Landlig idyllisk familiebolig

Landlig idyllisk familiebolig

Krokåsveien, 5308 KLEPPESTØ

Pris

kr 6 740 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 6 740 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 214 m2
  • Eierform Fast
  • Soverom: 5
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

WSI Bygg AS
5300 Kleppestø
askoy.sotra@boligpartner.no
Tlf: 974 94 999

Last ned

Okonimisk Plan

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Hage, Bilvei frem, Innlagt strøm

Beliggenhet

Tomten ligger i landlige omgivelser med spredt bebyggelse. Samtidig som det er svært sentralt i forhold til skole, barnehage, offentlig kommunikasjon og butikker. 3 minutter i bil ned til Amfi Askøy Senter.

Beskrivelse av boligen

Bestselgeren Raumarheim er et generøst, staselig og klassisk hus med valmtak for flate tomter. Planløsningen er smart og 1. etasje inneholder ett soverom, bad/vaskerom, bod med utgang til svalgangen, stor stue med dobbeltdør ut til terrassen og et romslig og adskilt kjøkken. I tillegg er det en sportsbod ute på svalgangen. I andre etasje finnes en koselig loftstue med utgang til balkong, fire store soverom, bad og tre boder. Bodene kan enkelt gjøres om til walk-in closets.

Standard

Innvendige overflater

Dører

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra «Ola 4».

Vindu

I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Evt. sprosser leveres, se fasadetegning i 1:100, som utenpåliggende klipssprosser. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling

I Nostalgi-serien leveres det malte trefiberplater i himlinger og ubehandlede sponplater på veggene i alle tørre rom.

Gulv

Gulv inngår ikke i BoligPartners standardleveranse. Kunden står derfor fritt til å velge gulv etter eget ønske.

Listverk

Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen 15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper

Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken

Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad

På bad leveres rupanel og Wedi våtromsplater som underlag for flisarbeid. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Som evt. tilvalg kan buede dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres.

Bod / vaskerom

I Nostalgi-serien leveres bod/vaskerom med ubehandlede sponplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk, ventilasjon, oppvarming

Elektrisk

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør.

Telefon / tv / bredbånd

Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming

Oppvarming i våre boliger bestemmes av tiltakshaver, og inngår ikke eksplisitt i BoligPartners leveransebeskrivelse.

Isolasjon

Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra Bergen: Følg fylkesvei 555 mot Sotra.
Ta av mot Askøy, kjør over Askøybroen og følg veien rett frem gjennom tunnellen. Følg veien til du kommer til avkjørsel på høyre side mot Amfi Askøy Senter.
Etter du har tatt av mot Amfi Askøy Senter, tar du første avkjøring til venstre, og over broen.
Følg veien og ta andre avkjørsel på høyre side, etter et stort markområdet.
Følg veien opp, og tomten ligger da på din høyre side, oppe på åskammen.

Visning

Etter avtale med boligkonsulent

Visning

Etter avtale med boligkonsulent

Krokåsveien, 5308 KLEPPESTØ

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger