Haga - Del av 2-mannsbolig med solrik og flott beliggenhet

Haga 6, 5414 STORD

Pris fra

kr 3 690 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 141 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking C
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

Sunnhordland Bygg AS
5412
stord@boligpartner.no
Tlf: 996 29 296

Fremdrift

Prosjekt er i gong

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng

Prosjektbeskrivelse

Romsleg tomannsbolig med carport, 3-4 soverom, 2 bad og vaskerom. Solrikt, roleg og barnevennleg område på Haga. Lav dokumentavgift.

Beliggenhet

Er du på jakt etter ny og moderne leilegheit? På Haga tilbyr me ein ny og moderne tomannsbolig i eit roleg og solrikt buområde. Haga ligg nord for Leirvik sentrum og regionen er kjent for gode skular og bra oppvekstmiljø. Det er gåavstand til fleire barneskular og barnehagar i området, i tillegg til ungdomsskule og matbutikk. Det er også kort avstand til Stord Vidaregåande skule, Stord Yrkeskule og Tekninske fagskule. På Haga er det gode idrettsannlegg med blandt anna fleire fotballbanar. Det er også kort vei til Prestegarden golfbane, turløyper, båthamn, ridesenter og fiskeplassar. Det er kort kjøretur til Leirvik Sentrum, der ein finn eit bredt utvalg av servicetilbod med to kjøpesenter, gågate, kulturhus, restaurantar, kafear, bussterminal og hurtigbåtterminal. I kulturhuset er det kino, bibliotek, symjehall, tradisjonelle kulturhusfasilitetar og kulturskule. Fra Haga et det kort avstand til Heiane og dei fleste arbeidsplassar i regionen.

Innhold

Dette er ein vertikaldelt tomannsbustad på flat tomt, som har inngang direkte fra carporten i 1. etasje.
Boligen passar alle aldersgrupper.

Kvar bolig har eit totalt bruksareal på 120 kvadratmeter og har 3(4) soverom, 2 bad og vaskerom.
1. etasje, inneheld to store soverom, bad, vaskerom, bod, sportsbod og gang/trapp med kleskott.
2.etasje, inneheld allrom med kjøkken- og stoveløysning, 1 soverom, bad og direkte utgang til to overbygde terrassar.
I eine delen av stova er det mulig å ta vekk det eine soverommet, slik at stova blir større.

Standard

Innvendige overflater

Dørar:
Innvendige dørar blir leveret som kvitmalte heiltre dørar fra Kloppen Trevare. Karm og utforingar er kvitmalt.

Vindu:
Boligen blir levert med 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vindua er barne- og tjuverisikra. Vindu og karm er kvitmalt og utforingane er kvitfoliert.

Veggar / tak og himling:
I denne boligen har me valgt kostemalte 3 bord panelplater i alle tørre rom. På begge bad er det kvite baderomsplater på veggane. På vask/bod er det glatte, kvite baderomsplater. Det er kvitmalte trefiberplater i himlingane.

Golv:
Det blir lagt varmekablar og flislagt golv i heile gang/trapp-område i 1.etg. og på begge bad. På vaskerommet blir det lagt varmekablar og golvbelegg. I oppholdsromma har me valgt ein 3-stavs lys eikeparkett.

Listverk:
Til alle boligrom blir det leveret fabrikkmalte kvite lister rundt dørar, vinduer og langs tak og golv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påreknast.

Trapper:
Hestnes Trappefabrikk og Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til boligane våre. I denne boligen er det fabrikklakkert furutrapp med opprtrinn i kvitmalt furu. Det blir montert forskriftsmessig rekkverk eller handrekka på begge sider.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
I denne boligen har me valgt kjøkken frå Aubo i fargen Venezia kvit. Induksjonstopp, ventilator, heilintegrert oppvaskmaskin og steikeovn i rustfritt stål er inkludert i leveransen.

Bad:
På golv blir det lagt fliser, medan det på veggane er baderomsplater. På begge bad er det baderomsinnredning fra Foss Bad. Baderomsinnredningen er 120 kvit høyglans servantskap og servant i støypemarmor. Speilet har integrerte, dimbare LED lyskilder på sidene. Dusjhjørna har rette dusjdørar i herda glass som kan svingast 180 grader.

Bod / vaskerom:
På golv blir det lagt golvbelegg, medan det på veggane er baderomsplater.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det blir lagt opp skjult elektrisk anlegg med brytarar og kontaktar i kvit utførelse. Automatsikringar, hovedsikring og målarar i eige sikringsskap. Antall punkter blir levert i henhold til den gjeldande standarden NEK 400 - 2014 og plassering blir fastsett saman med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg blir avtalt direkte med elektrikar.

Telefon / tv / bredbånd:
Det blir levert opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøpar står sjølv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det blir levert balansert ventilasjonsanlegg med høgeffektiv varmegjenvinnar. Frisk, forvarma og rensa luft blir tilført oppholdsromma. Anlegget skal vera i kontinuerlig drift og sørga for eit sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det blir lagt varmekablar i gang/hall i 1.etg, på bad og vaskerom/bod, samt bad i 2.etg. Boligen blir levert med peisovn med stålpipe fra Jøtul.

Isolasjon:
Ytterveggane i boligen er bygt opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpane blir fylt med 200 mm mineralull. Innerveggane blir isoleret med 100 mm mineralull og ytterveggane med 400mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er meint som ein orientering om byggjeprosjektet og er ikkje bindande for den detaljerte utforminga av bebyggelsen. Alle opplysningar er derfor gitt med forbehold om at utbyggjar kan gjera mindre endringar viss dette skulle vise seg nødvendig eller ønskeleg. Illustrasjonar og plantegningar som er benytta i prospektet kan avvike fra verkeleg bygg. 1:100-tegningar og prosjektets beskrivelse går føre dette prospektet der det måtte vere avvik.

Generelle forhold

Dette prospektet er meint som ei orientering om byggjeprosjektet og er ikkje bindande for den detaljerte utforminga av bebyggelsen. Alle opplysningane er derfor gitt med forbehold om at utbyggjar kan foreta mindre endringar viss dette skulle vise seg nødvendig eller ønskeleg. Illustrasjonar og planteikningar som er brukt i prospektet kan avvike frå verkeleg bygg. 1:100-teikningar og prosjektet sin beskrivelse går føre dette prospektet der det måtte vere avvik.

Haga 6, 5414 STORD

Loading map...
Les mer om nabolaget