Lindås - Tomannsbolig med god plass og høye kvaliteter - inkludert båtplass!

Lindås - Tomannsbolig med god plass og høye kvaliteter - inkludert båtplass!

Fonnebustvegen, 5955 LINDÅS

Neste visning

Etter avtale

  • Bruksareal (BRA) 111 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Balkong/Terrasse, Aircondition/ventilasjon, Turterreng

Boligene

Prosjektbeskrivelse

På Fonnebust er det planlagt oppføring av tomannsboligen Kvina, som er en meget attraktiv og populær tomannsbolig i Boligpartner sitt sortiment. Med sine tre soverom og to bad er Kvina en optimal bolig for de aller fleste. Her får du mye plass og meget gode planløsninger. I hovedplanet er det åpen kjøkken- og stueløsning. I tillegg er to av soverommene på dette planet og et bad. I underetasjen er det ett soverom, godt med bodplass samt bad og vaskerom. Boligen blir liggende på en skråtomt med åpen utsikt og gode solforhold.


Avstander:
2 km til Lindås Senter
2 km til lege, tannlege og Kolås Barnehage.
2,3 km til barneskole/ungdomsskole/ idrettsanlegg

15 minutt til industriområdet Mongstad.
25 minutt til Knarvik, 45 minutt med bil til Bergen.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Veibeskrivelse fra Knarvik/ Isdalstø:

Kjør nordover på riksvei 57 mot Mongstad/Leirvåg.
Kjør av riksvei 57 ved Lindås Senter (avkjørsel på høyre side)
Følg veien forbi senteret og kjør deretter til venstre inn på Fonnebustveien. Tomtene ligger like før kaianlegg/ gård. Ta kontakt for å avtale visning.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt

Diverse

Oppgjør:
100 % ved overtakelse. Det benyttes oppgjørs advokat/megler for oppgjøret og overføring av hjemmel.

I tillegg til kjøpesummen kommer dokumentavgift. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av halve tomteverdien.

Dok. avgift blir kr. 17 500,- + gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 202,-

Totalt utgjør dette kr. 18 752,- (forutsatt tinglysing av ett pant).

Tomteprisen er inkludert i salgsprisen. Dokumentavgift er ikke inkludert i salgsprisen.

Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3 % av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5 % og gjelder i 5 år etter overtakelsen.

Vi tar forbehold om feil i annonsen

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
Det leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser.

Vegger og himling:
Det leveres malte trefiberplater i himlinger og 5-bords kostemalte plater i alle tørre rom. Alternativt kan det leveres sparklet og malte gipsplater mot pristillegg.

Gulv:
Det leveres laminat type Moskus 12 mm på gulv i tørre rom. I entre/gang leveres 30x60 fliser i mørk eller lys farge.

Listverk:
Til alle boligrom leveres hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv.

Trapper:
Det leveres hvitmalt trapp med eiketrinn, type Fjord fra Strynetrappen. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider.

Kjøkken:
Kjøkken leveres i hvit utførelse fra IKEA.

Bad:
Det leveres baderomsplater fra Fibotrespo i flisemønster på vegger. På gulv leveres 30x30 fliser og 10*10 i dusjsonen. Det leveres veggmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr, dusjvegger i rett eller buet utførelse og 120 cm baderomsinnredning med speilskap med lys fra Linnbad.

Bod / vaskerom:
Bod leveres med 5 bords kostmalte veggplater, 20*20 fliser på gulv. Det leveres opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Vi leverer varmekabler i VF/Hall, på alle bad og på vaskerom.

Grunnarbeid:
Tomten leveres gruset i innkjørsel og bilopstillingsplasser, samt to meter ut fra grunnmur/ringmur. Nødvendige grøfter for vann/ avløp, strøm og tele er med. Tomten blir i utgangspunktet levert uten jordfylling, men dette kan avtales dersom ønskelig. Plen og asfalt er ikke inkludert.

Annet:
I forhold til vedlagte tegninger blir det endringer på bodløsningen i underetasje. For mer informasjon kontakt boligselger.

Fonnebustvegen, 5955 LINDÅS

Loading map...
Les mer om nabolaget