Frekhaug - Moderne bolig med utleieleilighet. Solrik tomt med utsikt mot sjø, Ta kontakt for visning.

Torvvegen 26, 5918 FREKHAUG

Pris

kr 6 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 990 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 200 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Eksterne lenker

Opplev Venezia i 3D

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem

Beliggenhet

Bare 5 minutter fra Knarvik finner du Torvvegen boligfelt på Sagstad i Meland. Torvvegen ligger flott til med åpen utsikt over nærområdet, er vestvendt og har meget gode solforhold. Området er idyllisk og barnevennlig. Det er gangavstand til Sagstad barneskole - ca 500 meter. I tillegg ligger Fossemyra idrettsbane rett nedenfor Torvvegen, noe som gjør boligen perfekt for en aktive familie.

Det er også gangavstand til Frekhaug Senter som har det meste av det du trenger i hverdagen.

Om du jobber i byen og bor på Frekhaug, kan du ta båten til jobb. Da slipper du både bompenger og køkjøring, og kan istedet nyte båtturen fra Meland til Bergen som er unnagjort på under 30 minutter. Dette er blitt et meget godt alternativ til å kjøre, og det er hyppige avganger morgen og ettermiddag.

Meland har mye flott natur å by på, er du av den spreke typen og liker å gå på fjellet er kan du legge ut på turer i nærheten til Sagstadnuten og Krossfjellet. Andre anbefalte turer som ligger litt lenger unna er Gaustadfjellet og Eldsfjellet.

Avstander:
Sagstad Skole 500 m
Fossemyra idrettsbane 200 m
Frekhaug Senter 1 km
Leiketun Barnehage 1 km
Drømmehagen barnehage 3 km
Knarvik Senter 6 km

NB: se nabolagsprofil for Torvvegen

Beskrivelse av boligen

Venezia er Quadra-huset for skrånende, rektangulære tomter som gir maks utnyttelse av husets langsider. Store vindusflater – og vinduer sentrert i hjørnene gir Venezia et spennende arkitektonisk utrykk og gode lys- og utsiktsforhold.

200 kvadratmeter i bruksareal, carport innebygget i bygningskroppen og fire soverom som standard, gjør Venezia en attraktiv familiebolig.

Hovedplanet består av entré, to soverom, bad, innvendig bod og en åpen kjøkken- og stueløsning. Dette allrommet utgjør det naturlige samlingspunktet. Et frittstående ildsted er plassert midt i rommet og endeveggen leder til en overbygget balkong.

Underetasjeplanet rommer to soverom, bad, hall, to boder i tillegg til en hybel.

Huset kan speilvendes uten tillegg i pris.

Standard

Huset leveres klart for overflatebehandling. Ta kontakt med Boligselger for mer informasjon.

Adkomst

Fra Bergen: Kjør Nordover på E39. Etter Nordhordlandbroen tar du avkjørsel til høyre mot Flatøy, følg deretter 564 mot Frekhaug senter. Ved Frekhaug senter ta til høyre mot Meland Kirke og Sagstad. Følg Sagstadvegen til Sagstad Skole. Torvvegen er da opp til høyre.

Oppvarming

Vannbåren varme.

Forbehold

Forbehold om feil i annonsen

Viktig informasjon

Etter signering av kontrakt for oppføring av bolig, skal tomt kjøpes ut og betales direkte til tomteeier via ekstern megler/advokat. Tomtekostnaden er på 1 390 000,- kroner + omkostninger. Tomteprisen er med i totalsummen.

Deretter faktureres kontraktssummen over 7 forskjellige tider, avhengig av leveransetidspunkter. Dette fastsettes i kontrakt. Finansiering i byggeperioden blir da ved byggelån.

Som tomteeier ved utbygging vil fakturaer for tilknytning av vann og avløp, strøm, samt byggesaksgebyr mottas direkte fra kommunen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Torvvegen 26, 5918 FREKHAUG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Majo Eigedom AS