Alversund - Moderne og stort hus. Prisgunstig. Utsikt. Mye sol.

Stølhaugane 17, 5911 ALVERSUND

Pris

kr 5 790 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 790 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 224 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Last ned

Solskjerming Majo

Beskrivelse av boligen

Padova har et klassisk ytre i en moderne innpakning. I dette romslige huset med tre stuer og fire soverom, ønskes du velkommen inn i en stor og flott hall. Videre ledes du inn til en luftige stue med åpen kjøkkenløsning. Til venstre finner du TV-stue i eget rom. Første etasje har også soverom, bad og vaskerom med egen inngang. 1. etg har i tillegg to praktiske uteboder.

I 2. etasje finner du hele tre soverom, loftstue med flott utsikt, bad, teknisk bod og garderobe. Utgang til balkong fra hovedsoverom.

Boligen leveres med malte slette overflater på vegg og tak, kvalitetslaminat fra Berry Alloc på gulv og Fibo trespo plater samt fliser på bad og vaskerom. Ta kontakt med boligselger for mer informasjon om hva som blir levert av kvaliteter.


Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Etter signering av kontrakt for oppføring av bolig, skal tomt kjøpes ut og betales direkte til tomteeier via ekstern megler/advokat. Tomtekostnaden er på 1 200 000,- kroner + omkostninger. Tomteprisen er med i totalsummen på 5 790 000,-

Omkostninger: Dok.avgift av tomt blir ca. 30 000,- + tinglysningsgebyr pantedokument kr 525,- tinglysningsgebyr skjøte 525 + panteattest kjøper kr 200,-.
Omkostninger er ikke inkludert i totalsummen på 5 790 000.

Deretter faktureres kontraktssummen over 7 forskjellige tider, avhengig av leveransetidspunkter. Dette fastsettes i kontrakt. Finansiering i byggeperioden blir da ved byggelån.

Som tomteeier ved utbygging vil fakturaer for tilknytning av vann og avløp, strøm, samt byggesaksgebyr mottas direkte fra kommunen.

Stølhaugane 17, 5911 ALVERSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Majo Eigedom AS