Alversund - Moderne og stort hus. Prisgunstig. Utsikt. Mye sol.

Stølhaugane 17, 5911 ALVERSUND

Pris

kr 5 790 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 790 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 224 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Last ned

Solskjerming Majo

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon

Beskrivelse av boligen

Padova har et klassisk ytre i en moderne innpakning. I dette romslige huset med tre stuer og fire soverom, ønskes du velkommen inn i en stor og flott hall. Videre ledes du inn til en luftige stue med åpen kjøkkenløsning. Til venstre finner du TV-stue i eget rom. Første etasje har også soverom, bad og vaskerom med egen inngang. 1. etg har i tillegg to praktiske uteboder.

I 2. etasje finner du hele tre soverom, loftstue med flott utsikt, bad, teknisk bod og garderobe. Utgang til balkong fra hovedsoverom.

Boligen leveres med malte slette overflater på vegg og tak, kvalitetslaminat fra Berry Alloc på gulv og Fibo trespo plater samt fliser på bad og vaskerom. Ta kontakt med boligselger for mer informasjon om hva som blir levert av kvaliteter.


Adkomst

Veibeskrivelse fra Knarvik.
I første rundkjøring etter Hagelsundbroen, ta til venstre inn på riksvei 57 mot Leirvåg/Radøy. I neste rundkjøring i Isdalstø, ta til venstre inn på riksvei 565 mot Radøy. Følg veien til Alversund, og ta til høyre inn på Skarsvegen FV 404 ved Alversund skole. Fortsett ca 1,7km og ta til høyre opp Erstadvegen. Feltet ligger på høyre side, og er skiltet med Majo eigedom/ BoligPartner.

Regulering

Eiendommen er regulert av følgende plan: FØRESEGNER FOR STØLSHAUGANE, GNR 141, BNR 1,3 m. fl.
LINDÅS KOMMUNE
(Plan-id 1263-2013 02)

Gjeldene tomt er BE7 i reguleringsplan.

Oppvarming

Vannbåren varme,

Stølhaugane 17, 5911 ALVERSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Majo Eigedom AS