V10 Vinter 10812 00010 3
Nestinsætra, 2636 ØYER

HAFJELL - Nestingsætra. V10 hyttemodell - Malmfuru kledning/ Tak! 3 sov - 2 bad! Tomt,grav/betong inkl. Ski in/ut.

Pris

kr 5 490 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    102 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Nestinsætra
2636 ØYER

Loading map...

Kort om eiendommen

Nestingsætra ligger fint til sør for Hafjell alpin - det er ski inn/ut fra feltet. Kort vei fra Øyer sentrum - og 15 min til Lillehammer sentrum. Her kan man spenne på seg skia fra hytteveggen og skli inn i bakken. Langrennsløype går rett fra eiendommen og opp mot Gaiastova/Pellestova med sine herlige spor og vidder!

Om boligen

Hytta leveres innflytningsklar!
Hyttemodell V10 er en spennende hyttemodell. 3 soverom og 2 bad - BRA 102m2. dette er hyttemodellen for Deg som ønsker å bruke tiden i bakken på dagtid, og kose seg i hytta på kvelden.

Innhold

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr: 1.890.000,- tomt 6.
Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er inkl. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Overflater
Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres beiset stående sprekkpanel 14x120 på vegg. Himling hvitpigmentert faspanel 14x120. På gulv leveres 3-stavs lys eikeparkett art.531987 på tørre rom. Flis i vindfang, bad/vask og wc. Baderomsplater fortissimo 3091 Denver White. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres i NCS 7500-N heltre dører. Karm og utforinger i samme farge. Vindu, karm og utforinger leveres i NCS 7500- N


Utvendig kledning:
Malmfuru 19x98 stående dobbelfals.
Platting: CU-impregnert 28x120mm og rekkverk.

Taktekking:

Malmfuru

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Sigdal på 85.000 kr. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Fortissimo Denver White baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 30 x 30 cm fliser og mosaikk i dusjsone. I himling leveres hvitpigmentert faspanel 14x120.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2018. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.
Fotocelle utvendig belysning inkl.2 utelamper.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Cirkle S med glass i front. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Beliggenhet

Velkommen til Nestingsætra hyttefelt på Hafjell. Her har vi solrike selveiertomter med fantastisk beliggenhet og utsikt - i hjertet av Hafjell.
På Nestingsætra når du alpinbakken med ski in - ski out med tilbringerløype og det er kort veg til langrennsløypene. Dette er et eldorado for den aktive familien. Hafjell alpinsenter er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser - fra nybegynner til ekspert. Gled deg til å suse ned ett av Norges største og mest allsidige skianlegg. I Hafjell trenger du ikke velge mellom familieferie eller rå skikjøring, her får du begge deler.

Vinterstid kan Hafjell Alpinsenter, et av Norges største skisenter, by på hele 29 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad, samt tre parker med elementer og hopp. Her er det noe for alle ski- og brettentusiaster. Det finnes også akebakker og mange andre aktiviteter tilrettelagt for familien. Ønsker du vinterkledde omgivelser er det nærmere 600 kilometer med langrennsløyper du kan utforske. Det er også lysløyper i området.

På sommeren er familieparken Hunderfossen og Lilleputthammer populære aktiviteter. Turstiene brer seg innover fjellet, og Hafjell Bike Park er meget populært for de som vil kjenne adrenalinet banke på sykkelsetet. Sommergondolen i alpinsenteret tar deg til topps, og du kan ha med sykkelen ombord. I tillegg er det kort vei til Lillehammer sentrum med flotte restauranter og mange shoppingmuligheter.

Velkommen til Nestingsætra - ditt fritidseldorado på Hafjell!

Ta kontakt med oss om du er interessert i prosjektet, vi hjelper deg å finne din drømmehytte!

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer