Kompakt fjellhytte på Savalbete like ved Savalen Fjellhotell og Savalsjøen.

Savalbete tomt 23, 2500 TYNSET

Pris

kr 1 999 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 1 999 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 1
  • Energimerking None

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Fasiliteter

Beskrivelse av boligen

Skramstad er et flott valg fra vår Birken-serie for deg som ønsker en moderne hytte med en smart planløsning. Hytta er på 46 kvadratmeter, samt 10 kvadratmeter gulvareal på hems så tilsammen totalt 56 kvadratmeter gulvareal.

I det hyggelige stue- og kjøkkenområdet er det store, åpne vinduer som både slipper inn mye lys og som gir et godt utsyn til naturen utenfor. Hytta har et romslig soverom, bad/vaskerom samt en praktisk utvendig bod. I tillegg har Skramstad en smart hemsløsning som gir ekstra fleksibilitet. Hemsen er på 10 kvadratmeter i gulvareal og har en takhøyde på 1,89 meter - som sikrer den gode bruksmuligheter.

Standard

Innvendige vegger, tak og gulv
Som standard leveres kostmalt panelplate, 5 bord skygge og Huntonitt panelbord, kostmalt farge hvit i himling. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres Berry Alloc Original. Flis i vindfang. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Kjøkken
Du får med et verdikort fra Drømmekjøkken slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres baderomsbelegg.

Oppvarming
Peisovn med svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad og stue/kjøkken.

Trapp / hemsstige
For hems leveres sambatrapp i lakkert furu. Som tilvalg kan sambatrapp leveres hvitmalt/beiset.

Dører og vinduer
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Utvendig kledning
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Taktekking
Mørk takstein

Teknisk
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Forbehold
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm og renovasjon i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon.

Beskrivelse (type bolig)


Savalbete tomt 23, 2500 TYNSET

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal