Moderne familiehytte plassert sentralt på Savalen. - Prosjektert råbygg.

Savalbete tomt 23, 2500 TYNSET

Pris

kr 1 500 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 1 500 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 72 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

BF Bygg Alvdal
2560 Alvdal
gunnar@bf-bygg.no
Tlf: 62 48 75 40

Eksterne lenker

Ny tittel

Fasiliteter

Barnevennlig, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Sentralt, Alpinanlegg, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Tomtene ligger i den familievennlige hyttegrenda; Savalbete, sentralt plassert på Savalen, og nærmest de gode skiløypene og turstiene. Tilbudet gjelder kun på tomt 23.
Som en aktivitetsbase for familien ligger denne hytten plassert midt i smørøyet av alskens aktiviteter. Er det langrennski eller alpint, så er det rett ut døra og i 100 % snøsikkre løyper. Løypenettet er av de bedre i distriktet, og her har mange gode skiløpere lagt ned mange treningstimer.

Uttallige mil med lite trafikerte og fantastiske sykkelveier er tilknyttet feltet, så her er det gode muligheter både på sommer og vinter tilå aktivisere familen.

Den viktigste grunnen for å velge Savalen ligger i tryggheten stedet gir deg og din familie. Rolige omgivelser, med skiløyper, barnebakker, alpinbakker, turløyper og sykkelstier som nærmeste nabo. Her kan barna leke fritt omkring med andre hyttenaboer, trygt og godt.

Beskrivelse av boligen

Gråhø med og uten hems har identisk eksteriør og planløsning i 1. etasje. Varianten med hems kan enkelt huse 10 overnattingsgjester, og hemsstua
blir raskt barnas favorittsted i hytta.

Som sin søstermodell Gråhø har Gråhø med hems også tre soverom i førsteetasjen. Med hemsen får du i tillegg både hemsstue og et ekstra soverom med god plass til to senger. Med en sovesofa i hemsstua vil arealet utnyttes maksimalt og gi den ekstra plassen som trengs for å kunne invitere venner og familie på tur. For hvem vet vel hva som skjer om noen år? Kanskje er det enda flere barn eller barnebarn som trenger et sted å sove?

Med stue på hemsen får man plutselig to sosiale soner, og vi tør nesten garantere at barna raskt finner sitt favorittsted her oppe i høyden. Tenk å få sitt eget fristed der de kan se film, spille spill og leke uten at de voksne forstyrrer leken - og uten at barna forstyrrer de voksne. Det må vel kalles vinn-vinn for begge parter?

Større plass og flere sengeplasser øker også verdien på hytta om den en gang skal selges. Gulvarealet til hemsen er på 23,8 kvadratmeter.

Savalbete tomt 23, 2500 TYNSET

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BF Bygg Alvdal