt.

Om boligen

Gråhø er utviklet med tanke på å være en praktisk og samtidig pen hytte som utnytter planløsningen på en optimal måte.
Gråhø er en hytte for den aktive familien. På sine 64 kvm (+23kvm gulvareal på hems) har den hele tre soverom med seks sengeplasser som standard to disponible rom på hemsen, kombinert stue- og kjøkkenløsning, bad og entré samt 8kvm fordelt på to takoverbygde utearealer. I tillegg inneholder hytta en praktisk innvendig bod hvor du har plass til ski, sykler og diverse utstyr. Her har du med andre ord plass til hele familien, pluss noen venner. Gråhø er en utmerket sportshytte så vel som en familiehytte.

Leveransebeskrivelse
Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet for Karakter-serien. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i MDF hvitmalt. Utvendig bod leveres med isolert dør og karm i samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvite dørblad med 3 speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.
Terrassedør leveres med karm og utforing, dørblad, energispareglass med argongass og varmkant-spacer og espagnolettlås. Dørblad, karm og utforinger i MDF hvitmalt.

Vindu:
I våre hytter leverer vi energispareglass med argongass og varmkant-spacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt. Vinduene levers med trykkutjevning da beliggenheten er over 800 MOH

Vegger / tak:
Beiset/hvitpigmentert faspanel 14x120 som himlingskledning i boligrom.
Innvendig kles vegger med beiset/hvitpigmentert stående furupanel 14x145 skygge/skrå. Hvite baderomsplater, type Fortissimo 3091 på vegger bad, alternativt panel.
Sportsbod kles med OSB på vegger og i himling.

Gulv:
3 stavs eikeparkett, Tarkett Access Eik Robust
Gulvfliser entre, Zeus Grafito 30 x 60.
Fliser på bad og i entré. Det leveres varmekabel i gulv med fliser.
Sportsbod leveres med støpt betongplate.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull og synlige stifter i lister etc må påregnes.

Trapper:
Trapp, spiler, håndrekke, vanger og trinn leveres ferdig malt. Andre treslag i trinn kan også fås som tilvalg.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, dusjvegger, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett av typen lavtspylende og kran for vaskemaskin.

Kjøkken:
Innredningspakke på 60 000,- fra Norema er inkludert i leveransen, dette er en pakke du står fritt til å trekke ut. Norema er vår standard leverandør av kjøkkeninnredning, men du står fritt til å velge kjøkkenleverandør. Montering kommer i tillegg.

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK-400:2014

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra badet. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
CIRCLE S PEISOVN og svartlakkert stålpipe. Standard med panelovner. Det leveres varmekabel i gulv med fliser.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk + 48 mm liggende påforing. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 150 mm + 50 mm mineralull og det monteres inntrukket diffusjonssperre. Panelender/snittflater og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Utvendig kledning:
Dobbeltfalset liggende 19 x 148 levert med mellomstrøk i valgfri mørk farge.
Omramming og detaljer leveres med grunning.
Taket levers med Valdres shingel. Torvtak eller tretak i malmfuru kan leveres som tilvalg.

Tilvalg/endringer:
Dersom du ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan skreddersy ønsket leveranse.

Beliggenhet

Idyllisk beliggenhet på Midtre Javnlie nr 173. Kort avstand til Beitostølen. Ca 900 moh i et populært hytteområde. Fra tomtene er det flott utsikt fra Rundemellen i øst til Jotunheimen i vest.
Når skisporene forsvinner og marka kommer til syne, er området et eldorado for gå- og sykkelturer. Ved stølene går dyra på beite og man kan stoppe ved de mange tjernene for en dukkert.
Det er mange fine knatter i området, de fleste er over 1000 moh og
har flott utsikt over deler av Valdres og Jotunheimen. Mulighetene for jakt og fiske er absolutt til stede - gå gjerne inn på http://www.oystre-slidre-fjellstyre.no for mer informasjon om regler og hensyn.
Beitostølen er den komplette og urbane fjelldestinasjonen. Alle årstider er spennende og vakre, og aktivitetene står i kø for både liten og stor. Det som gjør Beitostølen så spesiell er
nærheten til fjellet og den intime atmosfæren. Her er
alpinbakker, restauranter, puber, butikker og andre severdigheter samlet på ett sted, alt innenfor gangavstand.
Beitostølen er porten til Jotunheimen, her ligger hele 255 av Norges 300 fjelltopper over 2000 meter. Galdhøpiggen (2469m), Besseggen (1743 m) og Rasletind (2105 m) er de mest populære. Bitihorn (1607 m) er også en populær topp for hele
familien, turen starter kun få minutters kjøring fra Beitostølen.
En av de siste tilvekstene i området, er Via Ferrata. Interessen for dette har eksplodert blant turister, og bare 12km fra
Beitostølen ligger Via Ferrata Synshorn, som byr på spektakulære opplevelser og utsikt mot Jotunheimen. Båtturen fra Bygdin til Eidsbugarden er en eksotisk reise og er en av Nord-Europas høystgående båtruter. I mer enn 100 år har M/S Bitihorn gått i fast rute mellom Bygdin og
Eidsbugarden på innsjøen Bygdin (1060 moh). Et annet alternativ er Rutebåtene Gjende III og Gjendine som tar deg med inn i villeste Jotunheimen med eventyrlige omgivelser og fantastiske turalternativ, bl.a. den populære Besseggen. Avganger fra Gjendesheim til Memurubu og Gjendebu.

Adkomst

Fra Fagernes følg skilt mot Beitostølen, følg Bygdinvegen (51) og kjør 30 km. Sving til høyre inn på Vinstervegen og kjør 2.3 km. (dette er bomveg, betaling med kort er mulig). Fra bommen fortsetter du videre på samme vei i ca 3 km til du passerer en liten bru over bekken som renner ut av vannet Javnin. Fortsett så rett frem på samme vei ytterligere 2 km til veien deler seg i et kryss. Ta til høyre mot Midtre Javnlie og følg denne veien i 2 km til veien deler seg på nytt. Hold til høyre og følg denne veien ytterligere 750-800 mtr og ta siste vei til venstre. Kjør denne veien ca 100mtr og du er fremme i Midtre Javnlie 173 som ligger til venstre

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Offentlige forhold

Vei
Det foreligger tinglyst veirett over naboeiendommer frem til tomten.

Vann og avløp
Jmfr dialog med Kommunen

Eier av tomten ønsker å vite hva slags avløpsløsning som kan etableres på eiendommen.
Jmfr. arealdelen til kommuneplanen 2016-2028 ligger eiendommen i et område med krav om infrastruktur.
Kommunen har åpnet for etablering av tett tank som midlertidig løysing / overgangsordning i området ettersom felles vann- og avløpsledning er nært forestående. Jmfr. handlingsplanen for spredd avløp 2019-2028 kan tett tank benyttes som totalløsning i hytteområde dersom VA-nett er nært forestående, dvs innen fem år. Denne overgangsordningen ble etablert tidlig 2020
Våtvolum for tett tank skal være i intervallet 6-9 m3, og skal utstyres med alarm for høyt nivå. Ved utløst alarm skal hoved-vannkran stenges automatisk med magnetventil (det vises til forskrift om utslipp fra mindre avløpsanlegg, Øystre Slidre kommune, punkt 10-2).
Tømmefrekvens for tett tank med både svart- og gråvann er minimum 1 gang per år.

Tilkoplingsgebyr:
Det er ingen reguleringsplan i dette området per dags dato. Det er dog høyst sannsynlig at felles VA-ledning blir etablert før en reguleringsplan. Ved godkjenning av reguleringsplan skal løsning for vann og avløp være ivaretatt.
Det er ikke anleggsbidrag i dette området. Jmfr. økonomiplan 2021-2024. For tilkopling til kommunalt VA-nett er det satsene på Kommunens hjemmeside som er gjeldende.

Gebyrsatser for fritidsbustad på vann og avløp 2021 er:
.Tilknytningsavgift for vann pr m2 BRA (inkl. 25% MVA) kr 300
.Tilknytningsavgift for avløp pr m2 BRA (inkl. 25% MVA) kr 400
.Årsavgift vann målt pr m3 (inkl. MVA) kr 25
.Abonnementsgebyr for vann pr år (inkl. 25% MVA) kr 1 510
.Årsavgift vann etter stipulert forbruk min. pr. år. (inkl. 25% MVA) kr. 2 350
.Årsavgift avløp målt per m3 (inkl. MVA) kr 40
.Abonnementsgebyr for vann per år (inkl. 25% MVA) kr 1 610
.Årsavgift vann etter stipulert forbruk min. pr. år. (inkl. 25% MVA) kr 3 762
.Mottak av slam til renseanlegg per. m3 (inkl. 25% MVA) kr 400

El
Anleggsbidrag til Valdres Energi er betalt og inkludert i prisen på hytta.

Reguleringsforhold
Tomtene følger pt arealdelen til kommuneplanen 2016-2028. Utnyttingsgraden i felt i fritidsbustadområda er 15 %-BYA inkl. areal til utendørs biloppstillingsplass.

Ihht utbyggingsavtale med grunneier, forbeholder grunneier seg rett til å foreta en eventuell fortetting
av hyttetomtene i området på et senere tidspunkt.
Forbehold

Det tas forbehold om offentlig tillatelse for tiltaket da det pt ikke er omsøkt. Byggesak utarbeides etter enighet med ny eier/kjøper etter at avtale er inngått og evt personlig tilvalg etc er gjennomført.

Vis mindre NB: Knappen for å vise hele beskrivelsen har kun en visuell effekt.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik