Illustrasjon eksteriør og garasje/kjellerplan
Storsteinvegen, 2636 ØYER

UNIK hytte på solrik utsiktstomt i HAFJELL! Skreddersys for kunde i dialog med vår arkitekt. Tomt, grav, betong inkl.

Pris

kr 10 990 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    185 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Storsteinvegen
2636 ØYER

Loading map...

Kort om eiendommen

Arkitekttegnet moderne hytte - leveres innflyttingsklar!
Planlagt hytte i denne annonsen vil skreddersys til kunde i dialog med vår arkitekt. Ta kontakt for mere informasjon og prosess.

Salgstrinn 1 på Nestingsætra består av 23 tomter. Totalt består hele feltet av 37 tomter fordelt på 2 delfelt. Tomtene er i størrelse fra 360 - 1200 kvadratmeter og tomteprisene i salgstrinn 1 er fra 1.590.000 kr - 2.890.000 kr. Alle tomtene er solrike med flott utsikt både nord- og sørover Gudbrandsdalen.

11 TOMTER SOLGT PR 18/7-20.
Fremdrift:
Planlagt oppstart i 4.kvartal 2020

Om boligen

Vårt nye V-konsept gir spennende muligheter! I denne V-hytte spesial har arkitekten tatt utgangspunkt i tomtens beskaffenhet og tegnet hytta i en vinkelform med hele 3 gavler som peker i hver sin utsiktsretning mot sør, nordvest og øst. I gavlveggene er det overbygde uteplasser. Med de store vindusflatene blir du nesten i ett med naturen utenfor.

Slik våre forfedre valgte ut sine beste malmfurutre, løfter vi de tidligere tiders byggeskikker frem i vår moderne arkitektur. I konsept V går vi tilbake til våre solide byggeskikker, og velger den miljøvennlige malmfurua til våre hytter. Her sørger naturen for sin egen impregnering så du slipper kunstig overflatebehandling.
Malmfurua har en høy andel av den feite kjerneveden som gir naturen sin egen impregnering mot vann og sopp. Og du får en tilnærmet vedlikeholdsfri og solid kledning på hytta. Over tid skaper naturkreftene en sølvgrå farge som spiller så fint i harmoni med omgivelsene rundt hytta.

Kjellerplan:
Inngangspartiet og entreèn til denne V-spesial hytta ligger på kjellerplan og er romslig med god garderobeplass. For å få naturlys inn er det tegnet inn en lyssjakt. Fra den innebygde garasjen kommer du til entreèn via en sportsbod. På kjellerplanet finner du også bad og badstue, et romslig flerbruksrom og et praktisk vaskerom.

Hovedplan:
Takhøyden på over fire meter og mange, store vindusflater skaper en lys og luftig følelse i hyttas største oppholdsrom. 1.etasje består av 3 sov, bad og stue/kjøkken. Både stue, kjøkken og hovedsoverom har utgang til 3 overbygde verandaer. Her kan du nyte sola og utsikten i alle himmelretninger!

Hemsplan:
Via trapp kommer du opp til hyttas romslige hems som gir deg ekstra fleksibilitet i forhold til bruk som oppholdsrom eller kanskje ekstra soveplass til hyttegjester.

Y-spesial - Arealer (kvm):
Bruksareal hytte: 101m2
Kjellerareal: 97m2
Hemsareal: 27m2
Tilleggsareal utvendig: 28m2
Totalt bruksareal: 207m2
Bebygd areal (BYA): 148m2
Soveplasser: 8+4(hems)
Dette er stipulerte arealer i henhold til skisser/tegninger.

Innhold

Modellen her er en spesialtilpasset variant av V-hytteserien med utgangspunkt i tomtens beskaffenhet og utsikt.
Grunnarbeider er ikke detaljprosjektert og endringer i løsning/pris kan forekomme. Dette prosjekt skreddersys til den aktuelle kunde.

Hytta leveres innflyttingsklar og den estimerte prisen i annonsen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 2.890.000. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er inkl. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

OVERFLATER
Utvendig kledning og tak:
Kledning 19x98 stående dobbelfals rett, ubehandlet malmfuru.
Torvtak
Platting: CU-impregnert 28x120mm og rekkverk.

Innvendige overflater / dører / listverk:
Vegger:
Ubehandlet sprekkpanel, 14x120 i alle tørre rom.
Baderom 30x60 veggflis.
Lyssjakt 30x30 flis.
Himling: ubehandlet faspanel 14x120 i hovedetasje. I kjelleretasje gips i himling.
Innerdører: Spesialdesign. Karm, hardvedterskel og furulaminat utforinger – ubehandlet.
Inngangsdør PT300 NCS S7500N+karm og utforinger.
Terassedør NCS S7500N+ karm og utforinger.
Vindu karm, utforinger i NCS S7500N
Taklist 21x45 og vegg, dør, vindu 15x58 – ubehandlet.
Trapp lakkert furu(klar).
Takglass og trekant glass lyssjakt

Gulv:
Fliser i entre/gang 30x60. Bad, badstue, bod 30x 30 flis, 5x5 i dusj. Teknisk rom og vaskerom 20x20 flis. Parkett 531987 Lys Eik 3-stavs børstet matt på tørre rom.

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Sigdal på 105.000 kr. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning, blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2018. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.
Fotocelle på utvendig belysning inkl.8 utelamper.
25 downlights

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Cirkle S med glass i front. Svartlakkert stålpipe.
Varmekabler på bad/vask og vindfang.


Beliggenhet

Velkommen til Nestingsætra hyttefelt på Hafjell. Her har vi solrike selveiertomter med fantastisk beliggenhet og utsikt - i hjertet av Hafjell.
Her når du alpinbakken med ski in - ski out med tilbringerløype og det er kort veg til langrennsløypene. Dette er et eldorado for den aktive familien. Hafjell alpinsenter er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser - fra nybegynner til ekspert. Gled deg til å suse ned ett av Norges største og mest allsidige skianlegg. I Hafjell trenger du ikke velge mellom familieferie eller rå skikjøring, her får du begge deler.

Vinterstid kan Hafjell Alpinsenter, et av Norges største skisenter, by på hele 29 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad, samt tre parker med elementer og hopp. Her er det noe for alle ski- og brettentusiaster. Det finnes også akebakker og mange andre aktiviteter tilrettelagt for familien. Ønsker du vinterkledde omgivelser er det nærmere 600 kilometer med langrennsløyper du kan utforske. Det er også lysløyper i området.

På sommeren er familieparken Hunderfossen og Lilleputthammer populære aktiviteter. Turstiene brer seg innover fjellet, og Hafjell Bike Park er meget populært for de som vil kjenne adrenalinet banke på sykkelsetet. Sommergondolen i alpinsenteret tar deg til topps, og du kan ha med sykkelen ombord. I tillegg er det kort vei til Lillehammer sentrum med flotte restauranter og mange shoppingmuligheter.

Velkommen til Nestingsætra - ditt fritidseldorado på Hafjell!

Ta kontakt med oss om du er interessert i prosjektet, vi hjelper deg å finne din drømmehytte!

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Hyttemodellen i annonsen er spesialtegnet for tomt 38.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer