Sjarmerende hus for familien med smart planløsning på flott sørvendt tomt på Kvennstøa.

Kvennstøa 29, 2500 TYNSET

Pris

kr 3 750 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 750 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 151 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Sentralt, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Området har en vakker beliggenhet med utsikt mot sør og Tronfjell. I tillegg til å ha en solrik beliggenhet vil de som bosetter seg her få kort avstand til Tynset, friluftsområder og barne- ungdomsskole.

Det er et variert aktivitets- og fritidstilbud for både store og små på Tynset. Det er idrettslag som kan tilby håndball, fotball og en meget aktiv skigruppe og "grenda" har egen jeger- og fiskerforening og skytterlag. Og ønsker du ikke å være i organisert idrett kan du benytte deg av det flotte turterrenget ved Tynset. Å gå seg en tur her er balsam for sjelen!

Tomten vil bli solgt som selveiertomt. Den enkelte kjøper vil få tinglyst skjøte og målebrev på sin eiendom. Tomtene leveres opparbeidet med vei, vann og avløp. Det er etablert lekeplass og fellesarealer innenfor boligområdet.

Beskrivelse av boligen

Bjørkli er et klassisk hus med svært arealeffektive planløsninger. Bruksarealet på 151 kvadratmeter rommer fire romslige soverom, hvorav ett også har walk-in closet. Huset har bad og bod i begge etasjer, og loftsplanet har en god og stor gang. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, og stua har plass til peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse.

Standard

Dører
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I Nostalgi-serien leveres døra "Ola 4".

Vindu
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling
I Nostalgi-serien leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og 5- bords kostemalte plater på veggene i alle tørre rom. Fargevalg på veggplater er hvit, frost og cafe lattè.

Gulv
3 stavs eikeparkett i tørre rom, fliser på bad, våtromsbelegg i bod 1. etg.

Listverk
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. I Nostalgi-serien leveres gulvlist og gerikt i utførelsen15 x 70 profilert. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper
Hestnes Trappefabrikk og Styntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. I Nostalgi-serien leveres det fabrikkmalt trapp i hvitt med laminerte eiketrinn.

Kjøkken
Norema innredning i hvit glatt utførelse, laminert benkeplate.

Bad
På bad leveres fliser på vegger og gulv. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel 120cm ida skuffeinnredning med speil, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr og rette dusjvegger.

Bod / vaskerom
I Nostalgi-serien leveres bod/vaskerom med ubehandlede sponplater. Som tilvalg kan hvit, slett baderomspanel leveres. På vaskerom leveres utstyr i henhold til 1:100-tegninger. Tegningene inkluderer vanligvis opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, sentralstøvsuger og skyllekar med ettgreps blandebatteri.

Elektrisk
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd
Det leveres opplegg for TV og fibertilknytning. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming
Vannbåren varme med EL kassett i 1. etg. og på bad i 2. etg. Peisovn fra Dovre med stålpipe.

Isolasjon
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Tomt og opparbeidelse
Tomt 52 og en estimert kost for opparbeidelse av tomten er regnet inn i totalsummen til prosjektet.

Generelle forhold
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Kvennstøa 29, 2500 TYNSET

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal