Sjelden mulighet - prosjektert funkishus med nydelig sjøutsikt på nedre Lindås!

Sjelden mulighet - prosjektert funkishus med nydelig sjøutsikt på nedre Lindås!

Veråsvegen 169, 5955 LINDÅS

Pris

kr 6 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 490 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 210 m2
  • Eierform Del
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Aircondition/ventilasjon, Sentralt

Beskrivelse av boligen

En moderne enebolig med stor åpen stue/kjøkkenløsning med store vinduer i front, 4 soverom og i tillegg en kjellerstue gjør dette til en populær enebolig.

I hovedetasjen er den åpne stue/kjøkken løsningen på drøye 56 kvadratmeter, med utgang til terrasse. I tillegg har denne etasjen soverom, bad og bod. I underetasjen finner du tre soverom, bad, vaskerom og bod i tillegg til kjellerstue.

Standard

OVERFLATER
Oppholdsrom får 1-stavs eikeparkett, hvitmalt gips på vegger og tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad, vaskerom og entre leveres det flislagte gulv med varmekabler.

Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Norema/Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker. FASADER Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk levers som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Ta kontakt med boligselger for mer informasjon om materialvalg i boligen.

Adkomst

Fra Knarvik følg Rv. 57 nordover mot Lindås. Kjør gjennom Lyngfjelltunnelen og ta til venstre ved Shell-stasjonen. Følg veien oppover mot kirken og ta ned til venstre mot Lindås Brygge. Kjør et lite stykke forbi Lindås Brygge og ta deretter andre til høyre opp en grusvei. Tomtene kommer da straks på venstre side.

Regulering

Tomten er regulert for enebolig, og rammeløyve er gitt.

Beskrivelse (type bolig)

Parkeringsforhold

På egen tomt

Ferdigattest

Det utstedes ferdigattest når boligen står klar til overlevering

Overtakelse

Dato for overtakelse blir kontraktfestet i samsvar med NS3425

Veråsvegen 169, 5955 LINDÅS

Loading map...
Les mer om nabolaget