Dji 0212
Moshushågån 7, 2636 ØYER

Øyer - Solrik tomt med flott utsikt i rolige omgivelser

Pris

kr 475 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    840 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Moshushågån 7
2636 ØYER

Loading map...

Om tomta

Vi har glede av å tilby denne flotte eneboligtomten beliggende ca. 4 kilometer nord for Øyer Sentrum. Tomten er skrående, så en bolig med sokkel vil passe bra. Det er god størrelse (840m2), så om man ønsker en smal eller noe bredere bolig vil mange av våre husmodeller passer bra.

Område rundt består for det meste av eneboliger og noen flermannsboliger. Tomten ligger i rolige omgivelser med solgang frem til ca. 22:00 på kvelden om sommeren og en flott utsikt mot Lågen.

To barnehager i nærheten med en kjøretid på ca. 5 min. Ellers har Øyer en barneskole og ungdomskole med sykkelvei på ca. 10 min. Bussholdeplass ligger i gangavstand på ca. 5 min. Det er gang og sykkelvei hele veien inn til sentrum av Øyer.

Andre lokale attraksjoner i Øyer: Hafjell Alpinsenter, Lilleputthammer, Vegmuseumet og Hunderfossen. Alt i kort reiseavstand i fra tomten.

Reguleringsplan for Tingberg nord er gjeldende for tomten. TU= 30%, gesimshøyde 7,0m, og mønehøyde 10,0m. Alle byggninger skal ha saltak eller valmtak. Bare å ta kontakt for å se på eventuelt hvilke boliger som passer på tomten.

Kjøp av tomt medfører byggeplikt med Boligpartner.

Parkering

På egen tomt

Adkomst

Fra E6 ta av mot Tingberg og til venstre i første rundkjøring. Følg Kongsvegen nordover til du kommer til Lerkevegen. Ta så til høyre opp Lerkevegen og følg vegen opp til du kommer til Moshushågån. Kjør så opp Mosushågån så ligger tomt på høyre siden ca. 100 meter inn i veien.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Etter avtale

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer