Innholdsrik einebustad i eit populært område på Ådland, med flott utsikt og gode solforhold.

Ådlandslio 98, 5416 STORD

Pris

kr 4 850 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 850 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 186 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Sunnhordland Bygg AS
5412
stord@boligpartner.no
Tlf: 996 29 296

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Hage, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Bustaden Berga er planlagt bygd i Ådlandslio. Ådlandslio er eit roleg buområde med flott utsikt og gode solforhold. Eigendommen har svært attraktiv belligenheit i eit veletablert og populært buområde. Det er kort veg til skog og mark og Ådlandsvatnet med mange turløyper. Dette er ein flott rekrasjonsplass for store og små. Ådlandslio er et populært område, som passar godt for alle aldersgrupper, med gåavstand til barne- og ungdomsskule, barnehage, butikk, idrettsanlegg, sjukehus, kyrkje og busshaldeplass. Det er kort køyretur til Leirvik Sentrum, der ein finn eit bredt utvalg av servicetilbod med to kjøpesenter, gågate, kulturhus, restauranter, kafear, bussterminal og hurtigbåtterminal. I kulturhuset er det kino, bibliotek, symjehall, tradisjonelle kulturhusfasilitetar og kulturskule. Det er også kort avstand til Heiane og dei fleste arbeidsplassar i regionen.

Ta gjerne kontakt for tomtebefaring eller informasjon om bustaden. Prisen i annonsa er for både bustad og tomt.

Beskrivelse av boligen

Berga er ein bolig med slank og smidig bygningskropp, som har eit moderne og stilreint uttrykk. Huset inneheld til saman fire soverom, tre i underetasjen og eit i hovudetasjen. Hovudsoverommet har direkte inngang til bad og eige walk-in closet. Sjølve sjela i boligen er det sosiale kjøkken- og stoveområdet i huset sin hovudetasje. Herifrå er det utgang til ein lun og overbygd veranda. I stova og kjøkkenet er det store vindu som gir flott utsikt. Berga har også ei ekstra stove i underetasjen, som kan brukast til tv-stove. Berga er ein snerten og arealeffektiv einebustad.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som kvitmalte heiltre dører frå Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres kvitmalt.

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres kvitmalt.

Veggar / tak og himling:
I stove, kjøkken og gang er det malt gips i tak og på vegger. Øvrige tørre rom er det 3 bords kostemalte plater på vegg og malte trefiber plater i tak.

Golv:
Det blir lagt varmekablar og flislagt golv i gang og bad/vaskerom i underetasje. På bad i 2.etasje er det varmekabler og fliser på golv. I oppholdsromma og gang i 2.etasje har me valgt 1-stavs lys eikeparkett.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte kvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og golv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I denne boligen leveres det fabrikkmalt trapp i kvit med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad og vaskerom

Kjøkken:
I denne boligen har me valgt kjøkken frå Aubo i fargen Venezia kvit. Induksjonstopp, ventilator, heilintegrert oppvaskmaskin og steikeovn i rustfritt stål er inkludert i leveransen.

Bad/vaskerom:
På bad i hovudetasjen er det kvite 20x60 fliser på veggar og grå/svarte 33x33 fliser på golv. På bad/vaskerom i underetasjen er det grå/svarte 33x33 fliser på golv, medan det på veggane er kvite baderomsplater. På begge bad er det baderomsinnredning frå Viking Bad, type Ada 120. Baderomsinnredningen er kvit høyglans servantskap og servant i støypemarmor. Speilet har integrerte, dimbare LED lyskilder på sidene. Dusjhjørna har rette dusjdørar i herda glass som kan svingast 180 grader.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det blir lagt opp skjult elektrisk anlegg med brytarar og kontaktar i kvit utførelse. Automatsikringar, hovedsikring og målara i eige sikringsskap. Antall punkt leveres i henhold til den gjeldande standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes saman med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøpar står sjølv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal vera i kontinuerleg drift og sørger for eit sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det leveres peis/vedovn i modellen Jøtul F136 med stålpipe. Det er varmekablar i gang i underetasjen og på begge bad/vaskerom.

Isolasjon:
Ytterveggane i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innerveggar mellom boligrom blir isolert med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er meint som ei orientering om byggeprosjektet og er ikkje bindande for den detaljerte utforminga av bebyggelsen. Alle opplysningar er difor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Bilvei fram til boligen. Parkering på eigen grunn.

Kortfattet leveransebeskrivelse

Ein moderne og stilrein enebolig med 4 soverom og to bad. Lav dokument-avgift.

Ådlandslio 98, 5416 STORD

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger