4-mannsbolig i nydelige omgivelser i Alversund. Byggingen er i gang, 2 av 4 solgt! Ta kontakt for å avtale visning.

4-mannsbolig i nydelige omgivelser i Alversund. Byggingen er i gang, 2 av 4 solgt! Ta kontakt for å avtale visning.

Stølhaugane 3, 5911 ALVERSUND

Pris fra

kr 2 450 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Bruksareal (BRA) 74 - 76 m2
  • Energimerking C
  • Soverom 2 - 3

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse høsten 2019

Fremdrift

Oppstart vinter 2018

Fasiliteter

Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Aircondition/ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Boligen skal bygges på en tomt i byggefeltet Stølhaugane, tomt BKS2 i reguleringsplan. Store deler av infrastrukturen er allerede ferdig og det er begynt bygging på flere av tomtene, og noen har allerede flyttet inn. Feltet skal leveres med asfalterte veier, veilys og opparbeidede lekeplasser. Det er offentlig vann og avløp til alle tomtene/boligene. Dette er en unik mulighet for deg som vil komme deg inn på boligmarkedet. Selv om dette blir solgt som et ferdig prosjekt, er det likevel muligheter for egeninnsats noe som kan hjelpe deg til å oppnå egenkapitalkravet som stilles. Unngå budrunde, her er det førstemann til mølla prinsippet.

Beliggenhet

Eiendommen ligger nordvestvendt i et nytt byggefelt med navn Stølhaugane. Idyllisk og barnevennlig område med gangavstand til barneskole. Fint turterreng til både fjord og fjell med utgangspunkt i egen bolig. Ny kommunal gangvei til badestrand i Kvamsvåg like nedenfor. Feltet blir levert med asfalterte veier, fortau, og veilys, samt opparbeidde lekeplasser. Veier og intern infrastruktur i feltet blir privat, og driftes av sameiet.

Avstander:
Alversund barneskole og kirke 1,7 km
Barnehage i Alvermarka 2,3 km
Ungdomsskole/Videregående skole og idrettsanlegg i Knarvik 5,6 km
Knarvik senter og kommuneadministrasjon 6,5 km
Ca 35 minutter med bil til Bergen sentrum

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Veibeskrivelse fra Knarvik.
I første rundkjøring etter Hagelsundbroen, ta til venstre inn på riksvei 57 mot Leirvåg/Radøy. I neste rundkjøring i Isdalstø, ta til venstre inn på riksvei 565 mot Radøy. Følg veien til Alversund, og ta til høyre inn på Skarsvegen FV 404 ved Alversund skole. Fortsett ca 1,7km og ta til høyre opp Erstadvegen. Feltet ligger på høyre side, og er skiltet med Majo eigedom/ Boligpartner.

Parkeringsforhold

Parkering opparbeides på tomten som boligen bygges på

Diverse

Oppgjør:
5% forskudd ved kontraktsinngåelse, resterende 95% ved overtakelse. Det benyttes oppgjørs advokat/megler for oppgjøret og overføring av hjemmel.

I tillegg til kjøpesummen kommer dokumentavgift. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av halve tomteverdien som beløper seg til kr. 10 625,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 202,-.
Totalt utgjør dette kr. 11 877,- (forutsatt tinglysing av ett pant).

Tomteprisen er inkludert i salgsprisen.

Boligene bli tilknyttet offentlig vann og kloakk. Påkoblingsgebyr for vann, kloakk og strøm inngår i prisen.

Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3 % av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5 % og gjelder i 5 år etter overtakelsen. Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse.

Forbehold om feil i annonsen.

Beskrivelse

OVERFLATER
I oppholdsrom leveres det 3-stavs eikeparkett på gulv, kostemalte plater på vegg og malte trefiberplater i tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad leveres det Fibo Trespo plater med flisemønster på vegg flis på gulv.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speilskap med lys. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Bad/vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk levers som vist på illustrasjon og salgstegninger.

Generelle forhold

Orion er en populær bolig, og gjerne spesielt hos våre unge boligkjøpere. Her får du alt du ønsker deg og fleksibiliteten om du trenger to eller tre soverom. Leilighetene i Orion har utgang til en hyggelig og lun uteplass. I tillegg har boligene praktisk bodplass og lyse, innbydende oppholdsrom Boligen blir liggende på en flat og fin tomt med åpen utsikt og veldig gode solforhold.

Stølhaugane 3, 5911 ALVERSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget