Voss - Tøff familiehytte med fire soverom fra Boligpartner - i Vikeshagen hyttefelt!

Vikeshagen 77, 5709 VOSS

Pris

kr 2 470 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 470 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 83 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Last ned

Kampanje Hytte Timbla

Eksterne lenker

Timbla produkter

Fasiliteter

Barnevennlig, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Voss hyttegrend ligger ca 9 km fra Voss sentrum, og består av 49 tomter på 550 moh. Feltet har praktfull beliggenhet, og byr på et eldorado for ski- og friluftsinteresserte. Rett utenfor hytten er det flott natur og preparerte skiløyper, dekke under er asfalt - så her kan du stå på rulleski om sommeren. Alpinbekker er heller ikke langt unna.

Voss har mye å by på! i tillegg til et sjarmerende sentrum med et mangfold av ulike butikker kan du slå deg løs i vindtunnel, klatreparker, rafting, golf, fjellklatring, jakt og fiske, luftsport med mer. Det er også flere kjente arrangementer på Voss: Vossajazz, Ekstremsport veko, Smalahoveslepp, Osafestivalen, Worldcup freestyle og fotballturneringer.

Beskrivelse av boligen

Tomt og grunnarbeid er ikke inkludert. Du står fritt til å velge blant ledige tomter. Tomtpriser fra 1 150 000 - 1 700 000

Storåsen Spesial fra Birken-serien er et flott valg for den aktive familien som gjerne ønsker å invitere med seg familie og venner til fjells.

Selve hjerte i hytta er det flotte kjøkken- og stueområde på hele 40,2 kvadratmeter. Her er det plass til å samle mange gode venner rundt langbordet.

Hytta er på 78 kvadratmeter og består ellers av to soverom, bad samt praktisk bodplass. I tillegg har hytta en flott hems med en takhøyde på 1,89 meter. Hemsen gir deg ekstra fleksibilitet og er en god tumleplass for de minste. Hemsgulvet er dratt helt ut i arken slik at man får stor plass og gode lysforhold i deg midterste rommet på hemsen.

Standard

Kontakt boligselger for innvendige leveranser!

Adkomst

Fra Voss sentrum kjører en mot Palmafossen, ta til høyre mot Brynali/Skutle. Følg veien. Fra sentrum er det ca 9 km. Se www.skivoss.no for nærmere beskrivelse. Husk å betale P-avgift. Alle tomtene vil ha vinterbrøytet vei.

Regulering

Reguleringsplan for Voss hyttegrend, P_ID 2012006.

Vikeshagen 77, 5709 VOSS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Majo Eigedom AS