ALVERSUND - Flott tomannsbolig i Stølhaugane. Inkl platting og utvendig maling. 1 solgt!

Stølhaugane 5, 5911 ALVERSUND

Pris fra

kr 3 595 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Bruksareal (BRA) 119 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Eksterne lenker

Majo Eigedom AS Se film fra Stølhaugane!

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse september/oktober 2019.

Fasiliteter

Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

I byggefeltet Stølhaugane er det oppført en tomannsboligen med flott beligghenhet på flat og fin tomt med åpen utsikt og veldig gode solforhold! Feltet er godt i gang og flere har flyttet inn i feltet. Forventet ferdigstillelse/overtakelse av denne delen er august 2019.

Charon er en meget attraktiv og populær tomannsbolig. Boligen går over et og et halvt plan og er tilpasset flate tomter.

Med sine fire soverom og to bad er Charon en optimal bolig for en barnefamilie. Her får familien mye plass og meget gode planløsninger. I hovedplanet er det god plass til en åpen kjøkken- og stueløsning. I tillegg er to av soverommene på dette planet, samt to boder og moderne bad. I etasjen over er det også to soverom, godt med bodplass samt bad nummer to.

Beliggenhet

Eiendommen ligger nordvestvendt i byggefeltet Stølhaugane. Eiendommen har idyllisk beliggenhet på solrik tomt. Barnevennlig område med gangavstand til barneskole og butikk. Fint turterreng til både fjord og fjell med utgangspunkt i egen bolig. Ny kommunal gangvei til badestrand i Kvamsvåg like nedenfor. Feltet blir levert med asfalterte veier, fortau, og veilys, samt opparbeidde lekeplasser. Veier og intern infrastruktur i feltet blir privat, og driftes av sameiet.

Avstander:
Alversund barneskole og kirke 1,7 km
Barnehage i Alvermarka 2,3 km
Ungdomsskole/Videregående skole og idrettsanlegg i Knarvik 5,6 km
Knarvik senter og kommuneadministrasjon 6,5 km
Ca 35 minutter med bil til Bergen sentrum

Standard

OVERFLATER
Oppholdsrom leveres med Berry alloc laminatgulv og kostemalte plater på vegg. For mer informasjon om kvaliteter og produkter se prospekt.

KJØKKEN
IKEA leverer kjøkkeninnredning til våre boliger -
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning fra Megaflis. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Bod gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

UTEOMRÅDET
Tomten blir planert slik at det er god plass for bolig, uteområdet og parkering. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon.

Generelle forhold

Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige uten at standarden forringes nevneverdig. Tegningene i prospektet er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, samt hvitevarer og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser i prospekt eller internettside og prosjektbeskrivelsen, er det den endelige prosjektbeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Prosjektbeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse boligselger.
Det presiseres at alle bilder av boligen i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse. Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Vannboren varme

Adkomst

Veibeskrivelse fra Knarvik.
I første rundkjøring etter Hagelsundbroen, ta til venstre inn på riksvei 57 mot Leirvåg/Radøy. I neste rundkjøring i Isdalstø, ta til venstre inn på riksvei 565 mot Radøy. Følg veien til Alversund, og ta til høyre inn på Skarsvegen FV 404 ved Alversund skole. Fortsett ca 1,7km og ta til høyre opp Erstadvegen. Feltet ligger på høyre side, og er skiltet med Majo eigedom/ Boligpartner.

Parkering

To parkeringsplasser til hver enhet

Diverse

Oppgjør:
100% ved overtakelse. Det benyttes oppgjørs advokat/megler for oppgjøret og overføring av hjemmel.

I tillegg til kjøpesummen kommer dokumentavgift. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av halve tomteverdien som beløper seg til kr. 20 000,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-.
Totalt utgjør dette kr. 21 222,- (forutsatt tinglysing av ett pant).

Tomteprisen er inkludert i salgsprisen.

Boligene bli tilknyttet offentlig vann og kloakk. Påkoblingsgebyr for vann, kloakk og strøm inngår i prisen.

Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3 % av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5 % og gjelder i 5 år etter overtakelsen.

Vei/Vann/Kloakk

Boligene bli tilknyttet offentlig vann og kloakk. Påkoblingsgebyr for vann, kloakk og strøm inngår i prisen.

Stølhaugane 5, 5911 ALVERSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Majo Eigedom AS