Lindås - Prisgunstig enebolig med overbygget terrasse! Nydelig utsikt + båtplass! Ta kontakt for visning!

Fonnebostvegen, 5955 LINDÅS

Pris

kr 3 690 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 690 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 114 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon

Beskrivelse av boligen

Ettplanshusene våre er populære, og Dalsheim er intet unntak! Bygger du Dalsheim får du en kostnadseffektiv enebolig med et bruksareal på 116 kvadratmeter; en smart bolig som passer inn i de aller fleste bomiljøer.
Det enkle, men særs innholdsrike Dalsheim-huset er blant BoligPartners mest populære ettplanshus. Med alle funksjoner samlet på bakkeplan er dette et hus du kan leve godt i hele livet.

Her ligger de tre soverommene, badet, boden, sportsboden og stue-kjøkken-løsningen på nesten 50 kvadratmeter som perler på en snor. Stua fremstår som lys og luftig og har plass til både sofagruppe og tv-krok. Det er også mulighet for ildsted, og en dobbeltdør viser vei til terrassen og hagen utenfor.

Både terrassen og inngangspartiet er overbygd – noe som gjør at du kan sitte ute uavhengig av vær og vind.

I tillegg har Dalsheim en praktisk sportsbod som gir deg gode lagringsmuligheter.

Arealer (kvm):
P-rom: 104
Totalt bruksareal: 114
Bebygd areal (BYA): 154

Standard

Boligen leveres nøkkelferdig! Ta kontakt med boligselger for mer informasjon.

Adkomst

Veibeskrivelse fra Knarvik/ Isdalstø:

Kjør nordover på riksvei 57 mot Mongstad/Leirvåg.
Kjør av riksvei 57 ved Lindås Senter (avkjørsel på høyre side)
Følg deretter skilt mot Fonnebostsjøen. Tomtene ligger like før kaianlegg/ gård. VISNING 14 MAI KL 17-18! VELKOMMEN!

Kort om eiendommen

Se vedlagte film fra tomten! Fonnebost er et nydelig sted ved sjøen på Lindås, bare 1 time unna Bergen. Liker du sjø, båtliv, fisking og bading -eller generelt å koble av - er dette den perfekte plassen for deg.

Rett nedenfor tomten ligger båtplassene, og du trenger ikke dra langt for å finne hemmelige fiskeplasser. Det er flotte bademuligheter både på Fonnebost, på øyene utenfor, eller om du vil over til Masfjorden (ca 10 min med båt).
Om du trenger påfyll av drivstoff mens du er ute på sjøen kan du fylle både på Masjordnes, Andvik eller i Kilstraumen. Her vil det også være muligheter for å kjøpe en is eller annet du vil ha med deg på sjøen.

Det er også fine turstier i nærområdet som for eksempel til Sundsbøvarden eller Kolåstoppen. De spreke som bor i området tar gjerne turen på Skausnøya i helgene (365 moh)

På Fonnebost er du heller ikke langt unna butikker. Ca 3 km unna finner du Lindås Senter med avslappet atmosfære - her finner du de fleste servicetilbud; Rema 1000, KIWI, Trend (har alt du trenger), Nille, frisører, Mama Rosa Pizza, Lindås Blomster, Banda, lege, tannlege, helsestasjon, treningsstudio med mer. På Lindås finner du også bensinstasjon om du skulle trenge noe søndager. På Westland Hotel (3 km) med praktfull beliggenhet kan du nyte en bedre middag, eller kose deg en kveld i puben.

Til Mongstad tar det ca. 10 min med bil og til Knarvik tar det ca. 25 min. Til Bergen tar det ca. 50-60 minutter.

Regulering

Se vedlagt reguleringsplan

Parkering

Parkering på egen tomt

Forbehold

Forbehold om feil i annonsen.

Viktig informasjon

Etter signering av kontrakt for oppføring av bolig, skal tomt kjøpes ut og betales direkte til tomteeier via ekstern megler/advokat. Tomtekostnaden inkl grunnarbeid er på kr 1 115 000 + omkostninger. Tomteprisen og grunnarbeid er med i totalsummen på kr 3 690 000,-

Deretter faktureres kontraktssummen over 7 forskjellige tider, avhengig av leveransetidspunkter. Dette fastsettes i kontrakt. Finansiering i byggeperioden blir da ved byggelån.

Som tomteeier ved utbygging vil fakturaer for tilknytning av vann og avløp, strøm, samt byggesaksgebyr mottas direkte fra kommunen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Fonnebostvegen, 5955 LINDÅS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Majo Eigedom AS