Kvamskogen- Prisgunstig hytte med hems! Sentral beliggenhet. Sommer og vinter parkering rett ved tomten.

Kleiven, Kvamskogen, 5600 NORHEIMSUND

Pris

kr 3 390 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 390 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 65 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Last ned

A5 Flyer Hyttemesse Bergen Sognehus Og Majo Eiendom 002

Eksterne lenker

Timbla Kampanje

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Beskrivelse av boligen

Kvarstad er en innholdsrik familiehytte med to soverom i 1 etasjen samt et soverom og et oppholdsrom på hemsen. hemsen har et gulvareal på ca 20kvm. Totalt vil hytten ha et gulvareal på 85kvm. Her får du mye hytte for pengene.

Standard

Hytta leveres nøkkelferdig med kostemalte plater på vegger og fabrikkmalt mdf panel i tak. Flislagte gulv på bad og bod/vaskerom. Berry Alloc kvalitets laminat på gulv i alle tørre rom. varmekabler på bad og bod. Kjøkken fra ikea. utvendig levers hytten med grunnet liggende kledning samt tretak i malmfuru.

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger på begynnelsen av Kvamskogen, og er sentral mht. løypenettet. Du kan spenne på deg skiene ved hyttedøren og gå rett ut i preparerte løyper. Det tar ca. 5 min. med bil til Eikedalen skisenter. Her er det alpintløyper for både store og små. Furudalen skisenter ligger bare ca. 5-10 min. unna.

Ca. 5 min unna ligger Kvamskogen Landhandel som selger det meste av dagligvarer, og med et bredt utvalg av kortreist mat og drikke fra lokale produsenter i kommunen.

Tettstedet Norheimsund ligger ca. 15-20 min fra eiendommen. Her finner du et rikt utvalg av butikker, vinmonopol, fersk fisk på kaien, og flott sandstrand.

Tomtene har meget gode solforhold og fin utsikt mot fjellandskapet. Tomtens størrelse er ca. 690 kvm.

Kjøretid fra Bergen er ca. 1 time.

Hytten som er tenkt på tomten er kun et forslag. Andre Boligpartner hytter kan også bygges på tomten. Ta kontakt med hytteselger for mer info og priser.

Parkering

Det følger med 1 parkeringsplass på felles parkeringsplass rett i nærheten. Hytteeiere må betale kr. 1400,- pr år for vedlikehold og brøyting av parkeringsplassen.

Forbehold

Forbehold om feil i annonsen

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Betalingsbetingelser

Tomten gjøres opp direkte med grunneier ved kontraktinngåelse. Det benyttes oppgjørs advokat/megler for oppgjør og hjemmelsoverføring av tomten. Anlegg og byggekostnader betales underveis i byggeprosessen. Betalingsplan blir utarbeidet sammen med kontrakt.


Kleiven, Kvamskogen, 5600 NORHEIMSUND

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Majo Eigedom AS