Voss - Prosjektert nøkkelferdig hytte inkl tomt og grunnarbeid. Nydelig beliggenhet og utsikt! Kampanje*

Vetlestølen, 5708 VOSS

Pris

kr 4 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 490 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Last ned

Kampanje Hytte Timbla

Eksterne lenker

Timbla kampanje

Beliggenhet

Bordalen Hyttegrend ligger høyt og fritt. Her har du flott utsikt i alle retninger. Høgfjell og topper, dalen og kulturlandskapet nedenfor, skog og turområde – her kan du nyte frisk fjelluft og følelsen av frihet.
Tomtene ligger på 600 til 720 moh, er vestvendt, med svært gode solforhold. Midtsommer går ikke solen ned før kl. 22.30. Bordalen har en vakker og variert natur, ingen gjennomgangstrafikk gjør Bordalen til en gjemt perle. Dalen strekker seg fra det berømte og spektakulære Bordalsgjelet 1 km fra Voss sentrum, og 10 km sørover til Rong.
Dalen tilbyr rekreasjon, naturopplevelser og aktiviteter hele året. Bordalselven slynger seg gjennom dalen og kan benyttes til fisking og bading i tillegg til fjellvannene i området. Vinterstid er det flotte preparerte skiløyper like ved, og setter du deg i bilen er det noen minutt til sentrum eller til alpinløypene.
Dalen er en levende bygd der folk bur, trives og arbeider. Landskapet helt fra Vangsvatnet til Høgfjellet ber preg av jordbruk og husdyrhold gjennom generasjoner. Enger, stier, beiteland og stølsvoller forteller sin egen historie. I dag er dette supplert med nye aktiviteter som Bordalen Hyttegrend, Synnøva-Tunet, Husdyrparken, Voss Hyttegrend og Voss Ski og Tursenter. I Husdyrparken i Bordalen kan du se gamle norske husdyrraser på nært hold. Du kan delta i foring og gårdskonkurranse, eller bare slappe av med en økologisk is i kaféen.
I tillegg til å nyte gledene ved hyttelivet hele året, er det kort vei til Voss sentrum. Bygdebyen er handels- og regionsenter for indre Hordaland, og her er det et godt utvalg i butikker, kaféer og kulturtilbud. Her er det puber og hotell, kulturhus med kino, det er kulturarrangement og festivaler gjennom hele året, og ikke minst er det mange aktivitets- og idrettstilbud på Voss.

Velkommen til Bordalen!

For mer informasjon om Bordalen se gjerne på nettsiden: http://www.bordalen.no

Beskrivelse av boligen

De store flotte vinduene i stua ønsker naturen utenfor velkommen inn i denne familievennlige hytta fra Birken-serien.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på over 40 kvadratmeter. Hytta har to soverom, bad/vaskerom og praktisk bodplass. Den ene boden har egen inngang utenfra for enkel oppbevaring av sportsutstyr.

I tillegg har hytta en praktisk hems hvor takhøyden er 1.89 meter på det høyeste partiet. Hemsarealet gir en ekstra fleksibilitet og er et perfekt sted hvor barna eller ungdommene i huset kan trekke seg tilbake og ha sin egen sone i hytta.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 76,7
Gulvareal hems: 45,5
Tilleggsareal utvendig: 0,8
Bruksareal hytte: 76,7
Totalt bruksareal: 77,5
Bebygd areal (BYA): 92,0

Standard

Overflater:
I alle tørre rom leveres hvitmalt 5 bords kostemalte panelplater på vegg.
I tak leveres huntonitt panelbord skygge, kostemalt farge, hvit not.
På gulv leveres 1-stavs eikeparkett på gulv i alle tørre rom.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Alternativt kan listverket leveres i en annen farge eller i beiset utførelse mot et pristillegg.

Kjøkken:
Til denne hytten er det beregnet et IKEA kjøkken for kr 62 500. Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. For mer informasjon om kjøkkenet kontakt boligselger.

Bad/vask
På bad leveres 30*60 fliser på gulv, og 15*15 fliser i dusjsone. På vegger leveres det Fibo Trespo plater i flisemønster.
Det leveres vegghengt toalett, veggbatteri med dusj,
Det blir også levert ferdig montert 80 cm bred baderoms innredning type Lind Nature fra Megaflis og 90x90 dusjvegger i glass og opplegg for vaskemaskin.

Bod
Det leveres 30*60 fliser på gulv, 200 liter varmtvannsbereder, og skyllekar.

Dører
Det leveres hvite dører fra Kloppen trevare av typen Visjon 1.

Garderober: Det er inkludert garderober for kr 37 500,-

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres spotter til stue, kjøkken, vindfang og bad. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Oppvarming:
Det leveres stålpipe med vedovn, type Termotech TT20, ferdig montert med glassplate.
Det leveres varmekabler på gulv i stue/kjøkken, VF, gang, bad, og i bod med varmtvannstank.

Grunnarbeid
Tomten blir planeres der hytten skal plasseres. Tomten leveres gruset i innkjørsel med plass til to biloppstillingsplasser. Nødvendige grøfter for vann/ avløp, strøm og tele er med. Asfalt og plen er ikke inkludert.

Betongarbeid
Alt nødvendig betongarbeid, som plate på mark, ringmur/grunnmur som isolerte elmenter, bæreveggs og søylefundamenter, samt isopor/radonsikring og finstøp av gulv på grunnplaner inkludert.

Kampanje
*Ved kontraktsignering før 31.05.19 følger det med på kjøpet 50 000 kr fra Timbla. Timba er en lokal møbelprodusent fra Sogn som lager fantastiske møbler som vil passe godt inn i en ny hytte. Trykk på linken til Timblas nettside og se mer hva de kan tilby!

Vetlestølen, 5708 VOSS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger