Mulighet for Farmen hytta på Kvamskogen. Innholdsrik planløsning med stor hems. Totalt 88kvm. Ta kontakt for visning.

Kvamskogen, 5600 NORHEIMSUND

Pris

kr 2 590 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 590 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Last ned

Reguleringsplan

Eksterne lenker

Timbla Kampanje

Fasiliteter

Fiskemulighet, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Beliggenhet

Velkommen til Dalen, ved foten av Byrkjefjellet på Kvamskogen!

Tomten har en flott beliggenhet, med kort avstand til flotte turløyper og alpin. Det er vinterbrøytet vei til parkering ca 30 meter fra hytten.

Kvamskogen har ca 65 km preparerte skiløyper i sesongen. Den mest populære løypen går fra Furedalen og videre til Mødal og er maskinpreparert til foten av Såta. En annen mye brukt løype til Mødal går fra Løkjentunet.

Liker du alpint ligger er det ikke langt til Furedalen og Eikedalen skisenter. Eikedalen har et godt tilbud til hele familien, med flere heiser, skiskole og det er også åpent på kveldstid. For mer informasjon se www.eikedalen.no.

Er du glad i toppturer har du også mye å velge i:
Furedalen – Tveitakvitingen 4 timer opp -1 299moh-
Jonshøgdi – Byrkjefjell – 3 timer opp- 1 046 moh-
Jonshøgdi – Iendefjell – 3,5 timer opp – 1 260 moh –
Tokagjel – Fuglafjell – 4 timer opp – 1 334 moh –

Om sommeren er det også kjekt med hytte på fjellet, Kvamskogen har flere flotte bade- og fiskevann.
Dersom du har lyst å stå på ski om sommeren også er Folgefonna skisenter bare en times kjøretur unna.

Nordheimsund er bare en 20 minutters kjøretur unna, og her har finner du alt fra lege, jernevare, sportsbutikker, flere matvarebutikker, og vinmonopol.

Beskrivelse av boligen

Tomt og grunnarbeid er ikke inkludert i prisen. Tomtepris tomt 15 kr 1 200 000,- . Estimert grunnarbeids pris kr 375 000,-.
Midthø var premiehytta i Farmen 2018. Denne populære hyttemodellen har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter.

Dette er den flotte hytta som fjordårets deltakere i Farmen på TV2 kjempet om å vinne.

Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur. Gulvarealet til hemsen er på 10,3 kvadratmeter.

Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Betalingsbetingelser

Tomten gjøres opp direkte med grunneier ved kontraktinngåelse. Det benyttes oppgjørs advokat/megler for oppgjør og hjemmelsoverføring av tomten. Anlegg og byggekostnader betales underveis i byggeprosessen. Betalingsplan blir utarbeidet sammen med kontrakt.

Kvamskogen, 5600 NORHEIMSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Majo Eigedom AS