Alversund - Vår flotte og herskapelig Raumarheim med utleiedel prosjektert i Stølhaugane boligfelt. Stor og solrik tomt.

Stølhaugane 31, 5911 ALVERSUND

Pris

kr 6 650 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 650 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 216 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Last ned

Takst Be11

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Sentralt, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Bare 7 minutter fra Knarvik finner du Stølhaugane boligfelt i Alversund. Stølhaugane ligger flott og luftig til, er nordvestvendt og har meget gode solforhold. Området er idyllisk og barnevennlig, med flott kulturlandskap og utsikt mot Alverstraumen. Det er gangavstand til Alversund barneskole (1-7.klasse), avstand ca 1,7 km.

Det er mange flotte turmuligheter i nærområdet! Blant annet ligger friområdet i Kvamsvågen rett nedenfor byggefeltet. Her finner du badestrand, benker, båthavn og kommunal vei helt ned. Det er mange populære trimmeturer i området, som for eksempel turer til Tveitavarden, Kvamsfjellet, Vassberget og Storavatnet.

Utbyggingen av Stølhaugane boligfelt er allerede godt i gang, og flere flyttet inn i feltet allerede i 2018. Feltet blir levert med asfalterte veier, fortau, veilys, og lekeplasser. Veier og intern infrastruktur i feltet blir privat, og driftes av velforeningen.

Avstander:
Alversund barneskole og kirke 1,7 km
Barnehage i Alvermarka 2,3 km
Ungdomsskole/Videregående skole og idrettsanlegg i Knarvik 5,6 km
Knarvik senter og kommuneadministrasjon 6,5km
Ca 35 minutter med bil til Bergen sentrum

Beskrivelse av boligen

Raumarheim ligger trygt og stabilt inne på BoligPartners topp 5-liste over bestselgere. Antagelig er det en kombinasjon av det karakteristiske eksteriøret med valmet tak og svalgang over inngangspartiet og den gode planløsningen på innsiden som gjør Raumarheim til en favoritt. Raumarheim har et bruksareal på 216 kvadratmeter fordelt på to plan.

Første etasje rommer inngangspart/hall, bad, vaskerom og soverom i tillegg til en stor utleiedel. Utleiedelen har to soverom, stue/kjøkken, bad, bod og gang.

Andre etasje rommer 2 store soverom, bad, hall, gang, og et herskapelig kjøkken og en stor stue. Her er det god plass, masse lys og god takhøyde.

I prosjektert versjon av "Raumarheim med utleie" er balkongen i front (fra illustrasjon) innebygget og blitt en del av stuen. Balkongen er flyttet til siden av huset, med utgangsdør fra stue- se plantegning. Ta kontakt med boligselger for mer informasjon.

Standard

OVERFLATER
Alle tørre oppholdsrom får 3-stavs eikeparkett på gulv og 5 bords kostemalte plater på vegg. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad leveres flislagte vegger og gulv. På vaskerom blir det levert fliser på på gulv og hvite slette fibo-trespoplater på vegg. I hall/inngangspart leveres det fliser på gulv. I utleiedel leveres det flislagte gulv på bad og bod/teknisk.

Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
IKEA leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC.
Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Adkomst

Veibeskrivelse fra Knarvik.
I første rundkjøring etter Hagelsundbroen, ta til venstre inn på riksvei 57 mot Leirvåg/Radøy. I neste rundkjøring i Isdalstø, ta til venstre inn på riksvei 565 mot Radøy. Følg veien til Alversund, og ta til høyre inn på Skarsvegen FV 404 ved Alversund skole. Fortsett ca 1,7km og ta til høyre opp Erstadvegen. Feltet ligger på høyre side, og er skiltet med Majo eigedom/ BoligPartner.

Regulering

Eiendommen er regulert av følgende plan: FØRESEGNER FOR STØLSHAUGANE, GNR 141, BNR 1,3 m. fl.
LINDÅS KOMMUNE
(Plan-id 1263-2013 02)

Oppvarming

Det leveres vannboren varme på stue, kjøkken, entre, bad og vaskerom i hoveddel.

I utleiedel leveres det vannbåren varme i stue/kjøkken, gang og bad.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt

Overtakelse

Dato for overtakelse blir kontraktsfestet i samsvar med NS3425

Stølhaugane 31, 5911 ALVERSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Majo Eigedom AS