Alversund - Prosjektert enebolig i moderne stil på utsiktstomt i Stølhaugane byggefelt!

Stølhaugane 27, 5911 ALVERSUND

Pris

kr 6 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 490 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 258 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Last ned

Moderne Spesial

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Bare 7 minutter fra Knarvik finner du Stølhaugane boligfelt i Alversund. Stølhaugane ligger flott og luftig til, er nordvestvendt og har meget gode solforhold. Området er idyllisk og barnevennlig, med flott kulturlandskap og utsikt mot Alverstraumen. Det er gangavstand til Alversund barneskole (1-7.klasse), avstand ca 1,7 km.

Det er mange flotte turmuligheter i nærområdet! Blandt annet ligger friområdet i Kvamsvågen rett nedenfor byggefeltet. Her finner du badestrand, benker, båthavn og kommunal vei helt ned. Populære trimmeturer i området er mot Kvamsfjellet, Vassberget og Storavatnet.

Utbyggingen av Stølhaugane boligfelt er allerede godt i gang, og flere hus var innflytningsklare allerede i desember 2018. Feltet blir levert med asfalterte veier, fortau, veilys, og lekeplasser. Veier og intern infrastruktur i feltet blir privat, og driftes av velforeningen.

Avstander:
Alversund barneskole og kirke 1,7 km
Barnehage i Alvermarka 2,3 km
Ungdomsskole/Videregående skole og idrettsanlegg i Knarvik 5,6 km
Knarvik senter og kommuneadministrasjon 6,5km
Ca 35 minutter med bil til Bergen sentrum

Beskrivelse av boligen

Boligen er tenkt på tomt 13 i byggefeltet Stølhaugane. Tomt 13 ligger i fremste rekke og har en flott utsikt mot Alverstraumen. Prisen inkluderer tomt, grunnarbeid, grunnmur og nøkkelferdig hus. Ta kontakt med kundekonsulent for mer info om kvaliteter og valgmuligheter.
Andre hus kan også bygges på tomten. Mulighet for egeninnsats.

Standard


Adkomst

Veibeskrivelse fra Knarvik.
I første rundkjøring etter Hagelsundbroen, ta til venstre inn på riksvei 57 mot Leirvåg/Radøy. I neste rundkjøring i Isdalstø, ta til venstre inn på riksvei 565 mot Radøy. Følg veien til Alversund, og ta til høyre inn på Skarsvegen FV 404 ved Alversund skole. Fortsett ca 1,7km og ta til høyre opp Erstadvegen. Feltet ligger på høyre side, og er skiltet med Majo eigedom/ BoligPartner.

Regulering

Eiendommen er regulert av følgende plan: FØRESEGNER FOR STØLSHAUGANE, GNR 141, BNR 1,3 m. fl.
LINDÅS KOMMUNE
(Plan-id 1263-2013 02)

Forbehold

Forbehold om feil i annonsen

Viktig informasjon

Etter signering av kontrakt for oppføring av bolig, skal tomt kjøpes ut og betales direkte til tomteeier via ekstern megler/advokat. Tomtekostnaden er på 1 300 000,- kroner + omkostninger. Tomteprisen er med i totalsummen på 6 490 000,-

Deretter faktureres kontraktssummen over 7 forskjellige tider, avhengig av leveransetidspunkter. Dette fastsettes i kontrakt. Finansiering i byggeperioden blir da ved byggelån.

Som tomteeier ved utbygging vil fakturaer for tilknytning av vann og avløp, strøm, samt byggesaksgebyr mottas direkte fra kommunen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Overtakelse

Ihht kontrakt

Stølhaugane 27, 5911 ALVERSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Majo Eigedom AS