Landheim (illustrasjon fra BoligPartner sin huskatalog).  Illustrasjon av fasade. Kan avvike fra virkelig miljø og omgivelser.

Moshushågån 5, 2636 ØYER

Innholdsrik enebolig med 5 soverom. Mulighet for hybel. Gode solforhold og utsikt.

Pris

kr 5 810 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    212 m2
  • Soverom
    5
Fremdrift
Oppstart av prosjektering, nabovarsel og byggesøknad til kommunen ved kjøp av bolig.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Moshushågån 5
2636 ØYER

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Landheim er Raumarheim sin søstermodell for skrånende terreng. Inngangsplanet inneholder et romslig, adskilt kjøkken, stor stue med utgang til overbygget terrasse, soverom, bad, bod og en praktisk sportsbod i tilknytning til inngangspartiet. I underetasjen er det totalt fire soverom og to bad i tillegg til en stor stue med dobbeltdør ut til terrassen. Om man ikke har behov for fem soverom kan halve underetasjen enkelt gjøres om til en hybel med egen inngang.

Innhold

OVERFLATER
I alle tørre rom utenom hall/trapp leveres Haro laminat Contura Steingrå på gulv. Hall/trapp leveres med flis 30x60. Alle bad leveres med flis 20x20 på gulv. Bade leveres med baderomsplater med flismønster i høyglans. Alle innvendige vegger i tørre rom leveres med panelplater fra Huntonit. Alle innvendige tak leveres ferdig malte plater 60x120.

Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, gulv).

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I prisen er det inkludert verdikort pålydende 140.000,-.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
To av badene leveres med 100cm baderomsinnredning. Det minste badet i underetasje leveres med 60cm innnreding. Det leveres speil med lys over innredning. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt toalett.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres fire utvendige lamper og en enkel lampe pr. bod. Varmekabler leveres på alle bad og i hall.
Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til tegninger. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord.

Beliggenhet

Flott eneboligtomt beliggende ca. 4 kilometer nord for Øyer Sentrum. Tomten er skrående, så en bolig med sokkel vil passe bra. Område rundt består for det meste av eneboliger og noen flermannsboliger. Tomten ligger i rolige omgivelser med solgang frem til ca. 22:00 på kvelden om sommeren og en flott utsikt mot Lågen. To barnehager i nærheten med en kjøretid på ca. 5 min. Ellers har Øyer en barneskole og ungdomskole med sykkelvei på ca. 10 min. Bussholdeplass ligger i gangavstand på ca. 5 min. Det er gang og sykkelvei hele veien inn til sentrum av Øyer.

Diverse

Boligen er et forslag til bolig som kan bygges på tomten.
Summen inkluderer ferdig bolig, tomt og graving/betong. Innkjøring og biloppstillingsplass påført bærelag. Maskinplanering med stedlige masser på berørte området av tomt. Matjord og tilsåing er ikke inkludert i prisen.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Offentlige gebyrer og byggstrøm er ikke inkludert.

Oppvarming

Vedfyring og strøm

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Skrående tomt. Grunnet noe bratt adkomst til tomt, kan det bli nødvendig med støttemur. Dette finner vi ikke ut før prosjektering. Eventuell støttemur er ikke inkludert i pris.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer