Prosjektert hytte bare 2 minutters kjøring fra Eikedalen Skisenter. Flotte turmuligheter rett utenfor hyttedøren!

Leitet , 5650 TYSSE

Pris

kr 2 650 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 650 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 65 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Last ned

Kampanjetilbud

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Velkommen til Eikedalen Hyttetun!

Tomten har en sentral beliggenhet i Eikedalen, med kort avstand til alpinanlegget i Eikedalen og Furedalen, og mange fine langrennsløyper. Tomtene er tilknyttet Eikedalen hyttetun som har et flott felleskap og vinterbrøytet vei til parkeringen. Her arrangeres det b.la. "påskerenn" og påskefest hvor hytteeierne samles ved felleshuset for grilling og aktiviteter for både store og små.

Kvamskogen har 65 km preparerte skiøyper i sesongen. Den mest populære løypen går fra Furedalen og videre til Mødal og er maskinpreparert til foten av Såta. En annen mye brukt løype til Mødal går fra Løkjentunet.

Liker du alpint ligger Eikedalen skisenter bare 2 minutters kjøring fra hytten. Eikedalen har et godt tilbud til hele familien, med flere heiser, skiskole og det er også åpent på kveldstid. For mer informasjon se www.eikedalen.no.

Er du glad i toppturer har du også mye å velge i:
Furedalen – Tveitakvitingen 4 timer opp -1 299moh-
Jonshøgdi – Byrkjefjell – 3 timer opp- 1 046 moh-
Jonshøgdi – Iendefjell – 3,5 timer opp – 1 260 moh –
Tokagjel – Fuglafjell – 4 timer opp – 1 334 moh –


Om sommeren er det også kjekt med hytte på fjellet, hytten ligger nærmt både badevann og fiskevann. Rett ved hyttetunet er det meget gode fiskeforhold.

Dersom du har lyst å stå på ski om sommeren også er Folgefonna skisenter bare en times kjøretur unna.

Nordheimsund er bare en 20 minutters kjøretur unna, og her har finner du alt fra lege, jernevare, sportsbutikker, flere matvarebutikker, og vinmonopol.

Kort avstand til NAF kro og Camping hvor du kan leie fjellpulk.

Beskrivelse av boligen

Raudfjellet er en moderne hytte i et tidsriktig design. Her er det lagt vekt på smarte løsninger som sikrer plass til hele familien i denne 65 kvadratmeter store hytta.
Hytta består av både tre soverom, bad/vaskerom samt et veldig hyggelig stue- og kjøkkenområde. Hytta har også en praktisk, utvendig bod – perfekt for den aktive familien.
Raudfjellet har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg god kontakt med naturen utenfor.

Arealer (kvm):
Bruksareal hytte: 64,9
Totalt bruksareal: 64,9
Bebygd areal (BYA): 76,0

Standard

Hytten leveres nøkkelferdig, kontakt boligselger for innvendige leveranser!

Adkomst

Fra Bergen sentrum kjør inn på Åsaneveien E16/E39. Ta av til høyre inn på rampen mot Oslo / Indre Arna.

Hold deg på Arnavegen/E16. I rundkjøring ta 2. avkjøring på Hardangervegen / E16. Ta deretter av til Fv7 og følg veien til du ankommer Eikedalen. Tomten ligger ca 800 meter før du svinger inn til Eikedalen Skisenter.

Regulering

Tomten følger reguleringsplan for Eikedalen Hyttetun, Samnanger kommune.

Parkering

Det er fjernstyrt bom inn til hyttene.
Her medfølger to parkeringsplasser på felles parkering.

Hyttene har en årlig kostnad på brøyting til parkeringen på kr 1875,- inkl mva. Parkeringen er ca 10 meter fra tomten, dersom en ønsker brøytet vei helt frem til hytten er det mulig å inngå avtale på dette.

Forbehold

Det tas forbehold om feil i annonsen.

Viktig informasjon

Etter signering av kontrakt for oppføring av bolig, skal tomt kjøpes ut og betales direkte til tomteeier via ekstern megler/advokat. Tomtekostnaden er på 350 000,- kroner + omkostninger. Tomteprisen er med i totalsummen på kr 2 650 000,-

Deretter faktureres kontraktssummen over 7 forskjellige tider, avhengig av leveransetidspunkter. Dette fastsettes i kontrakt. Finansiering i byggeperioden blir da ved byggelån.

Som tomteeier ved utbygging vil fakturaer for tilknytning av vann og avløp, strøm, samt byggesaksgebyr mottas direkte fra kommunen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leitet , 5650 TYSSE

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Majo Eigedom AS