Mulighet for «Farmenhytten» fra BoligPartner på attraktiv, solrik, og sentral tomt på Kvamskogen. Høy standard.

Kleiven, Kvamskogen, 5600 NORHEIMSUND

Pris

kr 3 980 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 980 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Beskrivelse av boligen

Midthø har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter. Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.
Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 78,4
Gulvareal hems: 10,3
Tilleggsareal utvendig: 12,3
Bruksareal bolig: 78,4
Totalt bruksareal: 90,7
Bebygd areal (BYA): 104,0

Tomten ligger sentralt plassert på Kleiven/Kvamskogen og har lett tilkomst fra felles parkeringsplass. Tomten har også fin utsikt og gode solforhold. Fra hytta kan du om vinteren gå rett ut i preparerte skiløyper. Det er også kort vei til Eikedalen skisenter og Furedalen skisenter. Ta kontakt med selger for privat visning.

Beskrivelse (type bolig)

Oppvarming

Det leveres varmekabler i alle rom unntatt soverommene og det leveres stålpipe og vedovn

Parkeringsforhold

Det følger med 1 parkeringsplass på felles parkeringsplass rett i nærheten. Hytteeiere må betale kr. 1400,- pr år for vedlikehold og brøyting av parkeringsplassen.

Betalingsbetingelser

Tomten gjøres opp direkte med grunneier ved kontraktinngåelse. Det benyttes oppgjørs advokat/megler for oppgjøret av tomten. Anlegg og byggekostnader betales underveis i byggeprosessen ved 7 innbetalinger. Betalingsplan blir utarbeidet sammen med kontrakt

Kleiven, Kvamskogen, 5600 NORHEIMSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra Majo Eigedom AS