Frekhaug - Prosjektert funkis med utleiedel, høy standard, flott og vestvendt beliggenhet. Nært skole og idrettsbane.

Torvvegen 26, 5918 FREKHAUG

Pris

kr 8 500 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 8 500 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 200 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Eksterne lenker

Opplev Venezia i 3D

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Bare 5 minutter fra Knarvik finner du Torvvegen boligfelt på Sagstad i Meland. Torvvegen ligger flott til med åpen utsikt over nærområdet, er vestvendt og har meget gode solforhold. Området er idyllisk og barnevennlig. Det er gangavstand til Sagstad barneskole - ca 500 meter. I tillegg ligger Fossemyra idrettsbane rett nedenfor Torvvegen, noe som gjør boligen perfekt for en aktive familie.

Det er også gangavstand til Frekhaug Senter som har det meste av det du trenger i hverdagen.

Om du jobber i byen og bor på Frekhaug, kan du ta båten til jobb. Da slipper du både bompenger og køkjøring, og kan istedet nyte båtturen fra Meland til Bergen som er unnagjort på under 30 minutter. Dette er blitt et meget godt alternativ til å kjøre, og det er hyppige avganger morgen og ettermiddag.

Meland har mye flott natur å by på, er du av den spreke typen og liker å gå på fjellet er kan du legge ut på turer i nærheten til Sagstadnuten og Krossfjellet. Andre anbefalte turer som ligger litt lenger unna er Gaustadfjellet og Eldsfjellet.

Avstander:
Sagstad Skole 500 m
Fossemyra idrettsbane 200 m
Frekhaug Senter 1 km
Leiketun Barnehage 1 km
Drømmehagen barnehage 3 km
Knarvik Senter 6 km

NB: se nabolagsprofil for Torvvegen

Beskrivelse av boligen

Venezia er Quadra-huset for skrånende, rektangulære tomter som gir maks utnyttelse av husets langsider. Store vindusflater – og vinduer sentrert i hjørnene gir Venezia et spennende arkitektonisk utrykk og gode lys- og utsiktsforhold.

200 kvadratmeter i bruksareal, carport innebygget i bygningskroppen og fire soverom som standard, gjør Venezia en attraktiv familiebolig.

Hovedplanet består av entré, to soverom, bad, innvendig bod og en åpen kjøkken- og stueløsning. Dette allrommet utgjør det naturlige samlingspunktet. Et frittstående ildsted er plassert midt i rommet og endeveggen leder til en overbygget balkong.

Underetasjeplanet rommer to soverom, bad, hall, to boder i tillegg til en hybel.

Huset kan speilvendes uten tillegg i pris.

Dette huset leveres med høye kvaliteter som downlights, vannbåren varme, og flotte natursteinsmurer for å nevne noe. Se avsnitt under for mer detaljer, eller ta kontakt med boligselger.

Standard


GRUNNARBEID:
Tomten leveres med flotte natursteinsmurer, og blir planert på to nivåer. Det blir planert en stor uteplass mot sør. Tomten leveres gruset i innkjørsel. Nødvendige grøfter for vann/avløp, strøm og tele er med. Asfalt og plen er ikke inkludert.

VEGGER
Det leveres hvite slette vegger i alle tørre rom. I tak leveres det også hvite slette overflater.

GULV
På alle tørre rom leveres 1-stavs eikeparkett.

LISTVERK
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Det kan også velges listefritt rundt dør/vinduer samt overgang vegg/tak uten ekstra kostnad.

TRAPPER
Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Moderne-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn, av typen Horisont.

KJØKKEN
Norema/Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

BAD
På bad leveres rupanel og Wedi plater, membran og 20x50 fliser. Det leveres med vegghengt toalett, veggbatteri med dusj, plastsluk, servantbatteri og servant.
120 cm bred baderomsinnredning type Ingrid fra Linn Bad. 90x90 dusjvegger til dusjhjørne.

BOD/VASKEROM
Bod/vaskerom leveres med 13 mm gips på vegger som sparkles og males etter våtromsnormen. Skyllekar med blandebatteri, kran og avløpstrakt til vaskemaskin, 200 liter bereder, ventilasjonsagregat og sentralstøvsuger er inkludert.

OPPVARMING
Det blir levert vannbåren varme i følgende rom:
1 etg: hall/trapp, bad, VF, bod/vaskerom, bad hybel, stue hybel, gang hybel.
2.etg: stue, kjøkken og bad.

Det monteres også stålpipe og ovn av typen Rias Viva L20 svart.

DØRER
Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører med heltrekjerne av typen Visjon 1 fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

VINDU
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

ELEKTRISK:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. 50 downlights er inkludert i prisen. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

VENTILASJON
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Adkomst

Fra Bergen: Kjør Nordover på E39. Etter Nordhordlandbroen tar du avkjørsel til høyre mot Flatøy, følg deretter 564 mot Frekhaug senter. Ved Frekhaug senter ta til høyre mot Meland Kirke og Sagstad. Følg Sagstadvegen til Sagstad Skole. Torvvegen er da opp til høyre.

Overtakelse

Dato for overtakelse blir kontraktsfestet i samsvar med NS3425

Torvvegen 26, 5918 FREKHAUG

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Majo Eigedom AS