Nytt vedlikeholdsfritt hyttekonsept fra Boligpartner. Stor hems. Totalt gulvareal 102 kvm. Ta kontakt for visning.

Kleiven, 5600 NORHEIMSUND

Pris

kr 3 840 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 840 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 74 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt, Alpinanlegg

Beskrivelse av boligen

V2 er en utvidet modell sammenliknet med V1. Det gir et større areal og flere rom som åpner for mange spennende muligheter. Hvordan de skal tas i bruk, er helt opp til deg.

Inngangspartiet til V2 har en romslig garderobe og herfra ledes du inn til rom som både kan bli din sosiale sone og/eller soverom/bod/ TV-stue. Vi har kalt det et flerbruksrom – fordi du tar dette rommet i bruk slik du ønsker det. Det er også arealer til et baderom.

Via trapp kommer du opp til hyttas hems med et areal på 40 kvadratmeter som gir deg en ekstra fleksibilitet i forhold til bruk som oppholdsrom eller kanskje soveplasser til hyttegjester.

Arealer (kvm):
Bruksareal hytte: 74
Tilleggsareal utvendig: 12,1
Totalt bruksareal: 86,1
Bebygd areal (BYA): 87

Standard

Last gjerne ned vårt prospekt. Vedlikeholdsfri bordkledning i malmfuru og takbord i møre royal klar. Vinduer malt i ncs farge. Furupanel. Heltredører. Fliser på badegulv og i VF. Berry Alloc kvalitetslaminat på gulv i tørre rom. Varmekabler på bad og i VF. Ta kontakt med hytteselger for mer info.

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger på begynnelsen av Kvamskogen, og er sentral mht. løypenettet. Du kan spenne på deg skiene ved hyttedøren og gå rett ut i preparerte løyper. Det tar ca. 5 min. med bil til Eikedalen skisenter. Her er det alpintløyper for både store og små. Furudalen skisenter ligger bare ca. 5-10 min. unna.

Ca. 5 min unna ligger Kvamskogen Landhandel som selger det meste av dagligvarer, og med et bredt utvalg av kortreist mat og drikke fra lokale produsenter i kommunen.

Tettstedet Norheimsund ligger ca. 15-20 min fra eiendommen. Her finner du et rikt utvalg av butikker, vinmonopol, fersk fisk på kaien, og flott sandstrand.

Tomtene har meget gode solforhold og fin utsikt mot fjellandskapet. Tomtens størrelse er ca. 690 kvm.

Kjøretid fra Bergen er ca. 1 time.

Hytten som er tenkt på tomten er kun et forslag. Andre Boligpartner hytter kan også bygges på tomten. Ta kontakt med hytteselger for mer info og priser.

Regulering

Kleiva, Kvamskogen. Gnr. 19 bnr. 111 m. fl., KVAM HERAD

Parkering

Det følger med 1 parkeringsplass på felles parkeringsplass rett i nærheten. Hytteeiere må betale kr. 1400,- pr år for vedlikehold og brøyting av parkeringsplassen.

Oppvarming

Stålpipe og peisovn.

Forbehold

Forbehold om feil i annonsen

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Betalingsbetingelser

Tomten gjøres opp direkte med grunneier ved kontraktinngåelse. Det benyttes oppgjørs advokat/megler for oppgjør og hjemmelsoverføring av tomten. Anlegg og byggekostnader betales underveis i byggeprosessen. Betalingsplan blir utarbeidet sammen med kontrakt.

Kleiven, 5600 NORHEIMSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Majo Eigedom AS