Prosjektert enebolig i veletablert boligområde på Garnes. Nydelig sjøutsikt og gode solforhold!

Kjelåvegen 11, 5264 GARNES

Pris

kr 6 250 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 250 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 165 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

Majo Eigedom AS
5916 Isdalstø
alversund@boligpartner.no
Tlf: 979 75 339

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Beliggenhet

Eiendommen ligger flott til med gode solforhold og utsikt til fjorden. Tomten ligger i en etablert og rolig gate, hvor eksisterende bebyggelse hovedsakelig er eneboliger.

Fra eiendommen er det bare 3 km til Øyrane Torg. Her finner du dagligvarebutikker, klesbutikker, bokhandel, apotek, vinmonopol med mer. Rett ved Øyrane Torg ligger togstasjonen i Arna. Toget går toget ofte til Bergen sentrum, og togturen er på under 10 minutter.

Fra eiendommen er det kort vei til Garnes Barneskole, Garnes Ungdomsskole og Arne Vidaregående skule. I tillegg er det flere gode barnehager i nærområdet.

Arna bydel har et godt fritidstilbud til barn og ungdom. Det er flere idrettsanlegg i nærheten. Arna har også et godt kulturtilbud.

Liker du å gå på tur eller trene ute finner du mange spennende turløyper av varierende vanskelighetsgrad i nærheten. Ådnanipa på 456 meter har flere treningsløyper, og er mye brukt av mosjonister.

På sommerstid er Arna et perfekt sted om du liker båtliv og bading. Her er det flere mange alternativ for utflukter. Holmen i Arnavågen er en flott badeplass med gressplen og strand. Denne er meget barnevennlig da det er langgrunt. Kalvtrevik - en liten lokal badeplass med romslig gressmark og badefjære, parkering og toalett. Ytterst på Garnes er også mye benyttet. Her er det en stor barnevennlig strand og med romslig plass på land. Her er det parkeringsplass for 60 biler, toalett ved parkeringsplassen og flotte gangstier fra parkeringsplassen og inn i område.

Beskrivelse av boligen

Midtgaard er en flott familiebolig som er lett å like på grunn av sin smarte planløsning. Huset med valmtak er tilpasset skrå tomt, og underetasjen har en alternativ inngang via sportsboden. 1. etasje inneholder et bad, soverom, en stor stue med plass til flere sittegrupper og dør ut til en stor og delvis overbygget uteplass. Kjøkkenet er atskilt med god plass til et spisebord. Underetasjen rommer to soverom, bad, bod og en koselig tv-stue – som alternativt kan bli et fjerde soverom.

Oppvarming

Murt pipe og vedovn samt varmekabler på bad, VF, vaskerom, tv-stue, og bod med tilgang utenfra i underetasjen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt

Overtakelse

Dato for overtakelse blir kontraktsfestet i samsvar med NS3425

Kjelåvegen 11, 5264 GARNES

Loading map...

Plantegninger

Flere boliger fra Majo Eigedom AS