V10 - illustrasjon
Storsteinvegen, 2636 ØYER

Nestingsætra-HAFJELL. Spennende V-hytte med 3 sov, 2 bad. Tomt, grav-og betong inkl. Solrik utsiktstomt -ski in/out!

Pris

kr 5 230 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Bruksareal (BRA)
    102 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Storsteinvegen
2636 ØYER

Loading map...

Kort om eiendommen

Hytta leveres innflytningsklar!
Hyttemodell V10 i annonsen er kun et forslag. Flere andre hytter fra vårt sortiment kan velges innenfor reguleringsbestemmelsene for Nestingsætra.
Ta kontakt så hjelper vi deg med å finne din drømmehytte!

Salgstrinn 1 på Nestingsætra består av 11 tomter. Totalt består hele feltet av 37 tomter fordelt på 3 delfelt. Tomtene er i størrelse fra 360 - 1200 kvadratmeter og
tomteprisene i salgstrinn 1 er fra 1.690.000 kr - 2.490.000 kr. Alle tomtene er solrike med flott utsikt både nord- og sørover Gudbrandsdalen.

TOMTEOVERSIKT
Tomtnr. / Areal / Pris:
17 / 715 m2 / kr 2.090.000
18 / 606 m2 / kr 1.890.000
19 / 524 m2 / kr 1.890.000
20 / 417 m2 / kr 1.690.000
21 / 488 m2 / kr 1.690.000
22 / 600 m2 / kr 1.790.000
23 / 636 m2 / kr 1.690.000
24 / 661 m2 / kr 1.690.000
35 / 707 m2 / kr 2.090.000
37 / 788 m2 / kr 2.490.000
38 / ikke til salgs pr dd.


Fremdrift:
Planlagt oppstart i 4.kvartal 2020.

Om boligen

V10 gir et lite fotavtrykk på tomten, og åpner opp for en kreativ og kanskje minimalistisk innredning for maksimal komfort. Hvordan hytta skal brukes, ønsker vi at skal være opp til deg. Våre arkitekter har skapt løsninger som er dimensjonert til å romme mye – akkurat hva bestemmer du.
Inngangspartiet til V10 er romslig med en god garderobeplass. Takhøyden på over fire meter og mange, store vindusflater skaper en lys og luftig følelse i hyttas største oppholdsrom. 1.etasje består av 1 sov, bad og stue/kjøkken og utgang til veranda. Underetasjen består av 2 soverom, bad/vask, bod og en romslig gang og trappeareal.

V10 - Arealer (kvm):
Bruksareal hytte: 102
Tilleggsareal utvendig: 1,8
Totalt bruksareal: 104
Bebygd areal (BYA): 73

Innhold

Hytta leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 1.690.000,-. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 595.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Overflater
Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres beiset stående sprekkpanel 14x120 på vegg. Himling hvitpigmentert faspanel 14x120. På gulv leveres 3-stavs lys eikeparkett art.531987 på tørre rom. Flis i vindfang, bad/vask og wc. Baderomsplater fortissimo 3091 Denver White. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.


Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.
Platting: CU-impregnert 28x120mm og rekkverk.

Taktekking:
Torvtak leveres som standard i dette hyttefeltet.

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Sigdal på 75.000 kr. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Fortissimo Denver White baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 30 x 30 cm fliser og mosaikk i dusjsone. I himling leveres hvitpigmentert faspanel 14x120.

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2018. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.
Fotocelle utvendig belysning inkl.2 utelamper.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Cirkle S med glass i front. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Beliggenhet

Velkommen til Nestingsætra hyttefelt på Hafjell. Her har vi solrike selveiertomter med fantastisk beliggenhet og utsikt - i hjertet av Hafjell.
På Nestingsætra når du alpinbakken med ski in - ski out med tilbringerløype og det er kort veg til langrennsløypene. Dette er et eldorado for den aktive familien. Hafjell alpinsenter er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser - fra nybegynner til ekspert. Gled deg til å suse ned ett av Norges største og mest allsidige skianlegg. I Hafjell trenger du ikke velge mellom familieferie eller rå skikjøring, her får du begge deler.

Vinterstid kan Hafjell Alpinsenter, et av Norges største skisenter, by på hele 29 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad, samt tre parker med elementer og hopp. Her er det noe for alle ski- og brettentusiaster. Det finnes også akebakker og mange andre aktiviteter tilrettelagt for familien. Ønsker du vinterkledde omgivelser er det nærmere 600 kilometer med langrennsløyper du kan utforske. Det er også lysløyper i området.

På sommeren er familieparken Hunderfossen og Lilleputthammer populære aktiviteter. Turstiene brer seg innover fjellet, og Hafjell Bike Park er meget populært for de som vil kjenne adrenalinet banke på sykkelsetet. Sommergondolen i alpinsenteret tar deg til topps, og du kan ha med sykkelen ombord. I tillegg er det kort vei til Lillehammer sentrum med flotte restauranter og mange shoppingmuligheter.

Velkommen til Nestingsætra - ditt fritidseldorado på Hafjell!

Ta kontakt med oss om du er interessert i prosjektet, vi hjelper deg å finne din drømmehytte!

Diverse

Visning
Velkommen til en trygg visning I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle. Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.


Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Forbehold

Forbehold om igangsetting er salg av 8 tomter. Ta kontakt med hyttekonsulent for nærmere informasjon.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

V10 kan bebygges på flere tomter i Nestingsætra. Kontakt hyttekonsulent for nærmere info.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer