Kvamskogen- Prisgunstig hytte med hems. Totalt 85 kvm. Sentral beliggenhet. Sommer og vinter parkering rett ved tomten.

Kleiven, Kvamskogen, 5600 NORHEIMSUND

Pris

kr 2 190 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 190 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 65 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Last ned

A5 Flyer Hyttemesse Bergen Sognehus Og Majo Eiendom 002

Eksterne lenker

Timbla Kampanje

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Beskrivelse av boligen

Kvarstad er en innholdsrik familiehytte med to soverom i 1 etasjen samt et soverom og et oppholdsrom på hemsen. hemsen har et gulvareal på ca 20kvm. Totalt vil hytten ha et gulvareal på 85kvm. Her får du mye hytte for pengene. Prisen i annonsen er for nøkkelferdig hytte inkl betongarbeid. Tomt og grunnarbeid er ikke inkludert. Tomtepris er kr 850 000,-. Grunnarbeid er estimert til kr 265 000,-. Framføring av vann, avløp og strøm er estimert til kr 25 000,-. I tillegg kommer tilknytting til privat VA anlegg samt offentlige gebyrer.

Standard

Hytta leveres nøkkelferdig med kostemalte plater på vegger og fabrikkmalt mdf panel i tak. Flislagte gulv på bad og bod/vaskerom. Berry Alloc kvalitets laminat på gulv i alle tørre rom. varmekabler på bad og bod. Kjøkken fra ikea. utvendig levers hytten med grunnet liggende kledning samt tretak i malmfuru.

Parkeringsforhold

Det følger med 1 parkeringsplass på felles parkeringsplass rett i nærheten. Hytteeiere må betale kr. 1400,- pr år for vedlikehold og brøyting av parkeringsplassen.

Betalingsbetingelser

Tomten gjøres opp direkte med grunneier ved kontraktinngåelse. Det benyttes oppgjørs advokat/megler for oppgjør og hjemmelsoverføring av tomten. Anlegg og byggekostnader betales underveis i byggeprosessen. Betalingsplan blir utarbeidet sammen med kontrakt.


Kleiven, Kvamskogen, 5600 NORHEIMSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Majo Eigedom AS