Kjempemulighet for BoligPartner hytte på attraktiv og solrik tomt på Kvamskogen. Høy standard og lett adkomst.

Kleiven, Kvamskogen, 5600 NORHEIMSUND

Pris

kr 3 890 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 890 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 85 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Fasiliteter

Beskrivelse av boligen

Bukkespranget er en romslig familiehytte utviklet for flate tomter, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold. Hytta rommer entré med garderobeplass, tre soverom, bad, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning i tillegg til separat tv-stue. Hytta har også hems – et perfekt sove- og lekested for de unge hyttegjestene. Bygger du Bukkespranget, får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for storinnrykk av store og små.

Standard

Hytta leveres med ferdig beiset stående skyggepanel på vegg og hvitmalt mdf panel i alle tak. På gulv leveres det 3-stavs eikeparkett med matt lakk. Gulv på bad, gang, vaskerom og bod leveres med fliser.
Vegger på bad leveres med Fibo Trespo plater. Det leveres også baderomsinnredning fra Linnbad, glassvegger til dusj i rett utførelse og vegghengt toalett.
Det er beregnet inn en sum på kr. 50 000 til kjøkken fra Ikea. Du velger selv hvilket kjøkken du vil bruke pengene på.
Alle dører i hytten er malte fyllingsdører med heltrekjerne type Ola 3 fra Kloppen. Det leveres profilerte lister til tak, gulv og vindu/dør. Listene leveres fabrikkmalt hvit.
Det er også inkludert varmekabler i alle rom bortsett fra soverommene. Inkludert er også fjernstyring med app for varmekablene slik at du kan ankomme en varm hytte om vinteren. Vi har også inkludert 20 ledspotter med dimming som vil være med å skape god stemning på mørke kvelder. Hytta holder med andre ord en høy standard.

Kleiven, Kvamskogen, 5600 NORHEIMSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger