Enebolig med sjøutsikt og gode solforhold. Rammeløyve på tomten. Mulighet for egeninnsats.

Skarsvegen 418, 5911 ALVERSUND

Pris

kr 4 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 490 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 165 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Fiskemulighet, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Idyllisk og barnevennlig område på Fosse i Lindås. Tomten ligger vestvendt med svært gode sol- og utsiktsforhold.

Avstander:
Alversund barneskule/ Alversund Kyrkje: 4 km
Barnehage: 5 km
Ungdomsskole/Videregående skole/Idrettsanlegg: 8 km
Knarvik senter/ Kommunehus: 8,5 km

Ca 45 minutter med bil til Bergen Sentrum, evt hurtigbåt fra Knarvik kai.

Beskrivelse av boligen

*Dette er en ypperlig mulighet for deg som ønsker å gjøre mye egeninnsats. Huset leveres komplett ferdig utvendig inkl grunnarbeid og betong. Innvendig leveres huset ferdig isolert og plastet. Resterende arbeid kan utføres som egeninnsats. Innvendig skillveggsmaterial, plater til tak og vegg samt dører, foringer og listverk er inkludert. Parkett, fliser, kjøkken, rørlegger og elektriker er ikke inkludert.
Påkobling til privat minirenseanlegg og privat borrehull er inkludert i kjøpesum.

Pga strenge krav til egenkapital og finansiering, ser vi behovet for å kunne tilby en større grad av egeninnsats. Ved bygging av ny bolig vil deler av egeninnsatsen kunne telle som egenkapital i prosjektet. Er du praktisk anlagt er dette absolutt en fantastisk mulighet til å få seg en helt ny bolig.

Byggeledelse og dokumentering samt oppfølging og rådgivning vil Majo Eigedom med glede bistå med. Vi kan også være behjelpelig med å innhente pristilbud fra våre underleverandører.

Vi kan selvsagt levere nøkkelferdig bolig mot tillegg.

Ta kontakt for fullstendig utarbeidelse av økonomisk plan på prosjektet. Denne vil gi en totaloversikt for hva det vil koste å bygge huset, og hvor mye du kan spare på å gjøre egeninnsats.

Adkomst

Veibeskrivelse fra Knarvik:
I første rundkjøring etter broen i Knarvik, ta til venstre inn på riksvei 57 mot Leirvåg/Radøy. I neste rundkjøring (Isdalstø), ta til venstre inn på riksvei 565 mot Radøy. Følg veien over Alverflaten i ca 2,5 km. Ta så til høyre inn til Skarsvegen FV 404 (Alversund barneskole ligger da på venstre hånd). Fortsett på Skarsvegen ca 4 km. Ved kryss til Fossevatnet, ta ned til venstre. Tomten ligger da på venstre hånd.

Ta gjerne kontakt for å avtale visning.

Regulering

Tomten har rammeløyve.

Parkering

Parkering på egen tomt

Forbehold

Forbehold om feil i annonsen.

Viktig informasjon

Etter signering av kontrakt for oppføring av bolig, skal tomt kjøpes ut og betales direkte til tomteeier via ekstern megler/advokat. Tomtekostnaden er på 1 150 000,- kroner + omkostninger. Tomteprisen er med i totalsummen.

Deretter faktureres kontraktssummen over 7 forskjellige tider, avhengig av leveransetidspunkter. Dette fastsettes i kontrakt. Finansiering i byggeperioden blir da ved byggelån.

Som tomteeier ved utbygging vil fakturaer for strøm, samt byggesaksgebyr mottas direkte fra kommunen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Dato for overtakelse blir kontraktsfestet i samsvar med NS3425

Skarsvegen 418, 5911 ALVERSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Majo Eigedom AS