Øvre furedalen. Billig fjellhytte med 3 soverom. Ski og alpinløyper rett i nærheten. Ta kontakt for visning

Øvre Furedalen, 5600 NORHEIMSUND

Pris

kr 3 180 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 180 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 65 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Eksterne lenker

Gråhø m/hems Timbla Furedalen Alpin Ski info

Beliggenhet

Tomten ligger fint plassert i et etablert felt i Øvre Furedalen. Her kan du spenne på deg skiene og gå rett ut i løypa. Kort vei til Furedalen alpin senter.

Kvamskogen har ca 65 km preparerte skiløyper i sesongen. Den mest populære løypen går fra Furedalen og videre til Mødal og er maskinpreparert til foten av Såta. En annen mye brukt løype til Mødal går fra Løkjentunet.

Liker du alpint ligger er det ikke langt til Furedalen og Eikedalen skisenter. Eikedalen har et godt tilbud til hele familien, med flere heiser, skiskole og det er også åpent på kveldstid. For mer informasjon se www.eikedalen.no.

Er du glad i toppturer har du også mye å velge i:
Furedalen - Tveitakvitingen 4 timer opp -1 299moh-
Jonshøgdi - Byrkjefjell - 3 timer opp- 1 046 moh-
Jonshøgdi - Iendefjell - 3,5 timer opp - 1 260 moh -
Tokagjel - Fuglafjell - 4 timer opp - 1 334 moh -

Om sommeren er det også kjekt med hytte på fjellet, Kvamskogen har flere flotte bade- og fiskevann.
Dersom du har lyst å stå på ski om sommeren også er Folgefonna skisenter bare en times kjøretur unna.

Nordheimsund er bare en 20 minutters kjøretur unna, og her har finner du alt fra lege, jernevare, sportsbutikker, flere matvarebutikker, og vinmonopol.

Beskrivelse av boligen

Prisen er for nøkkelferdig hytte inkl tomt og grunnarbeid.

Standard

Hytten levers med pappshingel på taket samt grunnet liggende kledning. Fliser på gulv bad. Berry Alloc laminat på gulv i tørre rom. Stående furu panel på vegger. Kjøkken fra ikea. Varmekabler på bad og bod. Ta kontakt med hytteselger for mer informasjon om hva som leveres av kvaliteter i hytten.

Parkering

Sommerparkering for 2 biler ca 90m fra hyttetomt. Vinterparkering for 2 biler på Furedalen fellesparkering. Vinterparkering brøytes.

Forbehold

Forbehold om feil i annonsen

Viktig informasjon

Etter signering av kontrakt for oppføring av bolig, skal tomt kjøpes ut og betales direkte til tomteeier via ekstern megler. Tomtekostnaden er på kroner 850 000,- + omkostninger.
Tomteprisen på kr 850 000 er med i prisen.

Som tomteeier ved utbygging vil fakturaer for tilknytning av vann og avløp, strøm, samt byggesaksgebyr mottas direkte fra kommunen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Øvre Furedalen, 5600 NORHEIMSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Majo Eigedom AS