Øvre furedalen. Praktisk fjellhytte med stor hems. Nøkkelferdig inkl tomt og grunnarbeid. ingen lurepris. Kampanje*

Øvre Furedalen, 5600 NORHEIMSUND

Pris

kr 3 950 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 950 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 72 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Eksterne lenker

Gråhø m/hems Timbla Furedalen Alpin Ski info

Beliggenhet

Tomten ligger fint plassert i et etablert felt i Øvre Furedalen. Her kan du spenne på deg skiene og gå rett ut i løypa. Kort vei til Furedalen alpin senter.

Kvamskogen har ca 65 km preparerte skiløyper i sesongen. Den mest populære løypen går fra Furedalen og videre til Mødal og er maskinpreparert til foten av Såta. En annen mye brukt løype til Mødal går fra Løkjentunet.

Liker du alpint ligger er det ikke langt til Furedalen og Eikedalen skisenter. Eikedalen har et godt tilbud til hele familien, med flere heiser, skiskole og det er også åpent på kveldstid. For mer informasjon se www.eikedalen.no.

Er du glad i toppturer har du også mye å velge i:
Furedalen - Tveitakvitingen 4 timer opp -1 299moh-
Jonshøgdi - Byrkjefjell - 3 timer opp- 1 046 moh-
Jonshøgdi - Iendefjell - 3,5 timer opp - 1 260 moh -
Tokagjel - Fuglafjell - 4 timer opp - 1 334 moh -

Om sommeren er det også kjekt med hytte på fjellet, Kvamskogen har flere flotte bade- og fiskevann.
Dersom du har lyst å stå på ski om sommeren også er Folgefonna skisenter bare en times kjøretur unna.

Nordheimsund er bare en 20 minutters kjøretur unna, og her har finner du alt fra lege, jernevare, sportsbutikker, flere matvarebutikker, og vinmonopol.

Beskrivelse av boligen

Hytten leveres nøkkelferdig med høy standard, som f.eks torvtak, steinfasade, beisede overflater, skyvedørsgarderobe, varmekabler og spotter. Ta kontakt med hyttekonsulent for mer informasjon om produkter i hytten.

Som sin søstermodell Gråhø har Gråhø med hems også tre soverom i førsteetasjen. Med hemsen får du i tillegg både hemsstue og et ekstra soverom med god plass til to senger. Med en sovesofa i hemsstua vil arealet utnyttes maksimalt og gi den ekstra plassen som trengs for å kunne invitere venner og familie på tur. For hvem vet vel hva som skjer om noen år? Kanskje er det enda flere barn eller barnebarn som trenger et sted å sove?

Med stue på hemsen får man plutselig to sosiale soner, og vi tør nesten garantere at barna raskt finner sitt favorittsted her oppe i høyden. Tenk å få sitt eget fristed der de kan se film, spille spill og leke uten at de voksne forstyrrer leken – og uten at barna forstyrrer de voksne. Det må vel kalles vinn-vinn for begge parter?

Større plass og flere sengeplasser øker også verdien på hytta om den en gang skal selges. Gulvarealet til hemsen er på 23,8 kvadratmeter.

*Ved kontraktsignering før 31.05.19 følger det med på kjøpet 50 000 kr fra Timbla. Timba er en lokal møbelprodusent fra Sogn som lager fantastiske møbler som vil passe godt inn i en ny hytte. Trykk på linken til Timblas nettside og se mer hva de kan tilby

Arealer (kvm):
Hovedplan: 64,2
Gulvareal hems: 23,8
Tilleggsareal utvendig: 8,1
Bruksareal bolig: 64,2
Totalt bruksareal: 72,3
Bebygd areal (BYA): 83,0

Standard

Hytta leveres med ferdig grunnet kledning utvendig samt torvtak slik som på illustrasjonsbildet. Utvendig steinfasade er inkludert i prisen.

Innvendig leveres det beiset stående slettpanel på vegg og beiset faspanel i alle tak. Farger kan velges fra Bjertnæs sag sine standard farger.

På gulv leveres det 3-stavs eikeparkett med matt lakk. Gulv på bad, VF, vaskerom og sportsbod leveres med 30x60 fliser.

Vegger på bad leveres med Fibo Trespo plater. Det leveres også baderomsinnredning, glassvegger til dusj og vegghengt toalett.

Det er beregnet inn en sum på kr. 62 500 til kjøkken fra Ikea. Du velger selv hvilket kjøkken du vil bruke pengene på.

Alle dører i hytten er malte fyllingsdører med heltrekjerne type Ola 3 fra Kloppen.

Det leveres profilerte lister til tak, gulv og vindu/dør. Listene leveres fabrikkmalt hvit.

Det er også inkludert varmekabler i alle rom bortsett fra soverommene samt stålpipe og vedovn. inkludert er også 20 ledspotter med dimming som vil være med å skape god stemning på mørke kvelder.

Grunnarbeidet utføres av av Johan Skeie. Tomten blir planert der hytten skal plasseres. Nødvendige grøfter for vann/ avløp, strøm og tele er med. Asfalt og plen er ikke inkludert.

Betong arbeid utføres av Johan Skeie. Alt nødvendig betongarbeid, som plate på mark, ringmur/grunnmur som isolerte elmenter, bæreveggs og søylefundamenter, samt isopor/radonsikring og finstøp av gulv på grunnplan er inkludert.

Parkeringsforhold

Sommerparkering for 2 biler ca 90m fra hyttetomt. Vinterparkering for 2 biler på Furedalen fellesparkering. Vinterparkering brøytes.

Øvre Furedalen, 5600 NORHEIMSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger