-Lindås - Tøff og stor hytte med egen båtplass!! Mulighet for nausttomt. Flott sjøutsikt!

Fonnebostvegen, 5955 LINDÅS

Pris

kr 4 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 490 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 137 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Last ned

Plankart

Eksterne lenker

Se film fra Fonnebost!

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Fonnebost er et nydelig sted ved sjøen på Lindås, bare 1 time unna Bergen. Liker du sjø, båtliv, fisking og bading -eller generelt å koble av - er dette den perfekte plassen for deg.

Rett nedenfor tomten ligger båtplassene, og du trenger ikke dra langt for å finne hemmelige fiskeplasser. Det er flotte bademuligheter både på Fonnebost, på øyene utenfor, eller om du vil over til Masfjorden (ca 10 min med båt).
Om du trenger påfyll av drivstoff mens du er ute på sjøen kan du fylle både på Masjordnes, Andvik eller i Kilstraumen. Her vil det også være muligheter for å kjøpe en is eller annet du vil ha med deg på sjøen.

Det er også fine turstier i nærområdet som for eksempel til Sundsbøvarden eller Kolåstoppen. De spreke som bor i området tar gjerne turen på Skausnøya i helgene (365 moh)

På Fonnebost er du heller ikke langt unna butikker. Ca 3 km unna finner du Lindås Senter med avslappet atmosfære - her finner du de fleste servicetilbud; Rema 1000, KIWI, Trend (har alt du trenger), Nille, frisører, Mama Rosa Pizza, Lindås Blomster, Banda, lege, tannlege, helsestasjon, treningsstudio med mer. På Lindås finner du også bensinstasjon om du skulle trenge noe søndager. På Westland Hotel (3 km) med praktfull beliggenhet kan du nyte en bedre middag, eller kose deg en kveld i puben.

Til Mongstad tar det ca. 10 min med bil og til Knarvik tar det ca. 25 min. Til Bergen tar det ca. 50-60 minutter.

Beskrivelse av boligen

Stor og flott familiehytte med hele fire (fem) soverom. De store vinduene i front gir godt med lys både i stue/kjøkken området og til hemsen. Her kommer naturen rett inn hytten! Det er også en meget romslig stuekjøkken-løsning, så her kan hele familien samles til for en hyggelig stund.

Hytten er en romslig familiehytte utviklet for flate tomter, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold. Hytta rommer entré, fire soverom, bad, WC, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Hytta har også en stor loftstue – et perfekt sove- og lekested for de unge hyttegjestene. Her får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for storinnrykk av store og små.Adkomst

Veibeskrivelse fra Knarvik/ Isdalstø:
Kjør rett frem i rundkjøring i Isdalstø, retning nord (FV57). Kjør ca 24 km. Ta av til høyre mot Lindås Senter (skiltet) Følg skilter mot Fonnebostsjøen nesten helt til endes. Tomtene ligger like før kaianlegg/ gård. Vi skilter før visningen 14.05 17-18!

Regulering

Se vedlagte PDF filer om regulering.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt

Fonnebostvegen, 5955 LINDÅS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Majo Eigedom AS