Besshø illustrasjon
Storsteinvegen, 2636 ØYER

HAFJELL - Nestingsætra tomt 21. Hyttemodell Besshø med 3 sov, 2 bad og sportsbod. Siste mulighet!

Pris

kr 5 650 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    127 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Storsteinvegen
2636 ØYER

Loading map...

Kort om eiendommen


Hytta leveres innflytningsklar!

Hyttemodell Besshø i annonsen er vårt anbefalte forslag på tomt 21 med inngang på hovedplan. Andre hytter med sokkel kan også bygges! Ta kontakt med selger for info.

Salgstrinn 1 på Nestingsætra består av 23 tomter hvorav 22 nå er solgt.
Totalt består hele feltet av 37 tomter fordelt på 2 delfelt.

Fremdrift:
Oppstart i 1.kvartal 2021.

Om boligen

Besshø er en helt ny hyttemodell, utviklet spesielt for Nestingsætra!
Mange store vindusflater skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Besshø. Fra kjøkkenet er det direkte utgang til overbygget uteplass. Besshø har et bruksareal på 127m2 og passer godt inn på mindre tomter. Hytta rommer 3 soverom, 2 bad og stue/oppholdsrom i begge etasjer. Den har i tillegg en praktisk sportsbod med inngang fra utsiden. Her er det bare å spenne på seg alpinskia og skli nedover til nærmeste tilbringerløype rett bort til alpinbakken.

Innhold

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, inntakskabel strøm, bunnledning, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema., altså nøkkelferdig! Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Overflater
Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres beiset stående sprekkpanel 14x120mm på vegg. Himling beiset panel 14x120mm. På gulv leveres 3-stavs lys eikeparkett art.531987 på tørre rom. Flis i vindfang, begge bad og sportsbod. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister beiset i samme farge som vegg.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Til sportsbod leveres dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.


Utvendig kledning:
2 strøk beiset utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.
Overbygd terrasse: CU-impregnert 28x120mm og rekkverk.

Taktekking:
Torvtak leveres som standard i dette hyttefeltet.

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Sigdal på 85.000 kr. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med veggflis 20x40cm i dusjsone og beiset panel. På gulv leveres 30x30cm flis, 10x10cm i dusjsone og sokkelflis. I himling leveres beiset panel 14x120mm.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2018. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Fotocelle utvendig belysning inkl.2 utelamper.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på begge bad. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Cirkle S med glass i front. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på begge bad, sportsbod og vindfang.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Beliggenhet

Velkommen til Nestingsætra hyttefelt på Hafjell. Her har vi solrike selveiertomter med fantastisk beliggenhet og utsikt - i hjertet av Hafjell.
På Nestingsætra når du alpinbakken med ski in - ski out med tilbringerløype og det er kort veg til langrennsløypene. Dette er et eldorado for den aktive familien. Hafjell alpinsenter er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser - fra nybegynner til ekspert. Gled deg til å suse ned ett av Norges største og mest allsidige skianlegg. I Hafjell trenger du ikke velge mellom familieferie eller rå skikjøring, her får du begge deler.

Vinterstid kan Hafjell Alpinsenter, et av Norges største skisenter, by på hele 29 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad, samt tre parker med elementer og hopp. Her er det noe for alle ski- og brettentusiaster. Det finnes også akebakker og mange andre aktiviteter tilrettelagt for familien. Ønsker du vinterkledde omgivelser er det nærmere 600 kilometer med langrennsløyper du kan utforske. Det er også lysløyper i området.

På sommeren er familieparken Hunderfossen og Lilleputthammer populære aktiviteter. Turstiene brer seg innover fjellet, og Hafjell Bike Park er meget populært for de som vil kjenne adrenalinet banke på sykkelsetet. Sommergondolen i alpinsenteret tar deg til topps, og du kan ha med sykkelen ombord. I tillegg er det kort vei til Lillehammer sentrum med flotte restauranter og mange shoppingmuligheter.

Velkommen til Nestingsætra - ditt fritidseldorado på Hafjell!

Ta kontakt med oss allerede i dag om du er interessert i prosjektet!

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer