-Lindås - Tøff og stor hytte med egen båtplass!! Mulighet for nausttomt. Flott sjøutsikt!

Fonnebostvegen, 5955 LINDÅS

Pris

kr 4 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 490 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 137 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Last ned

Plankart

Eksterne lenker

Se film fra Fonnebost!

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Fonnebost er et nydelig sted ved sjøen på Lindås, bare 1 time unna Bergen. Liker du sjø, båtliv, fisking og bading -eller generelt å koble av - er dette den perfekte plassen for deg.

Rett nedenfor tomten ligger båtplassene, og du trenger ikke dra langt for å finne hemmelige fiskeplasser. Det er flotte bademuligheter både på Fonnebost, på øyene utenfor, eller om du vil over til Masfjorden (ca 10 min med båt).
Om du trenger påfyll av drivstoff mens du er ute på sjøen kan du fylle både på Masjordnes, Andvik eller i Kilstraumen. Her vil det også være muligheter for å kjøpe en is eller annet du vil ha med deg på sjøen.

Det er også fine turstier i nærområdet som for eksempel til Sundsbøvarden eller Kolåstoppen. De spreke som bor i området tar gjerne turen på Skausnøya i helgene (365 moh)

På Fonnebost er du heller ikke langt unna butikker. Ca 3 km unna finner du Lindås Senter med avslappet atmosfære - her finner du de fleste servicetilbud; Rema 1000, KIWI, Trend (har alt du trenger), Nille, frisører, Mama Rosa Pizza, Lindås Blomster, Banda, lege, tannlege, helsestasjon, treningsstudio med mer. På Lindås finner du også bensinstasjon om du skulle trenge noe søndager. På Westland Hotel (3 km) med praktfull beliggenhet kan du nyte en bedre middag, eller kose deg en kveld i puben.

Til Mongstad tar det ca. 10 min med bil og til Knarvik tar det ca. 25 min. Til Bergen tar det ca. 50-60 minutter.

Beskrivelse av boligen

Stor og flott familiehytte med hele fire (fem) soverom. De store vinduene i front gir godt med lys både i stue/kjøkken området og til hemsen. Her kommer naturen rett inn hytten! Det er også en meget romslig stuekjøkken-løsning, så her kan hele familien samles til for en hyggelig stund.

Hytten er en romslig familiehytte utviklet for flate tomter, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold. Hytta rommer entré, fire soverom, bad, WC, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Hytta har også en stor loftstue – et perfekt sove- og lekested for de unge hyttegjestene. Her får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for storinnrykk av store og små.Standard

Overflater
I alle tørre rom leveres hvite 5-bords kostemalte panelplater på vegg. I tak leveres huntonitt panelbord skygge, kostemalt farge, hvit not.
På gulv leveres 1-stavs eikeparkett på gulv i alle tørre rom.

Listverk
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Alternativt kan listverket leveres i en annen farge eller i beiset utførelse mot et pristillegg.

Kjøkken
Til denne hytten er det beregnet et IKEA kjøkken for kr 62 500. Du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. For mer informasjon om kjøkkenet kontakt boligselger.

Bad/vask
På bad leveres 30*60 fliser på gulv, og 10*10 fliser i dusjsone. På vegger leveres det Fibo Trespo plater i flisemønster.
Det leveres vegghengt toalett, veggbatteri med dusj,
Det blir også levert ferdig montert 80 cm bred baderoms innredning type Lind Nature fra Megaflis og 90x90 dusjvegger i glass og opplegg for vaskemaskin.

Bod
Det leveres 30*60 fliser på gulv, 200 liter varmtvannsbereder, og skyllekar.

WC
Fliser på gulv, toalett og innredning type Lind Nature fra Megaflis

Dører
Det leveres hvite dører fra Kloppen trevare av typen Visjon 1.

Vindu
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt.

Elektrisk
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres spotter til stue, kjøkken, vindfang og bad. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Oppvarming:
Det leveres stålpipe med vedovn, type Termotech TT20, ferdig montert med glassplate.
Det leveres varmekabler på gulv i stue/kjøkken, VF, gang, bad, og i bod med varmtvannstank.

Grunnarbeid
Tomten blir planeres der hytten skal plasseres. Tomten leveres gruset i innkjørsel med plass til to biloppstillingsplasser. Nødvendige grøfter for vann/ avløp, strøm og tele er med. Asfalt og plen er ikke inkludert.

Betongarbeid
Alt nødvendig betongarbeid, som plate på mark, ringmur/grunnmur som isolerte elmenter, bæreveggs og søylefundamenter, samt isopor/radonsikring og finstøp av gulv på grunnplaner inkludert.

Adkomst

Veibeskrivelse fra Knarvik/ Isdalstø:
Kjør rett frem i rundkjøring i Isdalstø, retning nord (FV57). Kjør ca 24 km. Ta av til høyre mot Lindås Senter (skiltet) Følg skilter mot Fonnebostsjøen nesten helt til endes. Tomtene ligger like før kaianlegg/ gård. Vi skilter før visningen 14.05 17-18!

Regulering

Se vedlagte PDF filer om regulering.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt

Fonnebostvegen, 5955 LINDÅS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Majo Eigedom AS