Illustrasjon
Moshushågån 5, 2636 ØYER

ØYER - Flott enebolig med innholdsrik planløsning i et rolig og trygt bomiljø.

Pris

kr 4 920 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    165 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Boligen er et forslag til bolig som kan bygges på tomten. Eventuell oppstart ved signering av boligkontrakt.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Moshushågån 5
2636 ØYER

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Område rundt består for det meste av eneboliger og noen flermannsboliger. Tomten ligger i rolige omgivelser med solgang frem til ca. 22:00 på kvelden om sommeren og en flott utsikt mot Lågen.

To barnehager i nærheten med en kjøretid på ca. 5 min. Ellers har Øyer en barneskole og ungdomskole med sykkelvei på ca. 10 min. Bussholdeplass ligger i gangavstand på ca. 5 min. Det er gang og sykkelvei hele veien inn til sentrum av Øyer.

Andre lokale attraksjoner i Øyer: Hafjell Alpinsenter, Lilleputthammer, Vegmuseumet og Hunderfossen. Alt i kort reiseavstand i fra tomten.

Reguleringsplan for Tingberg nord er gjeldende for tomten. TU= 30%, gesimshøyde 7,0m, og mønehøyde 10,0m. Alle byggninger skal ha saltak eller valmtak. Kjøp av tomt medfører byggeplikt med Boligpartner

Om boligen

Huset har valmet tak, er tilpasset skrå tomt, og er en tilgjengelig bolig med soverom i begge etasjer.
Hovedplanet i 1. etasje inneholder bad, stort soverom med utgang til egen veranda, og en stue med plass til flere sittegrupper og dør ut til en stor og delvis overbygd veranda.
Kjøkkenet er atskilt fra stua og har god plass til et spisebord. Underetasjen rommer to soverom, bad, bod og en koselig tv-stue - som enkelt kan tilpasses til å bli et fjerde soverom ved behov. Underetasjen i Midtgaard har også en alternativ inngang via sportsboden - og inngang i begge etasjer er utvilsomt praktisk. Tre boder med mye oppbevaringsplass er også noe av det som appellerer til mange.

Innhold

PRISEN:
Inkluderer ferdig bolig, graving/betong og tomt.
*Se under beskaffenhet hva innholdet i gravearbeider inkluderer.

OVERFLATER
I alle tørre rom utenom entre leveres Haro laminat Contura Steingrå på gulv. Entre leveres med flis 30x60. Alle bad leveres med flis 20x20 på gulv. Bade leveres med baderomsplater med flismønster i høyglans. Alle innvendige vegger i tørre rom leveres med panelplater fra Huntonit. Alle innvendige tak leveres ferdig malte plater 60x120.

Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, gulv).

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I prisen er det inkludert verdikort pålydende 105.000,-.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Begge bad leveres med 100cm baderomsinnredning. Det leveres speil med lys over innredning. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett.

Vaskerom leveres med opplegg til vaskemaskin, bereder og vask.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres fire utvendige lamper og en enkel lampe pr. bod. Varmekabler leveres på alle bad, vaskerom og i entre.
Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til tegninger. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

- Offentlige gebyrer, byggestrøm og uavhengig kontroll er ikke inkludert i prisen.

Oppvarming

Varmekabler i flislagte gulv og stålpipe med peisovn type Circle S.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Grunnarbeidende inkluderer:
- Fjerning av vegetasjonsdekke
- Opparbeidelse av innkjøring og biloppstillingsplass påført bærelag
- Graving/ fylling grøft for vann/avløp til innenfor ringmur.
- Graving/fylling for strøm frem til ringmur
- Maskinplanering med stedlige masser på berørte områder av tomt
- Utgraving byggegrube

*eventuell tilsåing/ferdigplen og nødvendige støttemurer er ikke inkludert.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer