Innholdsrik einebustad i eit populært område på Ådland, med flott utsikt og gode solforhold.

Ådlandslio 98, 5416 STORD

Pris

kr 4 850 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 850 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 186 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Sunnhordland Bygg AS
5412
stord@boligpartner.no
Tlf: 996 29 296

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Hage, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Bustaden Berga er planlagt bygd i Ådlandslio. Ådlandslio er eit roleg buområde med flott utsikt og gode solforhold. Eigendommen har svært attraktiv belligenheit i eit veletablert og populært buområde. Det er kort veg til skog og mark og Ådlandsvatnet med mange turløyper. Dette er ein flott rekrasjonsplass for store og små. Ådlandslio er et populært område, som passar godt for alle aldersgrupper, med gåavstand til barne- og ungdomsskule, barnehage, butikk, idrettsanlegg, sjukehus, kyrkje og busshaldeplass. Det er kort køyretur til Leirvik Sentrum, der ein finn eit bredt utvalg av servicetilbod med to kjøpesenter, gågate, kulturhus, restauranter, kafear, bussterminal og hurtigbåtterminal. I kulturhuset er det kino, bibliotek, symjehall, tradisjonelle kulturhusfasilitetar og kulturskule. Det er også kort avstand til Heiane og dei fleste arbeidsplassar i regionen.

Ta gjerne kontakt for tomtebefaring eller informasjon om bustaden. Prisen i annonsa er for både bustad og tomt.

Beskrivelse av boligen

Berga er ein bolig med slank og smidig bygningskropp, som har eit moderne og stilreint uttrykk. Huset inneheld til saman fire soverom, tre i underetasjen og eit i hovudetasjen. Hovudsoverommet har direkte inngang til bad og eige walk-in closet. Sjølve sjela i boligen er det sosiale kjøkken- og stoveområdet i huset sin hovudetasje. Herifrå er det utgang til ein lun og overbygd veranda. I stova og kjøkkenet er det store vindu som gir flott utsikt. Berga har også ei ekstra stove i underetasjen, som kan brukast til tv-stove. Berga er ein snerten og arealeffektiv einebustad.

Adkomst

Bilvei fram til boligen. Parkering på eigen grunn.

Kortfattet leveransebeskrivelse

Ein moderne og stilrein enebolig med 4 soverom og to bad. Lav dokument-avgift.

Ådlandslio 98, 5416 STORD

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger