12399
Moshushågån 7, 2636 ØYER

Innholdsrik enebolig på flott tomt med god solgang og utsikt.

Pris

kr 4 075 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    134 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Moshushågån 7
2636 ØYER

Loading map...

Om boligen

Vi har glede av å tilby denne flotte eneboligtomten beliggende ca. 4 kilometer nord for Øyer Sentrum. Boligen er et forslag til bolig på denne tomten. Se våre boliger på www.boligpartner.no og ta gjerne kontakt ved spørsmål til denne boligen eller andre boliger som kan være aktuelle. Vi har laget et forslag til plassering av bolig på tomten og fremtidig garasje.
Vi tar forbehold om eventuelle støttemurer ved komplett prosjektering.

Prisen inkluderer innflytningsklar bolig, tomt, grunn -og betong arbeider.

Offentlige gebyrer, byggestrøm og uavhengig kontroll er ikke inkludert.

Område rundt består for det meste av eneboliger og noen flermannsboliger. Tomten ligger i rolige omgivelser med solgang frem til ca. 22:00 på kvelden om sommeren og en flott utsikt mot Lågen.

To barnehager i nærheten med en kjøretid på ca. 5 min. Ellers har Øyer en barneskole og ungdomskole med sykkelvei på ca. 10 min. Bussholdeplass ligger i gangavstand på ca. 5 min. Det er gang og sykkelvei hele veien inn til sentrum av Øyer.

Andre lokale attraksjoner i Øyer: Hafjell Alpinsenter, Lilleputthammer, Vegmuseumet og Hunderfossen. Alt i kort reiseavstand i fra tomten.

Reguleringsplan for Tingberg nord er gjeldende for tomten. TU= 30%, gesimshøyde 7,0m, og mønehøyde 10,0m. Alle byggninger skal ha saltak eller valmtak. Bare å ta kontakt for å se på eventuelt hvilke boliger som passer på tomten.

Pirs tomt: 475.000,- + dokumentavgift

Kjøp av tomt medfører byggeplikt med Boligpartner.

Innhold

OVERFLATER
I alle tørre rom utenom entre leveres det laminat type Contura Steingrå fra Habo. Entre leveres med flis 30x60. Bad leveres med flis 20x20 på gulv. Bad leveres med baderomsplater med flismønster i høyglans. Alle innvendige vegger i tørre rom leveres med panelplater fra Huntonit. Alle innvendige tak leveres ferdig malte plater 60x120.

Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, gulv).

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Det er inkludert verdikort pålydende 65.000,-
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad underetasje leveres med 100cm baderomsinnredning hvit Alterna Malin. Bad hovedplan 60cm innredning. Det leveres speil med lys over innredning. Dusjvegger 90x90 i rett utførelse og vegghengt toalett.
Bereder og uttak til vaskemaskin plasseres på vaskerom.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres tre utvendige lamper, enkel lampe i bod og spottskinne til kjøkken under overskap. Varmekabler leveres på begge bad, vaskerom og entre.
Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til tegninger. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

OPPVARMING
Peisovn med stålpipe.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Grunnarbeidende inkluderer:
- Fjerning av vegetasjonsdekke
- Opparbeidelse av innkjøring og biloppstillingsplass påført bærelag
- Graving/ fylling grøft for vann/avløp til innenfor ringmur.
- Graving/fylling for strøm frem til ringmur
- Maskinplanering med stedlige masser på berørte områder av tomt
- Utgraving byggegrube

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer