Sjarmerende hus for familien med smart planløsning på flott sørvendt tomt på Kvennstøa.

Kvennstøa 29, 2500 TYNSET

Pris

kr 3 750 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 750 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 151 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Balansert ventilasjon, Sentralt, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Området har en vakker beliggenhet med utsikt mot sør og Tronfjell. I tillegg til å ha en solrik beliggenhet vil de som bosetter seg her få kort avstand til Tynset, friluftsområder og barne- ungdomsskole.

Det er et variert aktivitets- og fritidstilbud for både store og små på Tynset. Det er idrettslag som kan tilby håndball, fotball og en meget aktiv skigruppe og "grenda" har egen jeger- og fiskerforening og skytterlag. Og ønsker du ikke å være i organisert idrett kan du benytte deg av det flotte turterrenget ved Tynset. Å gå seg en tur her er balsam for sjelen!

Tomten vil bli solgt som selveiertomt. Den enkelte kjøper vil få tinglyst skjøte og målebrev på sin eiendom. Tomtene leveres opparbeidet med vei, vann og avløp. Det er etablert lekeplass og fellesarealer innenfor boligområdet.

Beskrivelse av boligen

Bjørkli er et klassisk hus med svært arealeffektive planløsninger. Bruksarealet på 151 kvadratmeter rommer fire romslige soverom, hvorav ett også har walk-in closet. Huset har bad og bod i begge etasjer, og loftsplanet har en god og stor gang. Kjøkkenet har god plass til et stort spisebord, og stua har plass til peis og flere sittegrupper. Fra stua ledes du ut til en koselig terrasse.

Kvennstøa 29, 2500 TYNSET

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal