Tomteområdet fra sør
Foto:Joakim Mangen
Storsteinvegen, 2636 ØYER

HAFJELL - Nestingsætra TRINN 3. Solrike utsiktstomter med ski in / ski out !! Kun 2 tomter igjen !

Pris

kr 2 890 000,-

  • Boligtype
    Fritidstomt
  • Tomteareal
    648 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Storsteinvegen
2636 ØYER

Loading map...

Kort om eiendommen

Salgstrinn 3 på hyttefeltet Nestingsætra i Hafjell består av 5 tomter. Totalt består hele feltet av 37 tomter fordelt på 3 delfelt. Tomtene er i størrelse fra 523 - 668 m2. Alle tomtene er solrike med utsikt både sør- og nordover Gudbrandsdalen. Se videovisning av tomteområdet i linken på siden. Byggeplikt med Boligpartner, hyttekontrakt 3429B må signeres innen 1 år etter at tomtekontrakt 3429A er signert.


Tomtnr. / Areal / Pris:
1 / SOLGT
2 / 648 m2 / 2.890.000, - (sokkel)
3 / SOLGT
4 /
5 / 523 m2 / 2.990.000, - (sokkel)
Fremdrift:
Planlagt oppstart infrastruktur mars 2022.

Om tomta

Velkommen til Nestingsætra hyttefelt på Hafjell. Her har vi solrike selveiertomter med fantastisk beliggenhet og utsikt - i hjertet av Hafjell.
Her når du alpinbakken med ski in - ski out med tilbringerløype og det er kort veg til langrennsløypene. Dette er et eldorado for den aktive familien. Hafjell alpinsenter er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser - fra nybegynner til ekspert. Gled deg til å suse ned ett av Norges største og mest allsidige skianlegg. I Hafjell trenger du ikke velge mellom familieferie eller rå skikjøring, her får du begge deler.

Vinterstid kan Hafjell Alpinsenter, et av Norges største skisenter, by på hele 29 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad, samt tre parker med elementer og hopp. Her er det noe for alle ski- og brettentusiaster. Det finnes også akebakker og mange andre aktiviteter tilrettelagt for familien. Ønsker du vinterkledde omgivelser er det nærmere 600 kilometer med langrennsløyper du kan utforske. Det er også lysløyper i området.

På sommeren er familieparken Hunderfossen og Lilleputthammer populære aktiviteter. Turstiene brer seg innover fjellet, og Hafjell Bike Park er meget populært for de som vil kjenne adrenalinet banke på sykkelsetet. Sommergondolen i alpinsenteret tar deg til topps, og du kan ha med sykkelen ombord. I tillegg er det kort vei til Lillehammer sentrum med flotte restauranter og mange shoppingmuligheter.

Velkommen til Nestingsætra - ditt fritidseldorado på Hafjell!

Ta kontakt med oss om du er interessert i prosjektet, vi hjelper deg å finne din drømmehytte! Vi setter også opp en komplett økonomisk plan for deg utifra dine ønsker og behov!

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer