-LINDÅS- Moderne fritidsbolig/tomannsbolig ved fjorden med båtplass! VISNING TIRSDAG 14. MAI KL. 17-18!

Fonnebost, 5955 LINDÅS

Pris

kr 2 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 990 000,-
  • Boligtype Multidwelling
  • Bruksareal (BRA): 106 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Last ned

Illustrasjonsplan

Eksterne lenker

Film fra tomt! Fonnebust

Beliggenhet

Fonnebost er et nydelig sted ved sjøen på Lindås, bare 1 time unna Bergen. Liker du sjø, båtliv, fisking og bading -eller generelt å koble av - er dette den perfekte plassen for deg.

Rett nedenfor tomten ligger båtplassene, og du trenger ikke dra langt for å finne hemmelige fiskeplasser. Det er flotte bademuligheter både på Fonnebost, på øyene utenfor, eller om du vil over til Masfjorden (ca 10 min med båt).
Om du trenger påfyll av drivstoff mens du er ute på sjøen kan du fylle både på Masjordnes, Andvik eller i Kilstraumen. Her vil det også være muligheter for å kjøpe en is eller annet du vil ha med deg på sjøen.

Det er også fine turstier i nærområdet som for eksempel til Sundsbøvarden eller Kolåstoppen. De spreke som bor i området tar gjerne turen på Skausnøya i helgene (365 moh)

På Fonnebost er du heller ikke langt unna butikker. Ca 3 km unna finner du Lindås Senter med avslappet atmosfære - her finner du de fleste servicetilbud; Rema 1000, KIWI, Trend (har alt du trenger), Nille, frisører, Mama Rosa Pizza, Lindås Blomster, Banda, lege, tannlege, helsestasjon, treningsstudio med mer. På Lindås finner du også bensinstasjon om du skulle trenge noe søndager. På Westland Hotel (3 km) med praktfull beliggenhet kan du nyte en bedre middag, eller kose deg en kveld i puben.

Til Mongstad tar det ca. 10 min med bil og til Knarvik tar det ca. 25 min. Til Bergen tar det ca. 50-60 minutter.

Beskrivelse av boligen

Breim er en stor tomannsbolig over to plan. Boligen har en funksjonell planløsning som sikrer deg hele fire soverom og biloppstillingsplass i direkte nærhet til inngangsdøren.
Tomannsboligen Breim tilby arealeffektive leiligheter på 106 kvadratmeter med åpen kjøkken- og stueløsning, bad i underetasjen, ekstra toalett i hovedplan og hele fire soverom. Fra stuen i hovedplanet har man direkte utgang til stor overbygd terrasse. Hovedinngangen er i underetasjen, like i nærheten av biloppstillingsplass. Prosjektert bolig blir levert med saltak. Boligen blir liggende på en skråtomt med åpen utsikt og gode solforhold.

Fonnebost, 5955 LINDÅS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Majo Eigedom AS